Перейти до змісту

seolutsk

Power users
  • Постів

    2 479
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

seolutsk став переможцем дня 3 березень 2014

seolutsk мав найпопулярніший контент!

Репутація

457 Поважний

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Да там 100% многоходовочка від Петра. З іншої сторони, я чогось не переживаю і думаю, що все буде ок - ну умовно.
  2. Короче писав про алік на попередній сторінці. Причина бана - не залишав відгуки до покупок. Нє ну нахера воно мені треба? Придурки. Ше й за пусту посилку гроші не вернули. Короче шукаю дешеву альтернативу аліку.
  3. https://www.aliexpress.com/store/2064142?spm=a2g0s.9042311.0.0.747333edNHvAgb шлейф до ноута, його вже зняв продавець з продажу
  4. Для себе вирішив, що більше не буду купляти на аліку нічого. Раніше адміністрація сайту майже завжди була на стороні покупця, зараз же, коли сайт популярний, вони на покупців плюють і більше стають на сторону продавців. Ну і останньою краплею була пуста посилка. Продаван зразу після відправки заблокував мій аккаунт (я думаю, що був саме він, бо інших покупок не було), я чекав доставки і отримав пусту посилку. Дурак, треба було відос знімати при розпаковці, але не думав, що на таке кідалово попаду. Але штука в тому, що якщо заблокований аккаунт - спор не можна відкривати покупцю. Отака ото схема. Аккаунт так і не розблокували, подавав заявку, алік не коментує, хто і чого заблокував аккаунт, через яку посилку - мол така політика партії. Спробую ще списуватись з ними, але як то кажуть, "досвідос".
  5. Не тринди, сам нєбойсь на телефонах втіхаря, покі не продав, монеро майниш.
  6. Чому мочати про акцію? Розказали б краще що і як, а то не до кінця зрозуміло, що там за ситуація.
  7. http://www.volynpost.com/news/89817-luchany-staly-svidkamy-politychnogo-piaru-zaiava-schodo-akcii-pid-cukrovym-zavodom
  8. jack74 ах ти ж скритний то який! Благо сайт допомагає, я тепер все знаю про тебе та скільки ти боргуєш!!! В два кліка мошонки взнав!
×
×
  • Створити...