Перейти до змісту

colt5

Учасники
  • Постів

    456
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

1 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

6 758 переглядів профілю
  1. Вчора в Сільпі на касі карту не прийняло, але в тому ж Сільпі в Сальве розрахувався без проблем (то через 2 хв.). Що то за прикол такий х.з. (не мав часу в банк дзвонити). Так шо майте на увазі, що відмова в одному с/м ще не означає відмову в іншому. Просто для тих, в кого кеш не з собою.
  2. жінку, яка перебігала дорогу, повезли до лікарні з явним струсом. але ДТП було на непарній стороні. авто виїхало від Інтернаціоналістів на Соборності в напрямку Ювілейки
  3. colt5

    БОКС

    Хей бідолаха всі коліна пообдирав. Тепер на бій - реванш вийде з наколінниками
  4. Так сьогодня там піпец який каток зранку був, особливо година 10-11. Сонечко і мороз - лід і водичка зверху. Сам 50 км/год їхав, доки не побачив як попереду ВАЗ сракою на три полоси махає. А хлопчина може на обгін/випередження йшов, особливо якщо богдана чи тролембуса, що посеред мосту починає дві полоси займати. Може в нього вибору на було, як газанути і, вдповідно, з заднім приводом влетіти в сніг. Добре що не вбив ні кого та й сам не вбився.
  5. Власне, податковий кодекс прийнято та опубліковано 04/12/2010 в "Голос України", кому цікаво закинув на FTP: тут, Зовнішнє посилання: тут Цікаво, що в списку на сайті ВР цього документа ще немає.
  6. colt5

    Help me - German Guy

    Пишу з-під столу... вони не розуміють НАШУ німецьку?
  7. Таки колеса цілі,та й рульове було справне, бо при буксируванні витягли і погрузили її досить швидко - легко котилася. А інформація з статусом ОБС, можливо, пояснила б присутність після ДТП аж чотирьох автомобілів ДАІ.
  8. "...химерно переплетені революцію і демократію народ наш самобутній використав лише для того, щоб третім не став той, хто все одно став четвертим..." про президентів та перспективи тут
  9. ДА-ДА! Тож зає..ло. Фоти на півекрана.
  10. Насправді аварій дууууже багато, але всім все і так ясно. Для комунальників сніг знову випав несподівано. Сам при виїзді з двору на пузо сів. Сьогодні по місту проїхався кілька разів 33-й - Центр. 5-7 дрібних ДТП. Найнебезпечніші ділянки підйоми-спуски Ківрцівська, Рівненська, Перемоги-Соборності, Карпенка-Карого, Набережна-Яровиця; ну й розкатані старти перехрестя, кільця. Окуєваю з водятлів і їздунів в яких б/у машини по 20 тик. єнотів, а 2 т грн. на гуму зимову не вистачило - їх то на підйомах хитає, то при випереджені в іншу полосу несе. Я знову про пішеходів згадаю, що вискакують на перехід перед бампером, не зважаючи ні нащо (зокрема на погодні умови). Да їй/йому за капюшоном машину не видно, а я як маю на швидкості 30 км\год зупинити 1,5 тони заліза на розкатаній дорозі? Чи я Настрадамус, що має розуміти, що пішохід, що рухається по тротуару вздовж дороги раптом на перехід вискочить? Добре, що сантафе за мною дистанцію тримав, а я за кермом 8 років, а останні 4 - щоденно. (є досвіду троха). А могли б бути наслідки, мля...
  11. І я сьгодня був у лікарні №2 ( ну там кашель, температура 37,3, ломота - вобсчем само воно). Поїхав сам машинкою, правда після 16.00 попав тільки в приймальне відділення. Народу 2-3 чоловіка (перелом, гіпертонія...) - майже пусто. Зробили фото легенів, загальний аналіз крові, прописали АСС і "шось профілактичне попийте, якшо в аптеках знайдете", і вітамінн С у великій кількості. До речі "безкоштовна медицина" обійшлась в 25 грн. (знижки по акції напевно) Що тут скажеш - паніка, особливо з масками смішно, якщо вже маску, то і бахіли, і перчатки. Порадували хлопці, що сьогодня по супермаркетам проїхались в протигазах - такий собі флеш-моб.
  12. Що майбутній Президент думає про НАТО? Вибори на носі, а тема мало підіймається. Ще одне підтвердження того, що всі балачки про НАТО - розмінна електоральна карта, що не на часі. А що на часі? Да всі вони сра..и на Вкраїну. Їх хвилюють чергові електоральні топи. Жоден не знає куди поведе країну. Поводирі куєві.
  13. було років 5 тому: маршрутка №9 (бус мерс - всі памятають) їде від райлікарні, ранок, народу тьма. За водієм на 2 місцях розклався чоловік з лотками (везе яйця на ринок). В районі лікарні №2 в маршрутку заходить дамочка з скрипкою у футлярі. Маршрутка їде по ходу підбираючи, висаджуючи пасажирів - дамочка з скрипкою, звісно ж, всім заважає, в наслідок "броунівського руху" в салоні. Біля варшавки пасажир з лотками висаджується і на його місце сідають чоловік з жінкою. Дамочка з скрипкою в задній частині салону знову всім заважає і їй роблять зауваження, на що відповідь: - Ви до мене за скрипку чіпляєтесь, а там на передньому сидінні мужчина з своїми яйцями аж на два сидіння розклався! Маршрутка розривається від хохоту, чоловік на передньому сидінні ніяковіє (на інших місцях попереду сидять жінки), а потім видає: - Коли мої яйця будуть займати стільки ж місця, як твій контрабас, то я почну на таксі їздити. Маршрутка розривається від хохоту, водій приймає вправо, зупиняється і дико рже ще хвилин 10.
×
×
  • Створити...