Перейти до змісту

romigh2009

Учасники
  • Постів

    796
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 407 переглядів профілю
  1. продам 1000 доларів по 23грн , підвезу куди скажете в межах міста . тел 0971520901 або 0958184677
  2. ТС , вкажіть свої ціни , люди не одноразово просили .
  3. romigh2009

    АвтоСтоп

    Їду сьогодні з Луцька в Світязь , через Ковель і Любомль , відправляюсь в 21 год в районі Там Там . І також повертаюсь на зада вночі . За ціну домовимось , буде дешевше ніж автобусом , маю 4 місця туди , і 5 місць назад . тел 0971520901 Роман
  4. Лідер + ФУФЛО - бере зразу плату за заключення договору біля 500 грн .
  5. На що тоді порадите ловити в губині ? і хто знає з якої краще строни сісти там де верби чи на протилежному березі ? Питання стосується тільки ставка в Губині .
  6. Народ , підскажіть іт агенства які беруть гроші за реєстрацію ( порядні агенства) ато тема йде , жило шукається і ніяк не знаходиться , кругом один ЛЦН - який вже задовбав своїми ліваковими оголошення і своїм договором ! Прошу вашої допомоги .
  7. Цим ти покараєш не цю "добродійку" і не агентство, а власника, котрий здає квартиру (можливо якусь бабцю). Хазяйка і агенство - вони знайомі між собою і цього не скривали , добрі знайомі .
  8. Треба проучувати таких людей як Андрій і подібних нелюдів з агенств , ось я наприклад сьогодні йду писати заяву в податкову про незаконну здачу квартири в оренду і не сплату податків , спочатку думав пропустити мимо очей і перебори злість після підстави від агенства і не звертатись , але добре подумавши я рішив що так буде кожен пробачати і пропускати мимо очей , тож треба з чогось починати .
  9. Хочу дати пораду . а саме ось номер людини з агенства 0504380213 з якою краще не звязуватись , бо може підвести . Ситуація була атк , я подивився з нею квартиру і попрасив 2-3 години подумати , коли я через годину дзвоню до неї щоб сказати що я беру квартиру вона мені каще що квартиру вже здала , ось така не надійна людина . Як агенство називається не знаю але звати цю жіночку Лідія .
×
×
  • Створити...