Перейти до змісту

Coding

Power users
  • Постів

    2 940
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    5

Coding став переможцем дня 16 листопада 2013

Coding мав найпопулярніший контент!

Репутація

316 Поважний

11 Підписка

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Якщо це стосується кількох показників - це логічно і справедливо. Проте, якщо їх кількість досягає 10, а то й кількох десятків - одним екраном, який би він був, не обійтися. Інформацію необхідно сегментувати та впорядковувати по критеріях.
  2. Привіт усім. Не писав тут років 5)) Кілька місяців тому повернувся до старої "як світ" задумки - побудувати розумний будинок. І активно просуваюсь... Сервер підняв на малинці з home assistant на борту + zigbee стик. Причепив більше десятка датчиків, + камери через RSTP протокол, лічильник по MQTT на 3ф українського походження, та це всякі дрібниці.. Ще багато чого їде з китаю, і кінця-краю не видно.. І вийшло якось так.. Доречі, ТВ теж можна керувати І "совершенству нет граніц"...
  3. мінімум 2 маршрутками... Оздів - то взагалі окрема тема...
  4. Підкажіть будь ласка, які документи потрібно оформляти щоби побудувати біля будинку хоз. приміщення (дровітню...). Будинок зданий в експлуатацію, у будівельному паспорті окрім будинку немає більше нічого. Дякую.
  5. Шукаю майстра/бригаду, хто змурує з рваного блоку секції забору. Хто підкаже контакти та вартість робіт?
  6. у чому може бути орієнтовна проблема? Де ви знаходитесь?
  7. Авто Хюндай ацент 2008р, час від часу при обгоні заглохає двигун (при натисканні на газ),після цього висвічується лампочка ручного тормоза та abs. Щоби завести - треба вимкнути зажигання і завести заново. Але лампочки після цього залишаються світитись. Після стоянки - гаснуть. Часом можуть засвітитися після стоянки... Без всяких причин. Після заглохання часом засвічується чек з помилкою Р1186 або Р0087. У чому може бути проблема? хто стикався?
  8. скільки жил та який діаметр кожної? можно фото з близька?
  9. У мене виникла геніальна ідея!!!!! А давайте усі дружно скинемось і відремонтуємо ті маршрутки? Бо ж нам на них їздити!
  10. Люди, можливо, й не були б проти збільшення, (не всі звичайно), якби це справді йшло б на користь цим маршруткам, а не їх власникам. Про це вже не раз писалось..
×
×
  • Створити...