Перейти до змісту

olun4ik

Учасники
  • Постів

    648
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

240 Продвинутий

Відвідувачі профілю

6 155 переглядів профілю
  1. Шукаємо себе на фото-відео Відмічаємось, не стісняємось https://konkurent.in.ua/publication/54822/na-kordoni-spiymali-shpiguna-yakiy-zlivav-rosii-dani-pro-lutskiy-aerodrom-video/
  2. В 25 школі, Ірина Ярославівна 0993002613. Теж своє знайомство починали з виправлення помилок приватних лікарів. Дитині вже 10 і з привеликим задоволенням ходимо до стоматолога. На Спортивну звертались лише тоді, коли потрібно було вирвати молочний зуб, який заважав рости постійному.
  3. По ідеї, в батьків взагалі не було того ОСББ. Воїнів 4. Окрім того, сума висить боргом, хоча в минулому місяці таких нарахувань не було.
  4. Ясєнпєрєц. Якщо по трасі в одних заправках, для прикладу, газ 14,80(ОККО, ВОГ, МАРШАЛ, Шелл..), а в інших 12,60(ТНП, Укрнафта..).. Де будуть черги? По крайній мірі так було на вихідних. І ніякі плюшки не замилять око, якщо різниця в літрі 2грн., і дорога далека.
  5. В суботу їздили на Київ, - попутніх машин, за всю дорогу, можна було на пальцях двох рук перерахувати.
  6. Вперше чую про "садистів" на вул. Суворова ! Найкращий лікар-хірург і просто хороша людина, зав.відділення Єнжиєвський Віктор Болеславович!!! http://stomat.lutsk.ua/index.php Дякую за підказку!!! Чудовий хірург. Завела до нього маму (панічно боїться стоматологів, завжди втікає з-під кабінету). Знайшов підхід, зробив все професійно і швидко, без ускладнень. Мама обіцяла, що прийде до нього ще. І в нас та сама ситуація - якраз вчора мама продемонструвала мені малюсінький кусочок недовидаленого зуба. Але стало явним це після того, коли десна повністю зажила.
×
×
  • Створити...