Перейти до змісту

Amblee

Учасники
  • Постів

    424
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

95 Байдужий

6 Підписок

Відвідувачі профілю

6 360 переглядів профілю
  • Spyke

  • pupsik

  • Rasimka

  1. В 12-ій годині, доїхали від 40-го до ЦУМа за 45хв. Думав, що буде набагато гірше.
  2. Електрик - учню: - Вань, візьми який-небудь з тих двох проводів. - Взяв. - Ти нічого не відчуваєш? - Нічого. - Тоді інший провід не чіпай: там 2000 вольт.
  3. - Як ви попали у головний офіс ЦРУ? - Я агент! - СБУ? - Ні, Оріфлейм..!
  4. СБУ розкрило загадку з весною: - Березень отримав хабаря від Укравтодору і приховував стан доріг під снігом ще місяць. (Квітень скотино, тільки спробуй!)
  5. Думаю сюди можна. Звичайно не нове) Купили маркер, пише файно, а потім помітили переклад)
  6. Юзаю 3 місяці ДокторВеб лайт. Як не дивно, але працює. Декілька разів зупиняв завантаження файлів, бо щось виявив, що можливо. При скануванні знаходив підозрілі файли і лікував. Проблем немає.
  7. Зара біля Там-Таму на зупинці на пузі сидів тролейбус, бус, декілька машин. Під мостом, біля Юванта, стоять 4 фури, які відкопують одна-одну. По дорозі стояли купа машин на аварійках, напевно, вже покинуті. Людей в маршрутках повно. В дворі ж, хто не встиг виїхати з самого ранку, навіть і не намагався. А сніг все ще мете..
  8. А зараз точно весна?) Зранку їхав маршруткою, ледве рухались усі машини. Знову ж, як і було зимою, хтось вліпить машину не там, а ще й сніг зменшив дорогу і формуються затори. В дворі намело снігу по бампер. Що ж далі буде..
  9. Ойойой, пробачте, перепутав на сонну голову з Клеванем. Там перед Зорею вистачає коварних ям.
  10. Якщо будете їхати через Рівне, то будьте дуже обережні в Звірові, Дерно, Олиці і загалом у Рівненський області. В Дерно і Звірові їхали 20-30км. В темну пору не рекомендую їхати взагалі. Київ-Чоп, справді є поодинокі ями, десь через 20, 100, перед Житомиром і після. Вони розміром якраз на колесо, та глибиною в пів колеса. Будьте уважні!
×
×
  • Створити...