Перейти до змісту

Dieselsmart

Power users
  • Постів

    5 951
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    11

Dieselsmart став переможцем дня 18 червня 2015

Dieselsmart мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 543 Гуру

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

13 602 перегляду профілю
  1. Відкрию тобі секрет, в Німеччині ціни можуть мінятись впродовж доби до 5 раз, а не тільки у вихідні, також і у Австрії.
  2. По 1,18 заливав перед новим роком на брендових. В люксембурзі наприклад 1,11€ . Для диванних воїнів з статистикою тут можу сказати що запхайте ви свою статистику собі під диван. В реальності на заправках все зовсім інакше. Я просто підсумую: З'їздив у Францію - згорів Собор З'їздив у Німеччину - розбилося два винищувача EuroFighter, а Меркель було дуже погано, ледь трималася. З'їздив у Канаду - 70 людей загинуло від аномальної спеки З'їздив у Туреччину - вибухи на військових складах З'їздив у США - запустив імпічмент Трампу З'їздив у Японію - згорів 500 річний замок З'їздив у Оман - помер султан Оману (с) Можливо нам уже час відправляти нашу секретну супер зброю в мацквабад в сусіди до яника?
  3. Слухай ти йолоп ти діванний можеш постити з свого дівана що завгодно і яку завгодно нісенітницю і бите себе в груди, але на відміну від тебе я реально їзджу і заправляюсь тому бачу реальність а не твою діванну туфту. І ще відкрию тобі деванному воїну що в Європі валюта євро практично скрізь, і все рахується по курсу до євро. О ніколи не було і тут знову...
  4. https://youtu.be/ajHF6tE-CLw Ну ось і витерли об членограя ноги, а зелебобіки так пихтіли так пихтіли Та й байдуже на того членограя і його бобіків. "За державу обідно"
  5. Що ти туфту тут постиш ти по курсу переведи сьогоднішньому і прозрій.
  6. Воно помінялось коли зелебобіки отримали владу і почали чудити, але ж вам то божа роса ви нічо не помічаєте.
  7. І при чому тут можеш не йти, я тобі факт наводжу що в Австрії заправка уже дешевша а ти далі щось там відгавкуєся на зразок сам дурак і божа роса. Клініка.
  8. Думаєте це чергове дно? Ні там дна не буде ніколи а в челяді просто клініка https://youtu.be/ZoAmwNJkMQI
  9. Сходи краще до психіатра, буде більше користі. Чи тобі повилазило епоха бідності уже ж закінчилась, бо по курсу бачу в Австрії чи Люксембурзі заправити авто уже дешевше ніж у нас, а про співвідношення цін взагалі ми обігнали пів європи
  10. Там просто методичка така валити все на папередніків, а іншого їм нічого не сказали ось і зациклило
  11. Ну як сама мандавош сказала тоді да Та забудьте ви вже за попередника, їх уже давно нікого нема, досить терти старі методички
  12. Ще жодного слова правди від нинішньої влади ніхто не почув, лише брехня і щораз глибше дно. Вони самі живуть в брехні і брехню продукують.
×
×
  • Створити...