Перейти до змісту

crafter

Учасники
  • Постів

    464
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

53 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

2 858 переглядів профілю
  1. Допоможу у швидкому отриманні водійського посвідчення. Категорія В, ВС, відкриття С при наявності В. Терміін до 10 днів.
  2. пздц, це тільки в нас їздять не по смугах, а по траєкторіях) не по дорогах, а по напрямках)
  3. В минулу п'ятницю біля 18-години простояв так хвилин 8! В результаті нагло проскочив, ризикуючи створити ДТП. так так там проблема завжди така є. один тільки варіант - повертаємо на право як до газової заправки і зразу двивмось в зеркала чи нема перешкоди\даї робимо розворот і їдемо по головній. хоть і порушення є зате ризик дтп на мою думку менший.
  4. Рано висипали щебінь по ямам, а вже до вечора все порозліталось. Драйву додає те, що крім ям на дорогах зявилися - скутеристи-дебілоїди-камікадзе без шлемів)
  5. ото читаючи такі публікації в пресі про дороги то виникає болюче питання - чи це преса так тролить азарова чи він дійсно такий ДЕБІЛ? п.с. на львів не варто їхати! будь кудою.
  6. тільки приїхав зі львова автобусом. виїхав о 13.30. водій поїхав трасою київ - чоп. вся траса заставлена фурами. пів години їде, пів години стоїш. за бродам в сторону києва ситуація менш складна але дорога засніжена. якщо вирішили їхати будьте максимвльно обережні і не женіть. фото десь між 18-19 зроблено.
  7. Сижу а львові на автостанціі пробували виіхати автобусом але поки виіхали 2 рази товкали. На виізді розмернули даішники. Моршин луцьк автоьбус стоіть розбитий. Фури в кюветах. Місто стоіть повністю. Хотів пішки йти на жд вокзал але ерез 500 розвернувся і пішов назад
  8. Dream, вчора зранку вже не було білетів( буду пробувати автобусом. Хтось в курсв чи резервують на стрийській білети?
  9. Зараз у львові, пробки страшні. Незнаю як буду їхати автобусом в луцьк...
  10. ніхєррра сібє! за день 60км дороги зробили! молодці! можливо укравтодор звітує перед азаровим про виконання ремонту доріг на прибудинковій території його кєнта Віті)?
  11. "Укравтодор" звітує, що залишилося залатати 61 км доріг Азарову доповіли, що залишилося ліквідувати ямковість на 2% основних доріг країни ))))))))))))))))))))))) ну ну) http://www.youtube.com/watch?v=WSGcxlzzjfY
  12. На ремонт доріг Волинь отримала 109 мільйонів: обіцяють латати ями якісно Якщо бути точнішими то: Виділили для Волині напевно - 200млн грн. Отримала Волинь по дорозі з Києва) - 109 млн грн. А фактично буде витрачено бодай 50 млн грн. Отак і п-здять гроші!
×
×
  • Створити...