Перейти до змісту

Quiet

Учасники
  • Постів

    568
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

39 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

9 094 перегляду профілю
  1. Військовий П-296 як писав Basil. Теоретично лінк до 250-300м з потужними мережевим обладнанням (на практиці на початку 2000-них використовував мережеві 3COM і коммутатори/свічі Surecom) тут та тут описується практика застосування такого кабелю
  2. Женя все правильно сказав, оновлення вже тягнуться на 7ку. Навіть старі. Варіант 1 (пробував) Набор обновлений UpdatePack7R2 версия 21.6.10 від simplix.info Варіант 2 (не пробував) Скрипт для установки и интеграции платных обновлений (ESU)
  3. У вас мобільна заправна станція чи ви балон на вагу ставите?
  4. Добрий день. Рожеву в бронь. І телефон для зв"язку в ПП скиньте будь-ласка
  5. Чи не може бути "відвалювання" принтера з мережі пов"язане з якимись кривопрацючими енергозберігаючими технологіями в принтері? Є якісь налаштування в принтері пов"язані з мержею і енергозберіганням?
  6. Якщо купити всі 12 шт за 1000 грн, то буде по 83 грн/шт. Меньші об'єми - дорожча ціна
  7. Якщо ви уважно перечитаєте мій пост, то там сказано що я порівнював ціни у всіх магазинах наведених в даній темі. Адреси вказаного вами магазину на той момент не звучало в темі. Але за наводку дякую.
  8. Виникла потреба поміняти шарову опору (код JBJ810, виробник TRW) для свого Renault Grand Scenic 3. Продивився всі магазини в даній темі. Найдешевше в репарті. Це так, для довідки...
  9. Вже декілька років тарюсь в repart.com.ua. Кращих цін не знайшов. Офіс в них навпроти 21 школи, через вул. Кравчука. Замовив, закинув або завіз в офіс завдаток і повністю розрахувався коли забираєш замовлення.
  10. Щоб пересвідчитись в наявності товару у продавця я як правило прошу додаткове фото на якому на фоні товару буде клаптик паперу з моїм номером. Це не панацея але відсіює відразу тих в кого взагалі нічого немає, хоча не убезпечує від тих хто продає зламки під виглядом робочого. Також дуже помагає погуглити фото з оголошення на предмет аналогічних.
  11. В цьому є здоровий глузд. Треба виключити всі ланки які можуть напряму чи опосередковано впливати на зміну швидкості (антивіруси, віруси, фаєрфоли, встановлене програмне забезпечення). В ідеалі тільки чиста вінда, драйвер мережевої карти, кабель.
×
×
  • Створити...