Перейти до змісту

PEPER

Учасники
  • Постів

    254
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

10 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

7 322 перегляду профілю
  1. продам 5 мішків керамзіту. залишок ціна 350 грн. можлива доставка по місту
  2. Але згідно ДОГОВОРУ постачання природного газу побутовим споживачам http://www.nerc.gov.ua/index.php?id=18034 VІ. Права і обов'язки Постачальника 5) публікувати на сайті (і в передбачених законодавством випадках в засобах масової інформації) детальну інформацію про зміну ціни на природний газ за п'ять днів до введення її у дію. Т.Е. ПОВЫШЕНИЕ ТАРИФА НЕЗАКОННО???
  3. то ЭТО нормально ЗАДНИМ числом с мая 2015года делать перерасчёт????? всё через ЗАДНИЙ ПРОХОД! )
  4. Правильно! Зная наперёд тарифы!!!!!! А, получается ЗАДНИМ числом !
  5. 1. Перечитайте попередню сторінку 2. На скріні внизу примітка - *Норми споживання затверджені Постановою КМУ від 08.06.1996 р. №619 (не застосовуються для розрахунку субсидій та пільг). Плату за одну особу розраховано за цінами, які затверджені Постановою КМУ від 01.10.2015 г. №758 Цю постанову скасували через суд. это не то Постановление!
  6. У меня появилось -192.92 грн. долга вместо обычных 64.69грн за Февраль ! Как объяснили в КОНТАКТ-ЦЕНТРЕ, что недавно в два раза увеличены тарифи на газ без счётчики с 9куб.м на 18 куб.м на одного человека!!! и произведён перерасчёт оплаты с МАЯ 2015 года!!! т.е. полученная таким образом задолженность разбивается ещё вроде на 9месяцев!!!!!! КАПЕЦ!!! Всё исправно платишь- а, всё равно должен!!!!! кто про это слышал? на офиц сайте ВОЛИНЬГАЗА прежние тарифы кто про это что слышал? ВО МУТЯТ !!!!!
  7. Ищу мастера для укладки половой доски на лаги в гараже! +Цена? (Площадь +-17 м2 .Доска 45, лаги дубовые.)
  8. так з умніком спілкуєшся,неуважний ти востаннє намагатимусь пояснити. якщо багаж важив 1кг,а його впакували в 10кг(об'єм) коробку не маючи для цього необхідності і ти заплатив за це лишніх 60-100 грн тоді є сенс складати акт при отриманні. але в твому ж випадку вага відповідала фактичній,то сенс нарікання твого який? хай пакують хоть в 40ка кілограмову,аби доїхало ціле так з умніком спілкуєшся,неуважний ти востаннє намагатимусь пояснити. якщо багаж важив 1кг,а його впакували в 10кг(об'єм) коробку не маючи для цього необхідності і ти заплатив за це лишніх 60-100 грн тоді є сенс складати акт при отриманні. але в твому ж випадку вага відповідала фактичній,то сенс нарікання твого який? хай пакують хоть в 40ка кілограмову,аби доїхало ціле и от куда знаешь про вес??? а, про цену упаковок и объёмный вес спросил? ты на НП работаешь? ))) не встрявай, Умник! Я рассказал про ФАКТ, что бы люди обращали на это внимание! а, не просил совета что и как делать-это и так понятно ))
  9. А, все відповідало і вазі і пакуванню!!! НЕ ВІДПОВІДАЛО ДОЦІЛЬНОСТІ ТАКОГО ПАКУВАННЯ )))) Це факт НА!БАЛОВА від НП!!! ... хоча з ким я зараз спілкуюсь!? ))) P.S. І не в "ТВОМУ" -а, в "Вашому"
  10. Я був ОТРИМУВАЧ!!! І при отриманні все це й виявилось! + тройне пакування! ...не надо уМНИЧАТЬ.
  11. БУЛА ПОДІБНА ІСТОРІЯ і в мене !!! тільки ще упакували літрову пластикову(!) банку моторного масла в повітряно-бульбашкова пакувальну плівку + пінопласт+ величезна коробка!!! Відправнику також обіцяли гарно запакувати! Ось так треба заробляти гроші!! .... на повітрі!!! ОБНАГЛІВШИЙ ПЕРЕВІЗНИК!
  12. Може в кого є залишок 2 метра євроруберойда? за адекватну ціну або прийму в дар. (з посипкою або без) бажано р-н Відродження!
×
×
  • Створити...