Перейти до змісту

Vitaliy L

Power users
  • Постів

    1 635
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    3

Vitaliy L став переможцем дня 15 жовтня 2022

Vitaliy L мав найпопулярніший контент!

Репутація

406 Поважний

4 Підписка

Відвідувачі профілю

7 678 переглядів профілю
  1. Куплю пристойний дитячий велосипед на 20" колесах
  2. Ну мабуть ви трохи емоційно реагуєте і обзиваєте усіх навколо. Більшість громадян хочуть купити купюри нового зразка і ще б добре зовсім новенькими, а купюри попереднього зразка кудись потрібно також перемістити, фінустанови та обмінники їх не складають і не маринують...
  3. Дякую за відповіді,шукаю хто відсканує і зробить все необхідне.
  4. Шукаю послугу реставрації старих фотографій за допомогою AI у Луцьку
  5. FireStick прошитий, всі основні програми встановлені 900 грн, коробка, повний комплект.
  6. Vitaliy L

    БОКС

    Ура! Усик переміг англійця! Хоча заставив похвилюватися. Слава Україні! Важливий бій для українців. Вроцлав супер!
  7. Після "зара" все про людину зрозуміло, і ще лізе в чужу тему погуморити...
  8. Літак. Ніч. Два гоміка: - Давай! - Та ти що, в літаку, при всіх? - Але всі сплять! - Ти впевнений? - Так, звичайно - давай перевіримо. "Панове, не знайдеться у кого водички попити?" Тиша. - Ну бачиш, давай! - Ну давай... Недалеко від них два кума, дістали сало, порізали. - Куме, хліб забули, що робити? - Запитай у пасажирів - Та ти що, хліб просити, он хлопець води попросив - і що з ним зробили...
  9. Підкажіть де у Луцьку можна придбати якісний гарний спортивний костюм
  10. Цікаво чому ця вгодована скотиняка свої бойові навики та вміння показує на підлеглих, а не на нульовому рубежі рве ворогів? А навчальні заходи успішно можуть проводити травмовані ветерани з реальним бойовим досвідом, які мають і знання, і мотивацію. І коли бачиш людину що реально нишила ворога, втрачала побратимів і нешкодувала себе молоді хлопці зовсім інакше будуть сприймати своє навчання. А такий вгодований йолоп повністю знищує розуміння товариського братерства і викликає лише лють і бажання помститися. Сподіваюсь що це поодинокий випадок.
  11. По цьому можна скласти загальну думку про девайс з огляду на ціну/якість
  12. Нездивуюсь якщо США, Ізраїль і ще дружні країни найближчим часом вломлять ірану неслабо щоб показати в кого реальна сила. Час перемовин і рекомендацій закінчується.
  13. Пропонуєте на кораблях їх везти? Порахуйте через скільки годин він вже буде готуватися до бойового зіткнення. А мін за 2 грн. не буває і знищити такого монстра далеко не просто. Пошкодити можна що завгодно. Побачите скільки паніки буде в грязнодупих як почнеться активне застосування. Велика подяка всім нашим друзям, що допомагають нам у такий надважкий час . Уявіть що вони б дивилися лише новини і нічого б не робили. Слава Україні!
×
×
  • Створити...