Перейти до змісту

Sefirot

Учасники
  • Постів

    48
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

21 Байдужий

Відвідувачі профілю

2 424 перегляду профілю
  1. У мене також є практичний досвід з виготовлення таких антен. Для стількох елементів в класичному виконанні 13 dB – це дуже перебільшена цифра. Тому й виникають сумніви. Те, що dB – логарифмічна величина зрозуміло, але щоб настільки збільшувалась величина електромагнітного поля завдяки вертикальному розміщенню елементів, трохи дивно.
  2. Поляки заявляють, що ось така маленька пасивна антена завдяки складному крайньому директору має до 13 dB підсилення. Звичайний маркетинговий хід, чи справді у такій конструкції є логічне підгрунтя? Що скажете, спеціалісти?
  3. Телефонував у клініку Василюка, цікавився скільки коштує лише розпломбування одного кореня зуба. Сказали – 2750. Через кілька днів перетелефонував уточнити. Відповіли – від 2 тис. 750 грн. Тобто, може бути й дорожче. Цікаво, скільки ж тоді може коштувати лікування і пломбування? Хто там був, відпишіться, будь ласка.
  4. Аналогові телеканали в нашому місті транслюються з кількох передавачів, тому гарно налаштувати їх усі на одну антену, тим більше гостронаправлену, в багатьох кварталах навряд чи вдасться. Цифрове ТБ наразі транслюється з одного передавача, досить пристойного ресивера на сьогодні в інтернеті можна придбати усього за 300 грн.
  5. У ваших умовах підсилювач буде зайвим. Зробіть профілактику антені та правильно підключіть через якісний кабель – будуть усі 32 канали у відмінній якості. Як у рекламі
  6. А з симетризатором не пробували? Може без підсилювача з такої відстані результат виявиться ще кращим Головне правильно зібрати антену і забезпечити надійність усіх контактів! У польки все-таки біля 12 дБ власного підсилення.
  7. PAE-65 TS – досить хороший підсилювач. На цифрі з ним якість сигналу дійсно є кращою в порівнянні з рядом інших моделей. Однак, через насправді невисоке підсилення і нерівномірність АЧХ, на делеких відстанях він "не витягує" сигналу. Тут потрібно зважати, з якої відстані людина хоче приймати сигнал. Та й запитання було про аналог. Однак, в кожному окремому випадку, теж варто поекспериментувати.
  8. Але, якщо антена погана, то ніякий підсилювач не допоможе. Не буде що підсилювати.
  9. Перевіряв на ресиверах World Vision та Strong – на обох у Аверса поганий звук. На телевізорі з Т2 звук кращий. А як у інших телеглядачів?
  10. Дивно. Є відомості, що зі значно ближчої відстані відсутній стабільний прийом білоруського DVB-T. Мапа покриття цьому наочне підтвердження. Значить вам пощастило :).
  11. З якої конкретно відстані приймаєте білоруське ТБ, яка модель підсилювача в антені? Прийом стабільний чи періодичний?
  12. Чи існує паперова газета (журнал) з програмою на усі телеканали Т2?
  13. Окрім телевізійної дециметрової антени для частотної полоси 470-862 МГц вам більше нічого не потрібно. Антену бажано брати пасивну. Яку конкретно, залежить від того, де саме і на якій висоті ви плануєте її встановлювати. Якщо вікна виходять в сторону Підгайців і живете вище першого поверху та близько нема багатоповерхівок, які перекривають видимість, може навіть вистачити антени у ціновій категорії в межах 100 грн. Ось точний перелік телеканалів, які наразі можна дивитися в мережі Т2: Інтер, Україна, 1+1, НТН, К1, Перший Т2, ICTV, Enter-фільм, Zoom, Індиго TV, СТБ, ТЕТ, К2, Новий канал, М1, 5-й канал, Мега, Піксель TV, НЛО TV, 2+2, Dobro, Bussines, Еспресо TV, Тоніс, Вінтаж, Ескулап-ТВ, Нова Волинь, Аверс, 112-Україна HD, Слово Волині. Телебачення безкоштовне. Майже усі канали транслюються у SD якості. Якість картинки Т2 значно краща, аніж на аналоговому кабельному ТБ від Волі.
  14. Факт негативного впливу на прийом наявного в конструкції полячки металевого профілю відомий давно. А нещодавно один з виробників антен заявив аж про 2 dB затухання внаслідок цього. Наскільки точною є ця цифра – це вже інше питання. Ніхто нікого не агітує купувати "польські антени". Якість тієї продукції, яку везуть до нас, дійсно не витримує ніякої критики. І причина тут не в технічному вирішенні, а в зборці і халтурності виробництва. Щодо Ягі чи логоперіодичних антен, погоджують з попередніми дописами. Однак, якщо хто не має фінансової можливості придбати нормальну антену, то виправивши ряд недоліків у старій польці, зможе отримати антену, котра в радіусі зони покриття буде працювати без будь-якого підсилювача.
  15. Є відомості, що заміна прямокутного алюмінієвого профілю в польській антені на діелектрик додає біля 2 dB підсилення. Поляки в промисловості уже випускають такі антени.
×
×
  • Створити...