Перейти до змісту

Alegzander

Учасники
  • Постів

    62
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

34 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Дякую, @t0rik, теж вдалося залогінитися!
  2. щодо тарифу Все разом щедро- вчора пришло повідомлення про оновлення тарифу з посиланням:
  3. кілька років так користуюсь. періодично пропонують збільшити ліміт))) більше не дістають.
  4. + крім того можна встановити кредитний ліміт на 0 грн)))(https://limits.privatbank.ua/limit)
  5. В Карпатах найшли старого бандерівця, який просидів на чатах з ґвером в криївці аж дотепер. Погодували , розповіли му про новини, життє , вибори..те-се. Він питає: "А шо, ми з моskaлями ще воюємо?" Відповідають: "Так. Воюємо ." - А де ? - під донецьким аеропортом. - О ! То хлопці з того часу файно просунулись!
  6. Повертаються додому автівкою тато, мама і син – після оглядин майбутньої невістки. Мама: – А ти знаєш, сину, що в неї дві вищі освіти, причому один диплом – червоний; батьків слухається, допомагає мамі всю хатню роботу виконувати… – А ще в них хата в селі, – перевівши подих, продовжує мама, – дідо з бабою там ще живі. Так вона і їм допомагає на господарці, розумниця така. І на роботі має хорошу посаду, перспективну. А з яким вона смаком одягається – прямо модель якась! По танцях-шманцях не швендяє, не курить. Словом, просто ідеальна пара для тебе. І чим вона тобі не сподобалася?! – Та заспокойтеся, мамо! Та все мені сподобалося, вона і справді хороша.. – і син відвернувся до вікна, даючи зрозуміти мамі, що тема ця вичерпана і йому про це говорити неприємно… – Ну, сину, ну, знаєш! Я вже сама не знаю, яку тобі ще треба?! Ти так ніколи не одружишся! – штовхає ліктем під бік тата. – А ти, старий, чо мовчиш? Та кажи вже шось!.. Тато відкашлялися… – А що тут скажеш! Я також цицьок не увидів…
  7. — Дорогой, все наши друзья уже обзавелись детьми, ты понимаешь, к чему я клоню? — Нужно найти новых друзей? — Да.
  8. Митниця при виїзді в Польщу з України. Підрулює газелька з брезентовим тентом на кузові. У кабіні 2 Гуцули, а під тентом 5 бідонів, доверху наповнених свіжовідкачаним медом. Митники зраділи, пожвавилися і, пред’явивши всякі папірці з приводу мита на вивіз меду за межі України, стали питально-вичікувально дивитися в очі Гуцулам. Один Гуцул не змигнувши оком заявляє, що це ЇХ мед, він його збирається загнати друзям-перекупникам в Польщі і, якщо пани-митники будуть такі люб’язні і скоріше їх пропустять, то по дорозі назад він обіцяє їм віддячити пляшкою польської горівки. Скривджені таким видним нерозумінням проблем чесних співробітників української митниці, ті заявляють, що без сплати повного мита (30% від ринкової вартості вантажу в Польщі, близько $200) вони вантаж не пропустять. Hа це Гуцул говорить, що і пляшку він тоді теж не поставить. У відповідь лунає дружний сміх митників і прикордонників. А потім починається справжній цирк. Газель з’їжджає з траси на травичку. Гуцул дзвонить кудись по мобільнику, вони з другим Гуцулом відкривають тент і кришки бідонів і сідають курити. За півгодини з польського боку під’їжджає критий гpузовичок і діловиті поляки вивантажують на травичку… 5 бджолиних вуликів і відкривають льотки. Далі Ви напевно вже представляєте. За неповних 2 години 5 роїв бджіл безмитно із зухвалим і безпардонним дзижчанням, під матюки прикордонників і скрегіт зубів митників об залізо прикордонного шлагбауму перекачують начисто весь вміст 5-ти бідонів до себе в вулики. Українці закривають тент і з гордим видом в’їжджають в Поляндію без краплі меду. Ось і борися після цього з контрабандою!
  9. Всім привіт. Підкажіть де можна зробити ревізію та заміну вихлопної системи? Авто Opel Omega B 2.0 16v 1999.
  10. Підкажіть де можна замінити молдинг (на дверці)? Та на що його краще приклеїти - двохсторонній скотч чи якийсь гермет? P.S. Авто Opel Omega B дорест. Молдинг б/в вже куплено.
  11. До Жені на Мамсурова( Автоцентр+) Який мотор, і рік авто? 1) контакти є? 2) Opel Omega B 2.0 16V(X20XEV) МКПП 1999
×
×
  • Створити...