Перейти до змісту

grunge27

Учасники
  • Постів

    212
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

13 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

5 832 перегляду профілю
  1. Маю зимове колесо 195/65R15 Pirelli з титановим диском на 4 болта. Розгляну пропозиції Ваші 05О-5Ч8-7З-2Ч Максим.
  2. Всі заявки приймаються виключно через централізований Call-центр: 0 800 506 800
  3. Бо по оптитці надається якийсь канал L3 а то і L2. А на ADSL прикручений ААА-сервер, який фактично найчастіше і є слабким місцем. Тому після масових проблем на території України чи поза нею всі сесії що були розірвані пробують водночас відновитись - це просто перевантажує мережу/сервери.
  4. До "РадіоСпота" це не має ні якого відношення. Так що Ваші питання не до провайдера!!! А до роботи ПК.
  5. Отримувати сірі IPv4 будуть лише клієнти тарифного плану "Легкий" 3-ї тарифної зони. Це всі села та райцентри окрім Ковеля, Володимир-волинського також Нововолинська та Луцька.
  6. Тоді питання у мене питання - хто дав дозвіл підключатись до модему через кабель? Що це за нововведення? Якщо це дійсно РадіоСпот від Укртелекому то підключення повинно здійснюватись виключно через Wi-Fi. А спроба підключитись через LAN є не легітимною.
  7. Яким "макаром" може бути проблема провайдера в тому, що нема доступу по LAN до модема? А по Wi-Fi доступ є... ))) цікаво, які дії були здійснені для діагностики проблеми на стороні "користувача"?
  8. Судячи з твоїх постів думаю - ні!!! Можливо просто треба налаштувати адресацію на мережевій карті щоб доступитись на модем по LAN? Чи ти DHCP використовуєш і не отримуєш від модем адресу? Модем взагалі пінгується? Індикатори при підключені через мережевий шнурок горять на модемі і мережевій карті? Треба спочатку локалізувати проблему - вона в тебе логічного (ІР) чи фізичного характеру?
  9. А ти хочеш щоб тебе і твого брата Укртелеком навчив користуватись комп"ютером?
  10. Вибір тарифного плану доступний якщо ви зайшли на сайт мійукртелеком з свого ж домашнього підключення. Тобто з того тарифний план який хочете змінити.
  11. Вчора дійсно були якісь були трабли з нетом ОГО. Почались з 18:00. Проблеми були по всій Україні. Деяким людям який би провайдер не був то все одно буде все не так. Головна проблема в інтернеті від УТК це якість лінії. При хороших параметрах лінії 95% проблем зникне. А от забезпечити хорошу лінію може стати проблемою. У більшості випадків, хто хоче дійсно уникнути впливу лінії на якість послуги, самостійно міняють проводку, "воздушку"... і таке інше. Дисковий аппарат дома? А яка проблема його замінити? Зараз за 50 грн можна купити. Або в Китаї за 1 доллар. Буває таке що АТС не підтримує тональний набір. Думаю варто сходити в телеком написати заяву на заміну номера з підтримкою тонального набору.
  12. Добрий день! Підскажіть буль ласка який стан дороги на Львів (через Дубно)? Розчистили? Є можливіть проїхати?
  13. Annex-B тільки на АТС-2 (72-**-**, 21-**-**), АТС-4 (24-**-**, 74-**-**) та АТС-6 (76-**-**, 26-**-**)
×
×
  • Створити...