Перейти до змісту

SZERLOK

Учасники
  • Постів

    236
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

11 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 351 перегляд профілю
  1. Пару разів з такім біло червоним та вертушкою (така сама) лазив -не зловив дням..Було пару виходів..
  2. Десь в інеті сьогодня карпатькі показували гриби -вязку білих! Так захотілося грибочків позбирати, а потім смачнеьких-прихавати! Заць, нема-сухо..Біля дому на газоні (якого постійно поливають) виросло пару печориць.. Десь в інеті сьогодня карпатькі показували гриби -вязку білих! Так захотілося грибочків позбирати, а потім смачнеьких-прихавати! Заць, нема-сухо..Біля дому на газоні (якого постійно поливають) виросло пару печориць..
  3. вони останнім часом мене (а думаю не тільки) дратують, зміни тарифних планів, і постійні збої мережи, подумками я вже з - конкурентами по волі)))
  4. теж пробовали "розвести" таким макаром за запчастини взнавав і тіпа щось купити і в такому дусі..В гуглі є сервіси з ціми "красавцами" не ведіться!!!
  5. Наблюдав картину в суботу після обіда в головному офісі: 1 касир працює і система не робила якась..Людей з 20 в черзі, і через 2 хвилини, то якісь знайомі підходять до каси з проханнями, то ще якись клієнти з різними питаннями..Та дівчинка коли вже моя черга дошла, така "варена" сиділа, капец просто..Шкода, конечно..В кожного своя робота
  6. Я тільки сказав про деякі недоліки в роботі банкоматів і вже декілька раз-дуже великі чергі і довге очікуванні, а так погоджуюсь без ПриватБанка, тяжко..
  7. Хотів поповнити картку десь днями, біля Варшавки в відділенні по 40 чол. чергі, не знаю що там таке давали, чи всі такі "бізнесмени" зараз, не вийшло..Потім ще в одне відділення зайшов і теж не зміг з "бокса" поповнити, чи якійсь збій в них був, не знаю..А взагалі по банку питань нема):
×
×
  • Створити...