Перейти до змісту

James Bond

Учасники
  • Постів

    46
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Dell OptiPlex 3070 — це компактний настільний комп'ютер для бізнесу з різноманітними варіантами кріплення, придатними для будь-якого робочого середовища. Підтримує функції захисту й керування світового класу. Характеристики: Intel® Core ™ i5-9500T (6 ядер / 9 МБ / 6 Т / 2,2 ГГц до 3,7 ГГц / 35 Вт), 8 ГБ, пам’ять DDR4 без ECC, SSD 240 ГБ, Ліцензійна Windows 10 Pro (максимальна комплектація ) Розміри та вага: Ширина 3,6 см. Глибина 17,8 см. Висота 18,2 см. Вага 1,18 кгГарантія: ProSupport ⦁ Закінчується до 13 вересня 2023 рокуПривезені з НІмеччини 2 шт. Дуже гарний стан. (комп'ютеру пів року) Ціна: 11000 грн за штуку
  2. Самого ранку така sрака Ні!!!!!!!!!!! Мені нікуди не треба рано їхати....
  3. Нас не перемогти 20 травня 2013 тц "Гостинець" приблизно 18,00
  4. Я б сходив, попросив відігнати авто, як би знав куди, але так як качання авто, битя по колесі не дало результатів, а гості ждуть, горілка гріється і треба їхать. Треба щось робить, то борюсь як можу ....P.S. я думаю стакою проблемою зустрічаються всі водії, пропоную об"єднатись.
  5. Все що Ви пропонуєте, Шановне панство, це кримінал. А тобте веде за собою матеріальну відповідальність. Треба ідею яка не нашкодить "ініціатору"
  6. Христос Воскрес! Відкриваю цю тему, бо вже за*********ло. Водії-к*озли заїжають в двір і паркують своє авто хто як вмії, а вміє небагато або по хамськи. Третій день три різні авто паркуються так, що інші не можуть або виїхати або поставити на ніч авто біля свого дому. Пропоную викладати фото авто водіїв-К*озлів хто припаркував авто як К*озел.
×
×
  • Створити...