Перейти до змісту

vaz75

Power users
  • Постів

    7 051
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    48

vaz75 став переможцем дня 8 червня 2019

vaz75 мав найпопулярніший контент!

Репутація

5 608 Гуру

4 Підписка

Відвідувачі профілю

10 218 переглядів профілю
  1. Та і вивіз сміття втіхаря подорожчав. Щойно платив.
  2. Вчора був в лісі, у нас ліси сухі, навіть поганки і мухомори не ростуть.
  3. Розкажу зі свого досвіду. Спочатку я мав кухню Меркс з бежевими матовими ламінованими фасадами з ДСП і скла, обрамлені деревом. Зараз маю кухню з фарбованими і лакованими в глянець МДФ-фасадами білого і червоного кольору. Звісно, що ефектніще вигдяжають другв, і ВАУ ефект був такий самий. Але під час експлуатації виявилося, що доглядати за ним треба нормально (акуратно мити. щоб не подряпати, полірувати), на білому ще не дуже видно пальці, підтікання, сколи, подряпини, а от на червоному, особливо на фасадах з вертикальним відкриттям (Авентос) за тиждень утворюються крапочки з суміші жиру, води і пилу, які не так легко відмити. І зараз я ловлю себе на думці, що з першою кухнею я не особливо заморочувався питаннями прибирання.
  4. Головне, що вимагає компанія, яка надає послуги. А для себе можеш хоч щорічно повіряти, аби гроші.
  5. Весь світ міряє газ калориметрами, а ми ще в минулому столітті застрягли.
  6. Гиги. "Я еще и вышивать могу... И на машинке..." (я мовчу, що все звичайним мультиком міряється)
  7. це легко перевіряється: якщо відключити один з цих дротів і при повторному його підключенні збиваються налаштування магнітоли, то це постійний +
  8. Жовтий - постій ний + від АКБ Червоний - контрольний + від замка запалювання (став кнопку "на сюди") А самовільне вмикання, скоріш за все відбувається, від залипання кнопки вмикання на морді магнітоли, спробуй її продути і прочистити зовні, як мінімум.
  9. Звідки ти таке взяв? Вже давно не безкоштовно (виключено з тарифів).
  10. А хто цей таємничий "бордівець"? Здай його мені. А то прийшов термін повірки квартирного лічильника тепла, то "Луцьклайно" заспівало мені суму, що я при@уїв.
  11. Хоч і москальський, але сильний (на мою думку) про безвихідь: Завод «Завод» — российский триллер режиссёра и сценариста Юрия Быкова. Он же выступил в качестве одного из продюсеров картины. В широкий прокат фильм вышел 7 февраля 2019 года. Главные роли в фильме исполнили Денис Шведов, Андрей Смоляков и Владислав Абашин. Описание: Отчаявшиеся люди, которые вот уже пол года не получают ни копейки, решают взять ситуацию в свои руки. Известия о неминуемом банкротстве завода только усиливает желание действовать и бороться за свои права и получить, то что заработано честным трудом. Во главе со спецназовцем в отставке, по кличке Седой, они принимают решение похитить Калугина, человека, который владеет заводом и по совместительству олигарх. Гениальный план удался, все случилось средь белого дня, похищение происходит прямо из тачки, дорогущего «мерса». Рабочие убедительно требуют за его освобождение огромную сумму денег, которая по праву им принадлежит, но скрывают свои лица под балаклавами по очевидным для этого причинам. Выполнить требования захватчиков берется глава охраны Калугина по прозвищу Туман. Под покровом ночи, вооружившись до зубов, на завод приезжают бойцы босса, чтоб освободить его. Но они не знают, кто же именно взял в заложники их хозяина и требует выкуп. Бойцы крайне настроены на победу и не собираются cдаваться. В то же время захватчики, точнее обманутые и отчаявшиеся работяги намерены отстоять свои интересы, и будут идти до конца. Им больше нечего терять, война так война."
  12. "що в лоб, що по лобові", повторюю ще раз: "я це бачу щодня" (підкреслено, великими буквами, курсивом і жирним шрифтом).
×
×
  • Створити...