Перейти до змісту

dubasik

Учасники
  • Постів

    83
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

4 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 383 перегляду профілю
  1. Розгляну варіанти низькопрофільної відеокарти сумісної з материнською платою MSI H310M PRO-VDH. Можливо в когось завалялась) Завчасно дякую!;)
  2. звичайно, ні, тому тема була названа відповідно. крім флуду та іронії питань по суті тут не має, тому не бачу сенсу якось коментувати решту повідомлень.
  3. Задача Необхідно двічі на місяць проходити валідацію в інтернет проекті https://idena.io Процес валідації - це вибір правильної послідовності із 4 картинок та перевірка на помилки. Нижче в прикладі вказано дві послідовності, із яких картинка справа логічно послідовна, тобто має свою історію (мураха-закохався-весілля-сім'я), а зліва без логіки. Валідація займає близько 30 хв., але в залежності від кількості акків може бути й менше. Складається із трьох фаз: короткої сесії з 6 картинок (1 хв.49 сек.), довгої сесії з 15-25 картинок і фази репортів (30 хв.) – перевірка картинок на дотримання вимог системи. Один акк можна валідувати і за 15 хв, декілька в середньому 20-25 хв. Найближча валідація 12 лютого в 15:30 по Києву, наступна через 20 днів і так далі. В акаунті є можливість пройти тестову валідацію, щоб більш детально зрозуміти що це таке. Також є текстова інструкція від розробників: https://medium.com/idena/how-to-pass-a-validation-session-in-idena-1724a0203e81 Ось відео ролик прохождення валідації: https://www.youtube.com/watch?v=jmWJfJHyk6g&ab_channel=blxpro Оплата за один валідований акк 75 грн. Одночасно можна проходити на декількох акках. Вся складність лише в тому, що протягом короткої сесії, яка триває 1 хв.49 сек. потрібно вибрати правильні картинки і клацнути «Submit answears». Якщо уся суть буде зрозумілою, тоді можу дати відразу 2 акка, далі і 3 можливо (для рівня «БОГ» можна і 4, але це реально складно).
  4. Вангуєте кепсько, а за накрутку повідомлень в топіку дякую!
  5. Пропоную додатковий заробіток. Інтернет-проект, в якому потрібно робити елементарні дії у строго визначений час кожні 20 днів та отримувати 75 грн за проходження на одному акаунті. Спочатку можна спробувати на одному акку, а далі можна і на двох-трьох. У часі цей процес займає 20-30 хвилин. Наприклад, якщо ви проходитимете на двох акках, то за півгодини витраченого часу отримаєте 150 грн. Якщо комусь цікава ця пропозиція, із задоволенням відповім на всі питання в приваті, або в Телеграмі (@lebyxer).
  6. Чи зможете зробити дитячу шведську стінку і яка орієнтовна вартість?
  7. значить з 2007 року телефон поміняли!)) але, головне, що власник знайшовся!!! МОЛОДЦА!!
  8. уточнив... Парфенюк Андрій Петрович, 10.12.88 р.н., проживає по вул. Наливайка 4/49. по базі телефонів "Луцьк-2006" по цій адресі проживає Парфенюк Валентина Василівна(мабуть його матір), номер телефону 78-65-54. Все що "нарив"... але те що дані першого рядка достовірні це 100%. Чим зміг-поміг!
  9. nickel, дивно..., хоча домашній телефон згідно телефонної бази Луцьк-2006 дійсно записаний на матір Парфенюка, яка проживає по вул.Наливайка 4/49... ладно завтра уточню-дам знати!
  10. nickel, до речі, розкажеш як відреагував власник?? цікаво...))
×
×
  • Створити...