Перейти до змісту

S.Lex

Учасники
  • Постів

    81
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-6 недобрий
  1. Район 5-ї школи завантаження -2,71, вивантаження - 3,05. Прикол в тому, що якість зв'язку (телефонного) краща, коли увімкнене 3ж.
  2. Така думка була. От за епіцентр навіть не згадав. напевне туди зпалками поїдемо. Всім дякую за поради Одного разу був свідкоми коли син маму навчав керуванню на авто на території парковки Епіцентру. Результат - в'їзд в товар виставлений на експозиції. Такщо не варто там навчатися.
  3. всетаки в рівень не поставлю ніколи ИС3 і Тигра. Від однієї вдалої плюхи в лоб Тигруля може взагалі згоріти. + треба ще терпіння і навик щоб пробити в лоб ИС3 Тигром. Тигром так як кажуть "из подтяжка" в бік і ззаду бити ИС3 хоча реально в бік інколи стреляв по мітках і не пробивав.
  4. Тримаю в ангарі як історичний танк,дуже не везучій,важко ним воювати-боеуклад вічний і горить.Але граю ,в ближньому якщо пхатись вмієш то можна и ис3 навалять тигром ис-3? невірю в такі казки) ну так танки різного рівня- це не дивно що ИС3 розбере тигрулю. А от Тигр2 проти ИС3 оце реально. Сам виходжу часто проти ИС3 (так як акція - усі їздять на них ) на Тигрі2 і реально гарно виходить рикошетити постріли попереднього і пробивати його "ніздрі". Багато залежить від рук. Хоча зараз хочу прикупити ще ИС3 собі (з другом взводом на них цікаво погасати)
  5. повністю згідний. Особливо на картах де можна виставляти тільки башту. На друге місце поставив би ИС.
×
×
  • Створити...