Перейти до змісту

kumanoid

Учасники
  • Постів

    153
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

kumanoid став переможцем дня 10 липня 2023

kumanoid мав найпопулярніший контент!

Репутація

35 Байдужий

Відвідувачі профілю

6 104 перегляду профілю
  • t0rik

  • xPON

  • ali123

  • Ромко

  • sanbOK

  • Andualex

  • Basil

  • Itzamna

  • mukolaychik

  • Vol65

  • vadosik

  1. Якщо не в цю гілку пишу, відразу вибачаюсь та прошу перенести. Давно не був на борді. Зараз виконуємо задачі на Запорізькому напрямку. Питання до технарів. Чи може хтось виготовити девайс з наступними ТТХ: Потрібна керована машинка, якою можна знімати дистанційно розтяжки та при потребі відвозити і згружати вибухівку для дистанційного підриву і пророблення проходів в мінних полях. Вимоги: - дальність керування з пульта не менше 1000 м - вантажопідйомність від 1 кг. - платформа для грузу в межах 30-40 см як по ширині, так і по висоті. - можливість скидання вантажу з платформи - висока прохідність - автономність не менше 30 хв. - управління з пульта або смартфону - камера з обертанням на 360 і передача потокового відео на смартфон чи VR окуляри дальністю від 1 км. - волого та пилезахист вразливих елементів. - максимальна простота конструкції - висока маневреність Інші моменти уточню з конструктором, якщо такий знайдеться. Про готові рішення знаю, але там завжди черги на місяці і деякі розробники роблять дуже велику маржу. Останню ціну мені озвучили в районі вартості повнопривідного пікапа 2010 року випуску. Хоча там справді гарне рішення, але викинути 5000 у.о. не має змоги. Можливо, хтось запропонує інше рішення для озвучених задач, з задоволенням вислухаю. Пишіть в особисті, буду на зв'язку, відпишу.
  2. Губернатор Володимирської області, філолог за освітою , Світлана Орлова вітає володимирців з відкриттям нової пішохідної зони .
  3. Российский конкурс по метанию говн.. ПЕРМСКАЯ ГОВНОКУЛЬТУРА В селе Крылово Осинского района Пермской области при поддержке Министерства культуры Пермского края прошёл турнир по метанию коровьих лепёшек «Веселый коровяк» http://://youtu.be/YirN8VOBYhI
  4. Щойно спілкувався з другом з 51-ї. Стояли на блокпості за 15 км. від Донецька, на стратегічній трасі. 24 серпня в 4.30 ранку на їхню радіохвилю вийшли "сєпари" зі словами: С Дньом Незавісімості п***раси. І буквально за хвилину накрили "градами" та "ураганами". На 60 чоловік особового складу в хлопців був один міномет, який заклинив після 15-го вистрілу. Фактично 4 години бій вели "калашами" проти тяжкої артилерії. Техніки немає взагалі, підмоги ніхто не присилає. Вирвались з оточення, всі особисті речі, крім тих що були в карманах знищені. 7 чоловік - 200-ті, багато 300-их. Йшли пішки босими майже 30 км. навмання, пощастило наткнулись на своїх. Кординації взагалі ніякої немає. Офіцерів з того блокпоста вивезли за 3 дні до обстрілу, однозначно йде злив інформації. Ще розповідав про добровольців, яких прислали на підмогу (до розгрому блокпоста). Прийшли 6 пацанів по 18-20 років, з озброєння тільки АК, попросили в них зняти броніки, щоб провірити, ті були в недорозумінні, але погодились. Після двох вистрілів з 5.45 калібру з 30 метрів - дві наскрізні дірки. При першому ж обстрілі, пацани втікли в кукурузяне поле... І ще на рахунок добровільних батальйонів, по словах товариша їх спеціально кинули в один час, в одне місце без тяжкої артилерії та бронетехніки. Зараз вони перебувають в подвійному кільці сепаратистів. Все сплановано на те, щоб добровольців, як найшвидше знищити, бо вони комусь стоять кісткою в горлі. Ситуація далеко не така, як її малюють, хоча хлопці готові битись до останнього. Хай береже їх Господь!
  5. З Московського форуму http://forum-moskva....d6fbfd03#p58456
  6. Познакомилась с парнем, через месяц решили жить вместе, снимали квартиру на пополам... через год узнала, что квартира его...
  7. "Золота осінь" та портвейн "777" Виграв турнір в покер...
  8. "Совокупность лжи" (англ. Body of Lies) — кинофильм, драматический боевик режиссёра Ридли Скотта. Слоган фильма: Trust no one. Deceive everyone («Никому не доверяй. Обмани всех»). Премьера состоялась 9 октября 2008 года. Рейтинг MPAA: детям до 17 лет обязательно присутствие родителей.
×
×
  • Створити...