Перейти до змісту

YVitaliy

Учасники
  • Постів

    500
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    11

YVitaliy став переможцем дня 20 січня

YVitaliy мав найпопулярніший контент!

Репутація

325 Поважний

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. І чим погана виявилася така тактика? В плані ефективності?
  2. Знати і бути готовим - різні речі. На жаль, наша влада, хоч і знала, але готовою аж ніяк не була. Навіть я, диванний експєрд, в перші дні офігівав, що це за війна, коли тупо вперед шурують колони бронетехніки, а солдатики їх розстрілюють з ПТУРів. Нагадало, коли на перерві в комп'ютерному класі грали "Башту", там вперед сунули "фашисти", і їх потрібно було знищувати всіма можливими способами. І от, кладу я п'ятьох фріців за раз, і тут мені прилітає підзатильник (в реалі). Виявляється, в мене за спиною стояв наш ДПЮшник, і спостерігав. Після цього, я вислуховував дуже довгу лекцію, які боєприпаси і на які види військ потрібно витрачати ефективно.... (бив то я по піхоті з ПТУРа).
  3. Ні, Трамп каже, що тільки одні збитки. Про прибутки тільки один маразматичний дід щось там бурмоче, Байден типу. Мабуть, має якусь долю від війни, руками українців воює з росією. А за словами Трампа - гади європейці ніц не платять за своє членство в альянсі, тож, при потребі, США їм на допомогу (при його президенстві) не прийде. А може і прийде. Але не на 100%. І, коли він стане президентом, то, можливо, вже не доведеться вирішувати: допомагати Україні, чи ні. Бо, можливо, вже війна закінчиться. А чому вона закінчиться? Бо путін захопить Україну. Чи щось інше станеться. Але гроші Україні давати тільки в кредит. А, може, і взагалі не давати. Бо він не хоче цого вирішувати. Тут суть така - слабші країни, дивлячись на таку риторику, починають серйозно сумніватися в міцності альянсу, і беруть курс на самостійне зміцнення, не надіючись на чиюсь допомогу. І це зовсім інший курс, ніж передбачалось статутом альянсу, де "всі за одного". Адже може так статися, що будуть не всі, а, може, й жодного. З цієї точки, необхідність в існуванні такого альянсу починає обростати сумнівами.
  4. Хто повинен був втрутитись? По яких бумажках? https://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=998_158#Text У всіх пунктах слово "утриматись". А, згідно пункту 5, втручання ядерної держави у конфлікт тягне за собою і його, 5 пункту, невиконання. Поки що кацапстан (і тільки він) порушив (в різному порядку) тільки перші 4 пункти меморандуму "про занепокоєння". Думаю, війну закінчить тільки Трамп, рішуче і болісно, розвалить НАТО (вже почав), і пуйло відразу ж припинить"СВО", адже натівські ракєти вже не будуть долітати до Пітєра за 7-10 мінут,хіба нє?
  5. Це один з небагатьох шансів отримати хоч який-небудь "відпочинок" для тих, хто дофіга часу воює на передовій, і вже немає ні сил ні здоров'я - перевестися на такі тилові кордони. А ті, хто був на кордоні - рушають на передову, і, з високою ймовірністю, дуже швидко повертаються додому, або 300 або 200, бо в довбойобів командирів така сама думка про "прикордонників" - що вони були на курорті, от "трохи повигрібайте за нас, бо ви відпочивали". А те, що людина по факту не навчена і досить швидко загине в м'ясному штурмі чи розвідці - їх не ібе.
  6. Тобто групка невідомих осіб на кордоні, поза межами дозволених пунктів пропуску, в воєнний час (!!!) - цілком нормальна ситуація?
  7. Смішно. Самі ж кажуть "компромісний", тобто Байден "іде на компроміс" = "саботує". Ок. А чому проблеми з допомогою (її повною відсутністю, якщо точніше) почалися саме по закінченню того самого "саботованого" періоду - 2022-2023 фінансові роки США, коли той самий саботажник міг виділяти допомогу не питаючи республіканців? А тепер, коли доводиться питати - почав саботувати? Ось старіша стаття цього самого кацапського екс-віце прем'єра: Альфред Кох: Страшилки Байдена не переконали республіканців: все одно вони знайдуть компроміс — Блоги | OBOZ.UA WWW.OBOZREVATEL.COM Автор Альфред Кох. Чи шкода нам Україну? Жаль, звичайно. Але не сильніше, ніж американців, яких ви зробили заручниками своєї міграційної політики І там є такі слова: Така от річ - Україні, за словами трампістів, ніхто нічого не винен. Важливі Ізраїль, істинний союзник, який воює з територією розміром як один колишній район в Україні, і кордон з Мексикою. А ні, а зараз вже і не так і важливі, давай навпаки. Статті для "рибок гуппі".
  8. Є ймовірність, що в майбутньому так і буде. Але зграї самостійних літаючих термінаторів - та ну його нах...
  9. І як розпізнається морда, цікаво? Що це означає, взагалі? Дрон летить на швидкості >100 км/год. Ось, і для теї самої "автономності" йому потрібно на строкатому зображенні виділяти (в реальному часі) купу об'єктів, порівнювати кожен з цих об'єктів з певним шаблоном, закладеним наперед, щоб визначити, чи це допустима ціль. Відсіяти непріоритетні цілі, визначити перешкоди, щоб знайти оптимальний маршрут. І в кінці кінців він застрягає в гіллі посадки, бо гілки для нього - на рівні шуму. Для прикладу, кацапський Ланцет - має технологію машинного зору, для цього використовує графічний прискорювач від Nvidia "на базі ШІ". І при цьому, чомусь, сам цілі не шукає, літає в дуеті з Орланом для забезпечення зв'язку з оператором і цілевказання від людського мозку, а не ШІ.
  10. Це казки. Машинний зір може засікти рухому ціль, оцінити швидкість/габарити і все. Для автономного розпізнавання не вистачить обчислювальних потужностей. А лупити по першому-ліпшому "що ворушиться" - така собі ідея. Насправді - оператор веде дрон, знаходить ціль, дає дрону цілевказання, дрон фіксує ціль і далі ніяка РЕБ його з цієї цілі не зіб'є, дрон сам летить і коректує курс до детонації. Корисно навіть і без РЕБ, оскільки значно підвищує процент влучань навіть по просто рухомих цілях.
  11. Mansion | Southwest Ranches | 5550 Hancock Road | IHOP THEREALDEAL.COM The heir of a founder of the IHOP restaurant chain listed his mansion in a suburb of Fort Lauderdale for $7.25 million – or the tab for approximately 1.5 million short stacks of IHOP buttermilk pancakes... саме перше по пошуку гугла
  12. Думаю, тут більше справа в деяких категоріях військовозобов'язаних - працівниках силових відомств, які по стану здоров'я апріорі придатні (бо інакше не працювали б там, де працюють), по роду діяльності - апріорі повинні були йти на війну в перших лавах.
  13. Ну, тут, напевне, залишиться тільки слово "вкрасти".
×
×
  • Створити...