Перейти до змісту

TIMO

Учасники
  • Постів

    135
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

TIMO став переможцем дня 10 жовтня 2012

TIMO мав найпопулярніший контент!

Репутація

14 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. - Вроде бы сегодня среда, а убить всех хочется, будто понедельник. Вот так всегда... Копишь на «Ламборгини», копишь, а потом — бац! Не сдержался и купил себе шоколадный батончик!
  2. Тесть и зять работают на одной шахте, но в разные смены. Видятся только, когда одного поднимут, а другого опускают в забой. Как-то раз происходит следующее... Поравнявшись в своих подъемниках, и увидев друг друга, зять крутит пальцем около виска. Тесть, в ответ, крутит обеими пальцами у своих висков. Зять резко - сгибает одну руку в локте, а другой перекрещивает согнутую. Тесть вытягивает одну руку, а другой бьет себя по ней в области плеча и показывает на свой зад. Народ - в шоке... Старый шахтер говорит зятю: - Что же ты со своим тестем никак общий язык не найдешь? Я его столько лет знаю - мужик просто замечательный! - Да вы ничего не поняли! - отвечает зять. - У нас великолепные отношения! Я его спросил знаком: "Моя дома?" - он ответил знаком: "Обе дома". Дальше я его спросил: "0,5 есть?" – на что он ответил: "Есть 0,7 и стоит за унитазом!"
  3. Зійшлися три давні подруги, які не бачились вже -надцять років. Ну і як заведено - зразу ж мова про подружнє життя. Та надворі багато не наговориш, вирішили піти в кафе. А оскільки в кафе таки люди сидять, то вирішили фразу "займаємось сексом" замінити на "смажимо картоплю" - уваги не привертатиме. Сіли, замовили кави з коньяком, діляться про сімейне життя: Перша - Ну, чоловік мультимільйонер, бабла нємєряно, вілли по всьому світу, купа дорогих машин - коротше, як сир в маслі...От тільки смажимо картоплю раз на місяць... Друга - Ну, в мене чоловік бізнесмен-середнячок, Грошей не купа, але вистачає ніби - боргів нема, вілл нема, але будинок непоганий...Машина не Ролс-Ройс, але їздить, комфортна, Мерседес, здається...Відпустка двічі на рік - одна в Туреччині чи Єгипті, друга у нас, на Батьківщині...Картоплю, правда, смажимо, раз на тиждень.... Третя - А в мене чоловік з села...Бабла нема - одні борги...З машин - тільки кобила, та й та кульгає, відпустка - не знаю, як то слово пишеться...Зате картоплю смажимо кілька разів на день! А як картопля закінчується - чоловік пательню лиже, а я ручку гризу.....
×
×
  • Створити...