Перейти до змісту

datacopy

Учасники
  • Постів

    902
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

4 Байдужий

6 Підписок

Відвідувачі профілю

11 761 перегляд профілю
  1. http://www.new.kyivs...anges/?id=49684 а в мене 1000 назбиралась.... - і що згорить?
  2. А я знаю із надійного джерела, що проблема на центральній магістралі. В кого РРРоЕ - ще якось працюють, їх включать першими. А от в кого DHCP - ще мусять потерпіти. шо там шо там - однакова жопа.
  3. Центральний вхід до парку ім. Лесі Українки 06,04,2014( на фото невірно) До речі минулої неділі було значно більше автохамів на тому ж місці.
  4. виходячи з попередніх постів - приват вже й без вас дозвлояє перевести кошти зателефонувавши за номером 3700 (безкоштовно). пакращення. )
  5. Ну й як? А то я задзвонив - вже другий тиждень мовчок - підключають мабуть! )))
  6. Мабуть когось з волиньпосту обчистили )))) з.ы. а привату пофиг...
  7. Хто користуеться - відпішіться будь-ласка, якість швидкість і т.д..
  8. дійсно. можна подивитись тут http://www.vom.lutsk.ua/inner/3/56 Але вони не виконали вимоги пунктів 2 та 3. А монтаж зробили вже. якось несерйозно. Дякую за виправлення(доповнення). а в ціх пунктах - прослідковується думка - ви робіть мережу, а ми будемо її користувати, потім передасте на баланс, ну як всі.. ))))
  9. Ага ! Відома тема від знатока "інтернет-технологій" і слушна порада від чоловіка який вспів отсидіти пару років за звинучуваннеям за незаконну роздачу інтернету ! ... Ти мені ще забув вернути гроші за підключення, так що будь-ласка верни ... Ти шо куриш, чоловіче? ) Я тут і не знав шо сидів аж пару років, та ше і за незоконну роздачу інету... ТА ше і гроші за якесь підключення винен, так ти скажи де і коли віддать антиофтопик: той провайдер веде свої лінії по кабелях Волиньобленерго, що є протизаконним, тому існування того провайдера є дуже "туманним"...
  10. Сьогодні зразку десь о 7.00 був перекритий шмат дороги по вул.Глушець від Паркової до спуска від 4-ї школи. Стояло 2-ві гаїшних машини.... з маячками фишками обставились. І було видно якусь активність у головного входу в Парк. хто мо знає - чого???
×
×
  • Створити...