Перейти до змісту

SanyaTT

Учасники
  • Постів

    930
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

SanyaTT став переможцем дня 10 липня 2012

SanyaTT мав найпопулярніший контент!

Репутація

-423

Відвідувачі профілю

8 374 перегляду профілю
  • veter

  • yu2007

  • SAS

  1. Ой не нада гнать на президента, причому тут він га???? в країні війна це поперше, і не в його компетенції збільшувати з/п військовослужбовцям а це уряд робить!!! Він тут зовсім не причому!!! Йому мішають,,, даже ті укроповці, та і інші зрадники Ляшковці свободівці та ін. Він хоче, я це серцем відчуваю, але не може йому мішають і він не монарх і в нас не монархія!!!!!!!!!!!
  2. Ну то ж це цілий блок, а не один тільки порох!!!!!!!!! це так пороха підставляють, а порох це богом даний президент України і легітимний і народний бо обраний народом України!!! А якщо щось не подобається то в сусідній темі про майдан писали, пиз....уй в батумі там все добре, квартири роздають майже даром і громадянство!!!
  3. Volyniaka то причом тут порох??? то що порох його на вибори засилає чи що??? так що не треба гнати на пороха!!!
  4. Ого!!!! знившивши стільки еліти нашої положити молодих хлопців тисячами, в тих котлах і не тільки і порох зробив більше???? Як казав покійний Кузьма кров не вино, вона грошей не коштує.
  5. Пдивися тепер ось це відео, і порівняй ювт, зека, і т.д., і задумайся........... http://www.youtube.com/watch?v=-jLYCmio2ls
  6. Не те що членом був, а працював в уряді міністром економіці у кровосіса покі кровосіс не втік!!!! Тобі цього мало?????????? що ще треба??????
  7. При чом тут до призиденства, подивіться з якого року він у великій політиці)))) Був і головою рнбо і міністром економіки і т.д. А в яника діти були підприємцями і напевне любили сильно татка і подарили йому на старість багато грошей і він купив собі міжегіря))))) Це ж пиздець як ви одного хвалете і находите 1000 способів його оправдувати, а іншого навпаки. А між іншим у Сталіна нібуло нічого, все було державне)))))))
  8. Нє, мені тоді 17 було, цього року буду вже голосувати за Ігоря Палицю!
  9. Чогось Обама міг зробити, а так наш жеж дипломат))) http://ru.tsn.ua/svit/obama-ne-choknulsya-s-putinym-vo-vremya-lancha-v-oon-495348.html
  10. є таке поняття - як дипломатичний протокол, але тобі цього не зрозуміти Це типу твій бізнес партнез згвалтував твою дружину і доньку, але ж ти мсиш йому руку жати так як у вас мільйонні проекти))
  11. Ой не пиз..и тоді б наш народний президент не жав би агресору руку!!! http://censor.net.ua/video_news/354607/merkel_poprosila_poroshenko_i_putina_pojat_ruki_na_peregovorah_v_parije_fotovideo
  12. Ага, то може в нас націоналізують сбербанк параши і втб банк, як гадаєте панове?
  13. можна і не відпрацьовувати а піти на лікарняний!!! 14 днів це не відпрацювання рахується, а просто потрібно попередити за 14 днів що ти звільняєшся і все, а ніякого відпрацювання немає!!!
×
×
  • Створити...