Перейти до змісту

BeON

Учасники
  • Постів

    306
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

99 Байдужий

Відвідувачі профілю

13 901 перегляд профілю
  • Story

  • BooGy_Bu

  • JOKER86

  • nickel

  • char

  • Biodid

  1. Привіт. Придбав чохол huawei y6p. Все супер. Рекомендую та дуже дякую.
  2. Да, тут більше не питання скільки по тій чи іншій країні(внутрішнє транспортування), а з країни А в країну Б. https://track24.ru/?code=RF180290094CN 9 днів від відправлення до відділення. За день!!!!! від Китаю до України. і 3 дні по Україні. П.С. Буде дуже добре, якщо така тенденція по терміну доставки збережеться й надалі.
  3. Так. Вже друга посилка так швидко примчалась. Таке враження що межуємо вже не з рашкою а Китаєм)
  4. Походу від треку залежить чи що, прості посилки йду забирати на почту, посилка де на початку UA привозить Міст-Експресс... Фіг його знає) Хто перший перехопить напевно, то й і доставляє Питання, а якщо прийде посилка в Поштомат але картки Приватбанку взагалі немає, другим банком користуюсь, можливо таке і які тоді мої дії ? Тепер біль-менш зрозуміло. UA757949383YP. Все таки від номеру треку залежить...=)
  5. Зробив замовлення з Алі. Прийшло замовлення через 14 днів, як завжди отримати думав через УкрПошту, але....... приходить смс від приватбанку, що посилка за ТТН таким то..... доставленя в Почтомат у відділення ПриватБанку(А-банку) на кравчука 17. Прийшов,картку в термінал, він мене повідомив що для мене є посилка, натиснув "открыть" і за спиною відкрилися дверцята сейфу з моєю посилкою...Клас...це все зайняло 30-40 секунд... Питання, хто знає як взагалі сортують посилки, що одні йдуть на укрпошту, а інші в так звані почтомати...? Вибачте,якщо не по-темі....
  6. Через пк є таке, а от коли через мобільний додаток алі.. Пошук працює коректно...
  7. Здається ніяких. На інші оператори не дорого телефонувати, 3g інет до кінця лютого є, потім 2g безлім.Або 10 грн. за гіг 3g. Найкраща пропозиція серед операторів як на мене.
  8. Читав десь, що вже "Рішуче занепокоєні" в ООН ...я завжди думав, що ООН така собі ну дуже серйозна організація, але дивлячись як Росія від балди все ветує на право на ліво....і ООН від Росії все оце рачкомнагинайство сприймає на ура........немає слів...
  9. ніхіло курс євро в пано впав на сьогодні 16.80 в порівнянні з вчорашнім курсом 17.80.
  10. Тож водії авто(не про всіх,але переважна більшість) це "уважаємие люді", а такі персони щоб припаркувалися за 10 метрів далі від потрібного місця???таким особам не солідно нести свою опу на ногах бо корона розіб'ється зі звуком 100 децибел і всі ж почують. Вибачте якщо не по темі: Взагалі склалося таке враження,що в нашій країні на авто моляться, забуваючи про те , що це всього навсього засіб для пересування. Та це прям свята річ(не пройти ближче,глянеш не так).А скільки всього означає в нас вигляд,виробник\бренд,номера авто:статусность,положенія в обществе і т.д. Але коли бачиш як "воно" обвішане соціальними реґаліями їде по дорозі по своїм правилам, а не по ПДР то окрім відсутності мозгів нічого не помічаєш. Як сказав один знайомий: "корупція це погано, але коли самому треба порешати то це хорошо" отак і живемо.
×
×
  • Створити...