Перейти до змісту

Chyvak

Учасники
  • Постів

    183
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

Chyvak став переможцем дня 1 листопада 2012

Chyvak мав найпопулярніший контент!

Репутація

44 Байдужий

Відвідувачі профілю

4 991 перегляд профілю
  • tolam

  • Oli

  1. там в 2016-2017 р їздила маршрутка 33 . Може той знак і з тих пір лишився або знову відновлять маршрут. https://www.volynnews.com/news/society/marshrutka-33-kursuvatyme-lutskom-za-novoiu-skhemoiu/
  2. Дуже дякую вам. Метод дієвий і спрацював на всі 100 %. Звертався ще в підтримку через особистий кабінт по інтрернет строрінці від дата груп. На пошту прийшла відповідь, що такої можливості немає . Та був телефонний дзвінок від тої ж підтрики в якому сказали, що така можливість є, методом так як ви вище написали.
  3. Скажіть особистого кабінету на датагруп телебачення немає ?? хочу глянути що і скільки плачу чи потрібно платити. Бо для інтернету є, а от на тв не можу знайти ?? Є друкована роззсилка яка приходить у вигляді конверта на пошту. Але там вказані цифри разом з необовязковим авансом на перед, що трохи не зручно розібратись.
  4. така сама штука, чекаю вже 6 день... Писав, дзвонив, то говорили спеціалісти ще розбираються, чекайте смс.
  5. щойно так зробив відправив смс з цифрою 0 на номер 555, у відповідь прийшла смс зі змістом "Для подключение акции пожайлуста, отправте пустое sms на номер 555" Після цього здійснив перший сьогоднішній дзвінок та не допомогло, зняло 27 коп (. Можливо треба відправити пусте смс на номер 555 і що це за акція про яку писало в смс ??
  6. Був сьогодні у туалеті на вокзалі, перший раз після ремонту, сморід такий, що чуть би не задушився, хоть би вікна повідкривали, інтерєр світлий гарний.
  7. Pavelix, якщо я непомиляюсь в лайфі давно десь з рік чи два така штука є без поповнень.
  8. чому бред, якщо нові стартові пакети з 21 вересня вже без абонплати давно, лише старі з абонплатою, навпаки мають чимпошвидше відмінити абонплату, люди часто дзвонять і тероризують операторів в тому числі і я бувало, що за фігня чому нові абоненти без абонплати, а старі ще з абонплатою тариф один і той же... то на 1 груденя вже точно обіцяють, подвох зараз в тому, щоб люди купляли нові стартові пакети.
  9. я проходив декілька днів назад і вчора, то таблиця розкладу приміських потягів як була пустою так і залишилась хм, що з права зі входу з вул Грушевського.
  10. дзвонив до оператора щойно, то сказали відміняється абонплата для тих хто підключився з 21 вересня, а про відміну абонплати з 1 листопада для старих абонентів оператор нічого не чув ((
  11. А на цей тариф ще можна перейти? наскільки я знаю, на цей тариф (супер мтс без плати за з'єднання та поповнень 0-35+) можна перейти лише при зміні номера, тобто новий стартовий пакет купити.
  12. З 1 листопада відміняють абонплату 41 коп в день 100% для старих абонентів супер мтс без плати за з'єднання 0-35+, підтвердили в службі підтримки мтс.
  13. не зрозумів щось до кінця то, щоб не знімались 42 коп в день в тарифі "Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+", потрібно купляти новий стартовий пакет ? і чи можливо щоб не знімались гроші на діючому плані?
×
×
  • Створити...