Перейти до змісту

lanima

Power users
  • Постів

    1 991
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    7

lanima став переможцем дня 7 лютого 2018

lanima мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 235 Професор

4 Підписка

Відвідувачі профілю

11 623 перегляду профілю
  • KILLER

  • DarkMonk

  • Zheny@

  • sirogka

  • espert

  • goodboy

  • VPScorpion

  1. з Днем Нарождення головного автопаталогоанатома Борди!) нехай все буде добре!
  2. це був перший))досі шкодую , що послухала чоловіка, і продала. після нього був другий, червоний. от той мені "нерви робив")подарувала синові. ви, хлопці, любите з машинками в любому віці гратися))) і плюс дитина дома, бо постійно в гаражі щось крутить)
  3. ключове слово "якось"))) "якось" я два роки відкатала на уно за 800 баксів. тепер хочу нормально їздити. без отих ремонтів на коліні. і ліпше нормального велосипеда куплю, ніж ще одного корча.
  4. в кожного це буде своя сума. для мене 4 тисячі доларів то мінімум, починаючи з якого вже можна щось надивитися. після пари років їзди на старенькому фіаті уно, зрозуміла, що я хочу машину, яку потрібно обслуговувати один два рази в рік. а не щотижня щось ремонтувати. бо в любій старій машині постійно щось ламається. мені неважлива косметика, царапки, вмятини чи бампер з тріщиною, я прекрасно обійдуся без титанів,склопідйомників, кондиціонера, коробки автомата, шкіряного салона і т.д. а для когось це буде першочерговим. але мені потрібно щоб технічно машина була повністю справна. щоб коли зловлю яму, то стійка амортизатора не влетіла в салон, бо метал тупо старий і не витримав( реальна ситуація до речі, за кермом був мій чоловік. він втримав кермо. думаю в мене це закінчилося б найближчим стовпом чи забором) щоб я як жіночка ( читай людина, яка фізично не відкрутить гайки затягнутої) могла сісти і їхати. і не переживати при цьому, що якась зношена деталь вийде зі строю в найневідповідніший момент.і я буду сидіти серед дороги, бо банально не вистачить сили щоб поремонтувати, навіть якщо знатиму що треба робити. щоб ту ж коробку передач можна було переключати легким рухом, а не втикати ледве не ногою. а майже у всіх старих машинах вони розбиті. тому не спішу купляти що небуть, аби їхало. краще пів року, рік чи й півтора з чоловіком поїзджу на роботу. а потім куплю машину, на якій буду їздити з задоволенням а не з купою матів))
  5. велосипеда. і збирати на щось новіше. я на повному серйозі. я півтора року шукала машину якраз таки до 2500. ніц.
  6. підтверджую. нема. найліпше, що мені попалося, це чері QQ. решта все просто вбиті корита. говорю, як людина, яка трохи розбирається в машинах.
  7. четверо померлих на добу на більш як 450 000 населення? гори, серйозно? а скільки померло загалом за добу? все та ж маніпуляція цифрами і нагнітання паніки серед населення. вказували б хоча би кількість захворівших на тисячу населення. чи у відсотках від загальної кількості.
  8. де написано, що я її хочу бачити? думаю , всі памятають купу сюжетів по всіх каналах і постів у фейсі про Бергамо. тисячі трупів, крематорії не справляються , в україні буде так само і т.д. і т.п. так от. потужність того крематорію 24 трупи за добу.. але нащо про це повідомляти глядачам. в гуглі нікого не забанили, можна й інші аналогічні новини пошукати. всі вони подаються з тиском на емоції. померло захворіло і так далі. без жодного порівняння хоча би з кількістю населення. чому не вказують, що загальна кількість померлих за весь період це приблизно 0.01% бо це не звучить так страшно як тисячі, правда ж? вірус є. він небезпечний.він реально забирає життя. рівно як купа інших вірусів та хвороб. то що, тих що померли не від вірусу менше шкода? як це не звучить цинічно, але кожний від чогось помре. ота істерія кругом ковіду значно небезпечніша за нього самого. людей вчать ходити в намордниках і на повідку, прикриваючись піклуванням про їх здоров'я.
  9. кожного дня помирає від серцевосудинних хвороб більше тисячі людей. скільки помирає від вірусу? щось ніде не бачу в статистиці обіцяні тисячі, які пророкують раз за разом
  10. одноразові маски потрібно міняти що дві години. в мене сім'я 5 чоловік. троє учнів/ студентів. мінімум 6 масок на кожного. 30 масок в день. 780 шт в місяць. 1638 грн )) і так.. ми користуємося пошитими з тканини, перемо прасуємо. це значно дешевше звичайно. але при цьому я усвідомлюю, що ці маски захищають нас лише від штрафів , і обурення " масочних активістів" .і ні від чого більше. бо за день маска знімається, вдягається сто раз. валяється десь в кишені чи в сумочці чи в машині . може хтось і носить її в стерильному пакетику і виймає в стерильних рукавичках.. але той хтось точно не я)))
  11. велкам в клуб) ми відразу після Паски перехворіли сім'єю всією.( привіт МП і служби бо треба молитися і вірус не візьме..маму не перепреш, їй треба туди і все. от і принесла.) пару годин високої температури і два тижні сильної слабкості. перші кілька днів було важко ходити навіть.. в лікарню навіть не зверталися. бо єдиним симптомом була повна втрата нюху і смаку. бабусі 90 з гаком. перенесла легше за мене.
  12. Народ, чому ніхто не вітає нашого fedota? З пройдешнім, друже! Бажаю затишку вдома, удачі у починаннях та просто гарного настрою. Будь здоровий!
  13. не люблю ходити в магазини від слова "зовсім" закуповуюся раз в два тижні в " торбі" . але ось цей новенький мене таки привабив. знаходитьсч на рівненській, 48 найперше тим, що за кілька метрів від роботи, зручно.. а ще там якось по домашньому затишно. і є все, що потрібно, коли заскочиш по дорозі додому. такий собі супермаркет в мініатюрі. без черг і купи народу(ага, соціопати ми))) вайбер група для клієнтів це взагалі краса. треба щось, написала, тобі відповіли чи є. немає, привезуть. а ще там продається гарна свіжина, з домашніх свиней. і можна теж онлайн замовити собі шматок мяска. а потім ввечері забрати, коли додому їдеш.. ця фішка мене найбільше тішить.
  14. з інтаймом, як не дивно, жодного разу проблем не було. може тому, що мало зовсім посилок відправляю. новою біля 50 щотижня. в двох трьох обовязково налажають.. от люблять вони в коробку ще без мене потім покласти, лізти і виправляти вагу потім в накладній, зачепити ще хз що і в вінницю відправити) вінниця, бо вона перша в списку стоіть. заідти можуть самі іншу накладну створити і відправити по адресі. а я потім шукаю ту посилку по всій украіні і від клієнток вислуховую. рятує зараз реєстр. несу й показую. і стою на місці над душею, поки посилка не знаходиться .бо раніше була одна відповідь, ви не приносили. я бачу всі зміни в накладних в кабінеті. але довести щось нереально.
×
×
  • Створити...