Перейти до змісту

Boomboxic

Учасники
  • Постів

    532
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

103 Продвинутий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

4 118 переглядів профілю
  • 66799

  • goodboy

  • Repz

  • slk35

  • Carlsson

  • Vect0r

  1. ДТП на мосту через Стир. Рованецька об'їзна дорога. Пошкоджено 4 автомобілі, є постраждалі. При виборі маршруту врахуйте, що 3 смуги з 4 перекрито. Рух дуже ускладнений.
  2. Та нє, ну ви шо, хлопці? Не знущайтеся з людей. Якщо ще й за 4к купити - те саме що гроші на вітер викинути.
  3. @Oli ясно. Порт прошивки то не є оригінальна прошивка. Більше всього не проходить чек по хардварній складовій.
  4. Я хз як там саме з цією моделлю. В мене на МІ6 все чудово авторизується і синхронізується. Думаю і в Redmi note 5 теж ніяких проблем не буде. Правда на авторизацію треба відправити міжнародне смс за тарифом оператора. Бачу толк з MIUI аккаунта тільки в сервісі пошуку телефона. Все решта гарно синхронізується в хмари гуглсервісів. Контакти, фото, календар і т.п.
  5. Андроїд не чистий. А з фірмовим інтерфейсом MIUI. Вот перший попавшийся магазин на аліекспресс. $155 в чорному кольорі. $145 голд. Вот на розетці +600 грн. Ціна одинакова на всі кольори.
  6. Андроїд не чистий. А з фірмовим інтерфейсом MIUI. Вот перший попавшийся магазин на аліекспресс. $155 в чорному кольорі. $145 голд. Вот на розетці +600 грн. Ціна одинакова на всі кольори.
  7. Xiaomi redmі note 5 версія 3/32 наразі за $150 можна купити. Бестселер. Найкраще співвідношення ціна/якість.
  8. В принципі все логічно, загальна кількість води яка зайшла в квартиру дорівнює кількості стоків.
  9. Так, ukrbilling переїхав на erc.work Всі акаунти перенесені туди. Сьогодні платив за електроенергію. Без проблем. Навіть з'явилась можливість заплатити за воду на Луцькводоканал.
  10. З якого матеріалу має бути тераса?
  11. СФ Експрес везе в Україну Нова Пошта.... тоді мала би бути смс типу "Вам прямує міжнародне відправлення, для уточнення даних доставки перейдіть на my.novaposhta.ua" Якщо цього не було значить посилку везе Укрпошта. Вони переліплюють посилки міжнародними трек-номерами або в Таліні, або в Гамбурзі. Трек номер, отой що дає продаван з цифрами без букв не буде світитись і його слід пропадає як тільки посилка покидає Китай. На Укрпошту прийде вже по іншому трек-номеру, але буде написаний і попередній мєлкім шрифтом. СФ Експресс Нова пошта везе 14-20 днів. Укрпошта - 30-45днів. Якщо більше 60 днів посилки нема - то вже й не буде. Відкриваємо спір - повертаємо гроші.
  12. З цих всіх я би порадив 2. Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 Black. Я так розумію бюджет до 5к. То це кращий вибір в цій ціновій категорії За 220$ вже появляються варіанти. Honor 7X 4/64 Honor 7C 4/64 Redmi Note 5 pro
  13. Тяжка ДТП на Набережній біля підйому на Офіцерську. Рух утруднений.
  14. В мене особисто таких приколів ще ніколи не було, але ж Укрпошта така укрпошта. Рекомендую не кіпішувати до моменту, поки посилка не осяде на якомусь поштовому відділенні. Може вона випадково в Маріуполь пішла і вже прямує в Луцьк. А якщо попаде на відділення пошти в Марік - тоді передзвонити на те відділення і по трекномеру перенаправити в Луцьк на своє.
  15. @yu2007 я відслідковую посилки по https://track24.ru/ чисто з того що є мобільна версія на андроід. Трекається деколи навіть те, що ніде не трекається.
×
×
  • Створити...