Перейти до змісту

Андрій Віталійович

Power users
  • Постів

    3 843
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    9

Андрій Віталійович став переможцем дня 14 листопада 2017

Андрій Віталійович мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 769 Гуру

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

9 997 переглядів профілю
  1. знову питання української економіки та статистики випливає. полиште спроби, опираючись на офіційну інформацію, зрозуміти реальну картинку. якщо цікаво дізнайтесь, що таке дефіцит бюджету й як він у нас вираховується. від реальних методів будете здивовані. п.с. і єта, как єго. удалітє нє гадуйте грамарнаці, а то он нєгодуєт.
  2. ми підвищуємо зп працівникам. не всім, й не на мульйон відсотків. у нас є слюсарі, що півтора року тому прийшли на ставку в 4500, а зараз отримують 10000. плюс існують щомісячні премії. багато це, мало? хз, але за ту роботу ми поки більше не заплатиму, щоб там не співали теоретики недооціненої праці українського трудяги)) п.с. з більш кваліфікованими працівники суми веселіші.
  3. суперечка заради суперечки мене не цікавить, хто там правий в тих інтернетах - також. ти й далі не розумієш, звідки беруться зарплати в цій країні. продовжуй вірити, що вони залежать від відрахувань й мінімалок.
  4. цікаво, а твій улюблений письменник томас мор чи томмазо кампанела?
  5. інколи, дурак з дзеркала, навіть підкаже як поїхати в польшу на трускавки)))))
  6. сам собі суперечиш)) на реальну зарплату не впливає, це совковий атавізм повязаний з податками. навіть твоя фраза про конверти, це про податки. просто нав'язана тупими чиновниками дискусія про "конверти", "мінімалку", "офіційну зепе" - підтримується суспільством не думаючи. а все через небажання зайнятись реальним реформуванням податків.
  7. 1. На реальну зарплату не впливає. Цей пункт про податки. 2. Вірно. Й це, у спрощеному варіанті, один з законів ринку, який за твердженням викладачів деяких вузів в СНГ не працюють (я про закони).
  8. Бггг Роботодавець нічого не має забезпечувати, крім зарплати й умов, що обговорені при прийомі на роботу. Все інше фантазії, що не мають відношення до реальності.
  9. це робота за їжу, про які ти пункти говориш? стакан рису - вся ціна. ну або ти не до кінця розумієш, що значить кваліфікація.
  10. Якийсь роботодавець (барига, оліхарх чи як там у тебе в словнику) має забезпечити всіма базовими потребами, унікума (в моєму словнику то інше слово), який неспроможний на найнижчий рівень кваліфікації? серйозно? ти не в казці живеш?
  11. зрозумів. погоджуюсь, але тут базові речі люди не розуміють.
×
×
  • Створити...