Перейти до змісту

Electronshik

Power users
  • Постів

    2 867
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    30

Electronshik став переможцем дня 17 квітня

Electronshik мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 188 Гуру

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Фіг його зна. Можуть внести безліч поправок щоб потягнути час
  2. Досить логічно було б це зробити і газпрому, якщо є мета не постачати газ у європу і не платити гігантські штрафи, посилаючись на форс мажор. У цій всій історії не було сказано одне: характер вибуху був ззовні чи зсередини? А це б багато про що сказало.
  3. Ну це ж не наші об'єкти, чи вірніше сказати, не ті, за які ми несемо відповідальність. Та й там ніхто на себе не взяв відповідальність
  4. @MACCEN, я не кажу за 90-ті. І за початок 2000-х, коли був дерибан радянського минулого. Тут ви праві. Навіть більше, цей дерибан ніколи не припинявся, просто змінились масштаби. Без стабільних правил гри, гарантій безпеки це дуже ризиковано. . Що європейці казали перед війною? Що більшої корупції вони не бачили Погроза закрити кран це бізнес? Чи я щось не розумію? Щось новеньке.. Ну а боляче зробити.. Не надавати ту ж саму фінансову допомогу, коли тоді наша держава загорнеться?
  5. "Перший Ту 22 з відеопідтвердженням завалили." Дуже цікаво чим. Зрозуміло що це було більш риторичне запитання, ніхто реальну відповідь не дасть. Просто відстань дуже велика..
  6. Як би таке зробили то тоді б ЗСУ воювали б напевно за допомогою каменів. І Нафтогаз би мав величезні проблеми через зрив транзитного контракту перед ЄС. За кредити та фінансову допомогу можна було б забути. Ніхто не любить шантажу і у того ж ЄС набагато більш можливостей зробити нам дуже боляче. А так наша країна довела європейцям що навіть в умовах війни, ми виконуємо контракти наскільки це від нас залежить. А репутація дуже дорого коштує в усі часи. Це рашистам плювати, вони свій газпром загнали нижче плінтуса, вбили свою репутацію, але мають ринки збуту у Азії. І як показала практика ЄС зміг обійтись без російського газу, і у майбутньому планує надалі так само без нього обходитись. Хіба що рашисти будуть пропонувати його майже задарма. Але й тоді епоха монополізму газпрому схоже пішла назавжди. Нафту скрізь нашу територію вже давно не качають. Залишилась прокачка газу і то до кінця року. Далі транзиту більш не буде. Хіба що європейці будуть напряму домовлятись з рашистами про купівлю газу на східному кордоні України. Але думаю що таке нереально бо у цьому категорично не зацікавлені у москві.
  7. Чесно, не знаю. У військовий час не знаю. Можливо все ж таки не треба було закривати кордони, щоб люди не відчували себе як у клітці? Чи може військовим платити ТЕ ЩО МАЄ БУТИ? І щоб військовий не думав про купівлю багато чого за свій рахунок? Чи може не робити безглузді штурми, які обертаються великими втратами, доки в нас немає засобів вогневого ураження, які переважають рашистські? У мирний час відповідь зовсім інша.
  8. Інший менталітет. І по них не проїхався каток початку та середини тридцятих років минулого століття.
  9. Воно то так. Просто в любій державі в усі часи були є і будуть ті, хто воювати не буде. А буде всіма правдами та неправдами ухилятись. Їх логіка проста: з того світу ще ніхто не вертався.
  10. тоді не треба дивуватись що кількість тих, хто хоче усіма способами залишити Україну росте. І буде рости.
  11. Ну взагалі там таке намішано, що нам і не снилось. Коли створювався Ізраїль, через ООН мала бути і Палестина. Але араби тоді вирішили, що вони тупо знищать євреїв і все. Ну історія показала дещо інше. можливо що це питання лише часу. Не думаю що вони просто так створюють е-кабінет військовозобов'язаного. Сьогодні добровільно, завтра добровільно-примусово, післязавтра примусово. А потім під приводом "21 сторіччя на дворі" та іншого блаблабла введуть і це. Тим більш що президент має монобільшість у парламенті і може робити все що захоче. Особливо під час дії воєнного стану.
  12. @volks, от життя ніфіга не чорно біле. І, нажаль, простих рішень не існує. Вірніше, вони мало кого влаштовують.
  13. той що вчора підписали. А про демобілізацію тиша. Я розумію що в умовах війни вести мову про демобілізацію нереально. Особливо тоді, коли ворог має набагато більшу мобілізаційну можливість. Але треба хоча б нормальну ротацію робити. І знову ж таки без додаткової мобілізації це неможливо. Замкнене коло. Але виходить що якщо туди попадаєш, то шанси твого повернення дуже низькі. Тому й запливи по Тисі були й будуть.
  14. іванів теж не залишиться з такими законами що приймають.
×
×
  • Створити...