Перейти до змісту

stepanov

Учасники
  • Постів

    295
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-144

Відвідувачі профілю

3 116 переглядів профілю
  1. Вони не проб"ють лише танк . Решта техніки ними знищується без проблем . Правда , екіпажі там смертники , бо ці машини пробиваються з 1 попадання РПГ я уявляю як там будуть снаряди клинити та давати осічку, більше пів віку на складах лежати не додає надійності))
  2. це танки т 34 85, та протитанкові самохідні установки су 100, років 40 назад могли робити погоду а зараз втратили актуальність)) Хіба як лом їдуть...
  3. Весь мир заставили верить в доллар с 1913 года, развязавши 1 и 2 Мировые войны. А кто не захотел верить и подчиняться, тех убивают, принося американскую "демократию" на крови. Тут цього не розуміють!! Не той рівень... Так ви праві,тут не той рівень - "дебілізмом" дописувачі не страждають)))). Серйозно!!??? Ну тоді скачіть!!!) Не довго вам ще біситись лишилось!
  4. Весь мир заставили верить в доллар с 1913 года, развязавши 1 и 2 Мировые войны. А кто не захотел верить и подчиняться, тех убивают, принося американскую "демократию" на крови. Тут цього не розуміють!! Не той рівень...
  5. Як же задовбав цей Яценюк, який ніколи не бачить виходу, окрім того, як брати кредити. Хто їх віддавати потім буде? Під які умови, крім відсотків підписується держава? Будуть віддавати твої діти та внуки!!! А кролик на ці відмиті гроші буде жити безбідно до сьомого коліна!
  6. ))) Нарешті хоть хтось не побоявся правду усвідомити та викласти!!
  7. Можливо це опечатка та людина мала на увазі 18???
  8. Побійся Бога))) Там ще більша дупа та безнадьога чим у нас!)
  9. Исходя из вышеперечисленных подходов наших оппонентов, и допуская скорое окончание военной кампании в Донецке и Луганске, рассмотрим вероятный поэтапный план «организационной войны» против Украины в краткосрочной перспективе (от полугода до двух лет). Для простоты изложения не будем учитывать противодействие противника усилиям ЕС и США по поддержанию экономической и политической стабильности в Украине. Первый этап — это создание ядра политической оппозиции в период парламентской кампании. В ходе этого этапа идёт процесс разжигания недоверия власти и координации недовольства наиболее социально уязвимой части населения. А що ви зараз висміюєте своїх обранців???? Ви ж самі їх обрали!!!! А зараз плачите!!!??? З КРАЇНИ ЗРОБИЛИ ВАЛЮТНУ БІРЖУ!!!!! А тепер на фоні всіх подій що натворили в країні банально тянуть гроші не ховаючі свої очькі та втирають про європу яка нас банально кинула! Робіть висновки панове куди влипаємо!!!
×
×
  • Створити...