Перейти до змісту

Саня94

Учасники
  • Постів

    910
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

46 Байдужий

5 Підписок

Відвідувачі профілю

7 273 перегляду профілю
  1. Хтось додзвонився по номері на сайті у попередньому повідомленні? Бо мені здається все що на сайті не актуально! Був сьогодні біля стиру район нової лінії ціни такі: Мідь - 205 Алю - 37 Чорний мет - 6.3 АКБ без електроліту по 27 Це те що мене цікавило за інші не знаю.
  2. Ось фото розпіновки, сата 5 контактів, молекс 4, контакти позолочені, січення 18awg.
  3. Тоді потрібно знайти розпіновку твого блоку і підібрати щоб не спалити!
  4. На майбутнє рекомендую поставити не дорогу гідравліку типу Shimano BR-M365, різницю відразу відчуєш!
  5. Гідравлічні придбав чи механіку? думаю з дисковим тормозом буде ефективніше гальмування, але дороще обслуговування!
  6. За 2600км пробігу скільки циклів вийшло заряд-розряд? І ще питання чи вистачає вібрейків для їзди по місту і як швидко стираються колодки?
  7. Так все вірно, тому краще купити готове рішення під конкретні задачі, але умова у кого вистачає грошей . Ціни орієнтовні на б/у компоненти вказав.
  8. Опишу орієнтовно по цінам як я бачу даний б/у е-велосипед якщо купувати з рук і не знати скільки ти потратив: Сам велосипед по комплектуючим: Рама+ вилка + колеса б/у у зборі без мотору і т.д. 2К-2.5К грн. Все інше б/у навісне крім підсиділа до 1К грн. Підсиділа окремо 1-1.2К грн Весь електронабор б/у: контролер+дисплей+АКБ+мотор колесо+інші компоненти 7К грн. Загальна сума заокруглимо 12К без врахування останнього пункту! Останній пункт витрати часу + твоя робота + затрати на доставку!
  9. Цікаві питання пішли) Як би я шукав собі на тому ж ОЛХ е-вела то за такий варіант як у вас я б більше 10к не дав! Якщо потрібно можу пояснити точніше)
  10. Ще на мою думку можна спробувати Sram Butter grease , ціна приблизно 300-350грн за 100грам( можна купити потрібну кількість). Вона не така густа та в'язка у порівнянні з pm600 а тим більше grease 2000.
  11. Транзистор подивлюся що він зможе, а от на рахунок 0.1а*58в це звідки такі дані? Правильно 4.1в*0.1=0.41вт поясню 16s балансир має на кожну банку свою ланку резисторів та інших компонентів, а не всі разом працюють на напрузі 58в! 0.5А я написав для прикладу планую робити 0.1-0.3А при умові що витримають транзистори) Є бмс які балансують у процесі зарядки, а є ще по закінченню! Я так зрозумів у тебе останній варіант так?
  12. Це зрозуміло, я про те чи можна збільшити струм до 0.5А наприклад якщо зробити перехідник з 3 Ватними резисторами поза платою? І чи вплине такий струм на інші компоненти плати!
  13. На скільки реально збільшити струм балансування? І що конкретно грілося при модернізації до 0.1А?
×
×
  • Створити...