Перейти до змісту

Aleska

Учасники
  • Постів

    68
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

37 Байдужий

Відвідувачі профілю

4 115 переглядів профілю
  1. Доброго дня!Потрібна консультація( в майбутньому і послуги) юриста,який спеціалізується по розподілу житла... Ситуація наступна:в будинку,якому ми проживаємо-3 співвласника-моя мама,вітчим і сестра вітчима.Так от-сестра вітчима відсудила у нас кімнату,тому що юридично ця квадратура житлового будинку належить їй.Моя мама має у співвласності з нею 15% її надвірних споруд(це літня кухня на 2 входа повністю придатна до житла і там живуть квартиранти а також сарай і туалет)-це фактично така ж квадратура,яку вона у нас відсудила..але по закону,надвірні споруди(вони у сестри вітчима не узаконенні і рахуються як самовільне будівництво) розподілу не підлягають.Виходить,що у нас забрала кімнату,а за тимчасівку навіть і чути не хоче..каже,що все її(((Так от питання-чи можемо ми претендувати на ті 15 % і які мають бути подальші дії.Буду дуже вдячна за відповіді чи поради..дякую)
  2. та ти що?! неумнік?! мож нам поплакати і пошкудувати їх бідних?! І ще й скинутись, щоб їм не так гірко сиділося на дупі?В колеги по сусідству дорожник живе, який працює водієм на спецмашині, тій, що пісок розкидає і сніг грібе. Так от він (колега) не раз розповідав, що як тільки сніг випадає, то той дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе! Якби ми попрацювали в дорожній організації, то зрозуміли б проблеми?! А ДЕ проблем нема? Всюди є! Але для них сніг - це не проблема, це ЇХНЯ РОБОТА! Якщо я на роботі не зможу виконувати свої обов'язки, то я нафіг такий не буду потрібен, і ніхто мені платити не буде за те, що я сиджу на дупі і плачу. Якби ви працювали в дорожній організації-то так би не говорили(мається на увазі:сидіти на дупі і плакатись)Повірте,дорожники виконують СВОЮ РОБОТУ(доречі,досить важку)-тут вся справа дійсно у фінансуванні.Мій швагро працює на ЛуцькАвтодорі,то йому зарплату не виплатили ще за листопад 2012 року.Так що-як не крути -винна у всьому наша влада!
  3. Зелена миля!http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/435/ Фільм старий(1999р),знятий за романом Стівена Кінга.Можливо більшість його бачили,але тим хто не дивився-ДУЖЕ рекомендую.Для мене-це найкращий фільм за останні 13 років.
  4. Ще є в наявності?68-74 см-це,приблизно,на який вік?Мені потрібні найменші.
×
×
  • Створити...