Перейти до змісту

Ivanna

Учасники
  • Постів

    726
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    3

Ivanna став переможцем дня 7 листопада 2017

Ivanna мав найпопулярніший контент!

Репутація

391 Поважний

Відвідувачі профілю

4 206 переглядів профілю
  1. Якщо в Польщі пенсія умовно 400 євро, то пенсіонер може собі дозволити утримувати не тільки бухарика сина, а ще й сенбернара. При тому проводити заходи з утеплення будинку, міняти вікна і двері.
  2. Навіщо була б субсидія в даній ситуації, якби описані вище події відбувалися деінде, наприклад, у Білорусі чи Польщі.
  3. А хто сказав, що це мати виховала? Мужик 18 років був у шлюбі з жінкою на 9 років старшою за себе. Одружився після армії. З нею й призвичаївся до п'янки. Але ж вона ПРАЦЮВАЛА! Батько його теж був алкоголіком, але працював до 70 років, маючи пристойну пенсію, спеціальність і посаду, не брав відпусток. Робота для нього була ВСІМ. Стосовно тези про те, що непрацююча людина порушує права громадян, які з нею живуть,- так ніхто цього й не заперечує. Але при такій пенсії у матері вона не має змоги навіть за лікування сина в наркодиспансері заплатити.
  4. Сім'я: пенсіонерка і не працюючий нарваний син - запійний алкоголік. Вони власники квартири в співвідношенні 1 до 2. Мати сидить як миша під віником, оплачує комуналку, годує сина, похмеляє і купляє курево. Досі на субсидію тому лоботрясу рахували два прожиткових мінімуми. Мати платила за квартиру, все більше і більше залазячи в борги перед сусідами. Раніше її пенсія, яку вона отримувала 14 числа, закінчувалася перед першим числом. Тепер після роздачі боргів сусідам і сплати комуналки в матері залишається 100 гривень. Мати ходить голодна та економить на ліках, які їй треба вживати щодня. Купляє найдешевші, від яких у неї маса побічних ефектів, від часткової глухоти до часткової втрати зору. Нововведення стосовно трьох прожиткових мінімумів вдарить не по непрацюючому сину-алкоголіку, а по матері-пенсіонерці. Субсидії просто не буде. Лишиться просто забити на квартплату, з чим старенька людина змиритись не може, бо навіть в кризові 90-ті роки за квартиру платила. Населення є підданими держави, під захистом якої воно знаходиться. Згідно ліберальної концепції, що пояснює соціальне призначення і роль держави, завдання держави - забезпечення прав і свобод громадян. В даному випадку держава порушує права громадян, які живуть під одним дахом з непрацюючою людиною, вважаючи непрацюючого апріорі скотиною, яка посміла здати пляшки і не задекларувати дохід, який враховується для отримання субсидії і тим самим прирікаючи членів його сім'ї на голодне існування. Якби справді комуналка складала розумний відсоток доходу пересічної сім'ї. Не потрібно було б взагалі системи субсидіювання. В часи СРСР пенсія 109 рублів цілком дозволяла оплачувати комуналку в двокімнатній квартирі з пічним газовим опаленням 12 рублів, при тому і ЖЕКи мали нормальну матеріальну базу, і велося будівництво так званого "державного" житла...
  5. Наскільки я знаю, вони отримують за це мізерний дохід (колись це було порядку 320 гривень), який до пори до часу їм і враховувався в розрахунках субсидії. З рік тому їм стали рахувати дохід для призначення субсидії - два прожиткових мінімуми. Зараз, можливо, це буде три ПМ... Теж турбує це питання, бо мамі, яка проживає з непрацюючим братом, який п'є, скоро буде 80 років.
  6. До уваги громадськості! 27.04.2018 14:10 07 травня 2018 року з 15.00 до 17.00 год. в конференц-залі ЦНАПу Луцької міської ради відбудеться круглий стіл з обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)». Департамент економічної політики
  7. Крім того, досі не обрізані дерева і не нанесена дорожна розмітка.
  8. Громадський транспорт: проблеми та їх розв'язання. Протилежний Погляд LIVE(13.04.2018)
  9. Каже родич, що на самому лічильнику Самгаз (той, що ставили "безплатно") вказаний діапазон температур газу, при якому лічильник крутить коректно. Це 15-20 градусів. "Лічильники газу з номінальною температурою директивного приведення 15°С призначені для вимірювання об’єму природного газу за номінального робочого значення температури газу в умовах вимірювання 15°С і здійснюють зведення результатів вимірювань об’єму газу від зазначеної номінальної робочої температури газу до температури газу за стандартних умов 20°С (293,15 К) ГОСТ 2939-63" При проектуванні розміщення ці лічильники, якщо ви звернули увагу, тулять завжди майже під стелею і на віддалі пару сантиметрів від труби, що йде до батарей. Родич живе на останньому поверсі будинку з верхньою розводкою системи водяного опалення і з поганою вентиляцією на кухні. В квартирі при старій столярці і завжди відкритою форточкою на кухні - взимку 24 градуси. Лічильник Самгаз видає баснословні куби спожитого газу на місяць, при тому що фітіль колонки постійно не горить. Живуть удвох, колонка часто несправна, а духовка використовується як сховище для сковорідок... Схожу тему піднімав Харьковфорум https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4261072
  10. А все тому, що їм законодавчо встановлена рентабельність 5-10% при інфляції 30%. При обвалі курсу гривні ці підприємства одразу опиняються на межі банкрутства. Навіть Там-Тами з їхньою рентабельністю виживають, не кажучи вже про українські державні газові компанії.
  11. А чому комунальні ЖЕКи працюють з рентабельністю 5-10%, те саме підприємства електротранспорту, а державна газова компанія-монополіст - з рентабельністю 60%? І те, і те - не є нормальним, особливо знаючи рівень зарплат працівників там і там. Має бути якась золота середина.
  12. На відсутність автобуса № 14 нарікають лучани. Маршрутка, яка мала б сполучати мікрорайони ЛПЗ та вулицю Львівську із 3-ю поліклінікою, не їздить за графіком. Про це йдеться у сюжеті “Волинського телебачення”. Детальніше тут: https://volynua.com/2018/02/09/news/luchani-narikayut-na-vidsutnist-14-ї-marshrutki-ne-їzdit-za-grafikom/ © volynua.com Маршрут - збитковий. Що означає, що перевізникові має платити міськрада за кілометраж, а не водій приймати готівку з рук пасажирів. Перевізник поїздить тиждень і вже хоче мати постійну клієнтуру, а так не буває. Тим більше, без реклами. Рік тому поїздила двісті тридцять якась маршрутка з райлікарні по Потебні на Львівську і Гірку Полонку. Недовго поїздила. Графіків на зупинках не було - тєма здулась швидко. Єдиний графік я бачила на кінцевій - Гірка Полонка... Як жителі Гіркої Полонки, Оздова, Баєва добираються до райлікарні - ХЗ.
×
×
  • Створити...