Перейти до змісту

kushmiruk

Power users
  • Постів

    1 516
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    15

kushmiruk став переможцем дня 16 лютого 2018

kushmiruk мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 206 Професор

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

5 280 переглядів профілю
  1. Так, заплатить - бо за цей час, що він витратить на поїздку в Україну, заробить більше.
  2. paksivatova, Привіт! Напиши, будь ласка, ще щось, незвичне (сучасне) про Америку. P.S. Waver, теж додавай інфи, я тебе давно читаю.
  3. Тобто - жити заборонено? Робити, те що хочеш - неможна, так?
  4. Може комусь треба павер на 10.000мА. Новий! Якісний. Setty 500грн.
  5. Ви сміялися з моїх дописів, але... Даю кращю пропозицію, ніж вище описана. Пропоную 1% в місяць (12%в рік). Ви, мені позику під заставу (повна переписка на Вас квартири, без прописаних людей, вартістю в 50 тис. $) нерухомості в сумі 30 тис. $, протягом - не менше ніж 1 (один) рік (під менший відсоток, можливий кородший термін), але з можливістю там проживати особисто (все нотаріально домовлено). Якщо з мого боку, буде затримка, у виплаті, щомісячних % зобов'язуюсь з' їхати з квартири (а так, як Ви є офіційним власником квартири, можете її продати, навіть без мого відома). P. S. 3,14 3даболам, прошу XYйHі не писати, а підійти до пропозиції з "комерційного боку". Кому цікаво - пишіть в приват.
  6. Ще три літри рідини зеленої треба купити (з промивкою системи). Може знаєте де взяти, щоб без супер великої націнки?
  7. Привіт. Дали мені в користування авто.WV Т5 2,5 tdi. Не працює (майже) підсилення керма. Завіз на діагностику - насос. Стоїть задача купити насос гідропідсилювача і завезти в сервіс на заміну. Авто старе (15років), тому супер дорогу деталь купувати не будуть, але може, хто підкаже, який насос (якого виробника) купити, так сказати? Щоб була золота середина. Хоть на рік часу.
  8. Щиро вірю, що ти по собі описав ситуацію і я матиму на увазі, що ти за людина. А те, якби я вчинив - є написано вище. Обсирайся, обригуйся, роби все, як тобі подобається. Позор тобі, таке писати людині, яку ти не знаєш. )))
  9. Стелиш, Майже правдиво! А от жодного з експертів-прогнозистів, в парі, участі не взяли. Мене "помилували"? чи, можливо та тисячка нікому погоди не робить, щоб на неї ще час витрачати? І якщо ти одного разу помилився - то тепер (по твоїй логіці) - то пожиттєвий невдаха? Якби моєю метою в тій поїздці було тільки заробити грошей, то я б і за 50євро/день там працював. В нашій державі, більшість і того не мають. Мені, вже навіть бридко писати на цю тему, бо тут є такі всезнайки, які і мене краще знають, як я сам)))) смішно, хлопці. не фантазуйте так багато, бо складається враження, що ви планокури)))
  10. Купив на OLX по їх доставці, якщо буде поганий, то звернусь до Вас. Дякую!
×
×
  • Створити...