Перейти до змісту

yumerpro

Учасники
  • Постів

    247
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

28 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Я вакцинувався в районній лікарні (пфайзером), а декларація у приватного лікаря. То сертифікат мені виписали десь тільки на 20-й день після другої вакцинації. Просто в районі довго не вносили в базу(був період відпусток).
  2. на рахунок Балканських країн не маю нічого проти. Албанію розглядаю теж, особливо Саранду. Все залежить від бюджету. Знайомий тільки що повернувся звідти, то дорогою туди простояли 12 год на угорському кордоні.
  3. То поділіться інформацією де не зелене. Хоча (з власного досвіду) якщо порівнювати відпочинок у нас і в Болгарії, то у нас дорожче виходить.
  4. Всім привіт. Хтось вже був цього року у Болгарії? Цікавить чи море теж зелене як на наших курортах? Дякую.
  5. Я у Болгарії відпочивав з сім'єю у 2016 і 2017-му роках. Жили в готелі за 30 євро доба.місто Святий Влас. 500м до моря. Діапазон цін взагалі від 25 до 60 Євро. Зараз їдемо в готель за 50євро/доба. 150м до моря.
  6. Всім привіт! Планую їхати на Болгарію (Святий Влас) десь з 11-го серпня. Можливо хтось теж їде в цей період, разом простіше в дорозі. Дякую за увагу.
  7. Я для себе брав інфу тут https://elenapuzatko.com/na-mashine-v-bolgariyu-tranzitom-cherez-rumyniyu-oplata-dorog-pdd-komplektaciya-avtotamozhni/
  8. Добрий день! Цікавить послуга оцифровки vhs to dvd. Чи Ви таким займаєтесь? Ціна?
  9. Приємна новина! Гіпермаркет Меркурій зняв обмеження щодо розрахунку по терміналу картками Приватбанку. Я з свого боку подавав скаргу в Приватбанк, не знаю, чи це приват постарався чи просто так співпало.
  10. Плачу зараз 30 євро за 2-х кімнатний номер (вид на море) з 2-ма кондиціонерами для 2- х дорослих і дитина 6 років. Минулого року бронював через букінг, а тепер напряму домовився з хазяйкою. до моря метрів 400. Пляж - пісок.
  11. Я зараз в Болгаріі. Дорога Луцьк-Львів-Чернівці-Бухарест-Русе-Варна-Святий Влас. Митниця в Чернівцях майже 2год. В Болгаріі -1год. По всюди можна розрахуватися карточкою, окрім випадку вище. На Болгарській митниці курс 1$ =1.6 лева, у Власі 1.64. Ровіньєтка в Румуніі 7 євро на місяць. Віньєтка в Болгіріі 18 євро на 2 тижні. Плюч 3 євро оплата за міст в Русе.
  12. Привіт всім хто планує відпочивати в м. Святий Влас! Так от - є там супермаркет Меркурій, де розрахунок по терміналу карточкою Приватбанку неможливий, на дверях вісить застереження. Бо після приватовських карток у них глючить система. По інших закладах і заправках все ок.
  13. Попередженя для тих хто подорожує до Болгаріі на авто, - з цього року в Румуніі , по населених пунктах побільшало поліцейських на цивільних авто, що ловлять на перевищенні швидкості. Інфа достовірна.
  14. Цього року планую поіздку на авто в Болгарію, у Святий Влас, був там минулого року. Можливо хтось планує туда десь на другу половину липня? Разом було б веселіше!
×
×
  • Створити...