Перейти до змісту

jurgen007

Power users
  • Постів

    3 036
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    14

jurgen007 став переможцем дня 14 лютого

jurgen007 мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 778 Гуру

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Вони вже не повернуться. Тут треба міняти віру на Іслам, з обов"язком для жінок родити по 1 дитині на рік. Вони там навіть не годують груддю щоб скоріше завагітніти знову - такий от конвеєр.
  2. Є тир на Клима Савури 50м, не діючий але можна спитати, є в Рожищах 200м діючий, ближче на Омелянику 200м теж діючий.
  3. ТРО ЗСУ ті хто по контракту на кордоні з Білоруссю чи на сході - отримують 30 тис + бойові, ТРО ДФТГ чергували на місцях безоплатно - тут їх зараз розформували, мобілізували в ЗСУ.
  4. Ех не на тих кацап напав, треба було зразу на Польщу - давно були б в Берліні, ато товчуться третій рік на донбасі.
  5. Продам бутлі 10л, колишні товстостінні, ціна 300грн.
  6. Продам сталеву бочку ссср 200л, товстостінна, 40 кг, не протікає, знизу посмолена від корозії. 500грн.
  7. Так війна вже 10 років з яких 8 країна не прострілювалась повністю, чим наші сміхуї займались - томосами і парадами замість ракети клепати в 3 зміни? Надіялись на дядю? Чому ми досі не а наті губки надували.
  8. Ці зараз не основна проблема - так незручність, один Брейвік з автоматом он з сотнею справився, зате там дофіга кацапур. Як казав іх вошдь перед кацапськими лічінками: "Расія нікдє нє заканчіваєцца". Тому їхати жити в сша теж не кращий вибір, Берингову протоку можна зимою танками переїхати щоб етнічних рускіх ескімосів на Алясці захистити а там і до Сієтла рукой подать, рускіх там ой как гнобят.
  9. Ну тож так. Тільки ті довбодятли можуть по нам вилускати по 100 ракет за раз а наші сміхуни чомусь ні і заводи у них працюють в три зміни поки тут і в наших союзників в носі колупаються. І хто з кого сміється? В Харкові чи Одесі мабуть вже не до сміху.
  10. Тож шашликів хочеться. А ще з кожного утюга сміялись з дурних кацапів, як вони там на навчаннях в болоті сидять пів року і всю горілку з місцевих магазинів вигребли, весело було...
  11. Кажуть коли на Кромберг приїхали німці то швидкість конвеєра відразу зменшили вдвоє, бо ті сказали що їм потрібна якість а не поток, як тільки поїхали наші манагери включили соковижималку по новому. А порушувати пдр і в нас стали менше як тільки камер з автофіксацією наставили - причому ти і знати не будеш що попав на штраф, в дії його може не бути, прийдеш в МРЕО через кілька років і заплатиш в подвійному розмірі.
  12. А ти готовий лизати всяким комсомолкам меркель і купленим шрьодерам коли тебе постійно макають писком в лайно?
×
×
  • Створити...