Перейти до змісту

MaestroA

Power users
  • Постів

    2 515
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    9

MaestroA став переможцем дня 3 березень

MaestroA мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 211 Професор

4 Підписка

Відвідувачі профілю

10 700 переглядів профілю
  • Ole3

  • tarasmv

  • t0rik

  • msice

  • Gendruk

  • ZedaZ

  1. Трекінг на Алі - повне лайно! Раджу стежити в сторонніх сервісах. Для прикладу, Postal Ninja.
  2. Ну це я порівнював з Xiaomi AX1800. А якщо твій роутер ще 100-Мбітний, то скоріш за все ти відчуєш різницю у всьому. Але якщо не горить, то краще почекати розпродажу. Бо вчора брав ще одному знайомому, то найдешевше вийшов 43,85$.
  3. За цих 11 днів не перезавантажував жодного разу. Коли крутяться торренти, на інших девайсах проблем не помічав. Все стабільно. Втім, як і на попередньому Xiaomi AX1800. Відверто кажучи, різниці на практиці не відчув. Лише трохи вищі цифри в спідтесті, але не суттєво. Виграв я всього потроху: новіше залізо, новий стандарт, більше місця на полиці (BE3600 лише вертикальної орієнтації) і 250 грн. (старий AX1800 продав дорожче).
  4. Я теж вже днів 10 користуюся Xiaomi BE3600. На розпродажі вийшов 36,67$. Всі вони для китайського ринку, що добре. Веб-інтерфейс легко перекладається через Google-перекладач або офлайн плагін RUMIWIFI. На Android в додатку Xiaomi Home - англійська, якщо в телефоні системна українська. Є руснява, але вона окремо не обирається, ну і добре. BE3600 на моїх цегляних 61 м² вистачає з головою. В найгіршому місці (балкон) мій Google Pixel 6a б'є всі поділки і 450+ Мбіт. У вітальні та спальні 800+ Мбіт. В дитячій (за несучою стіною) 500+ Мбіт. Роутер стоїть в коридорі. Взяв BE3600 також знайомому. То з третього поверху панельки через кімнату (роутер також в коридорі) на вулиці телефони cпокійно крутили відео у високій якості.
  5. Як на мене, це слабкий показник. Мій 5-річний Dell Latitude 5590 має знос 36%. І це при щоденному використанні з частими переходами від автономності до зарядки.
  6. В ноутів HP дві хронічні боляки: кулери і акууми. Перші гудуть з часом як реактичні літаки, а другі мруть через пару років або й раніше. І на моє велике здивування, серія Elitebook - не виключення. В іншому Elitebook - дійсно круті лептопи.
  7. Два варіанти: 1. Розігріти феном етикетки посилки, зняти верхню і на нижній побачите трек Алі. 2. Вставляєте цей трек в якийсь сервіс відслідковування посилок, на кшталт postal.ninja, і побачите альтернативний трек українського перевізника, який вказано у вас на посилці.
  8. ТЕСТИ ПОКРИТТЯ І ШВИДКОСТІ В РЕАЛЬНИХ УМОВАХ. ОГЛЯД 2 https://youtu.be/k-vOiWX9g0w P.S. Треба брати.
  9. З моїх 24-х років досвіду з комп'ютерною технікою: в HP одна з найгірших підтримка драйверів серед топ брендів. Тому враховуючи, що БПФ купується на багато років, я не ризикну, мабуть. Інколи сам по роботі маю потребу відсканувати документи (працюю переважно вдома). Сканером на телефоні користуюся частіше, але інколи треба реальний якісний скан.
  10. Ніколи особисто не мав сруйника. Завжди знав, що такі принтери дешеві, а в обслуговуванні дорогі та геморойні. Якщо щось змінилося, то готовий розглянути. Яку конкретно акутальну модель можеш запропонувати?
  11. Ще не зовсім ппц, але як не одне, то друге. Був залишав полосу на листку. Заплатив майже тисячу грн. за чистку і профілактику. Тепер через раз не дотягує папір. Короче, це пенсіонер зі всіма витікаючими. Я брав його років 7 тому беу, до мене він трохи побачив життя. Плюс довго гріється. Мої школярі друкують через день малу кількість. Тому ці прогріви підбішують. Та й без Wi-Fi не зручно, оскільки дитячий комп і БПФ у різних кімнатах. На W11 працює норм. Але хочеться також друку з Android.
  12. Вибираю щось на заміну старезному Samsung SCX-4200. Навантаження: 20-100 стор./міс. Потреби-хотілки (по важливості): 1. Компактність. Буде стояти у шафі-купе, тому розмірами обмежений близькими до наявного. 2. Ресурсність та безпроблемність заправки картриджа. В сервісі мені рекомендували моделі Canon на картриджах 737 / 725. Але вони вже не свіжі і пропозицій дуже мало, а ціна БПФ вижча, ніж була раніше. 3. Wi-Fi. 3. Бренд Canon (але не обов'язково). Віддаю перевагу цьому бренду, бо мав довгий безпроблемний досвід у батьків з LBP 810 та MF3010. Дивлюся в сторону Canon i-SENSYS MF272dw. Хтось може підказати стосовно картриджа 071H? На скільки він простий і економічний у заправці в порівнянні з 737 / 725?
  13. Вчора шукав для знайомого пенсіонера бюджетний монітор до 15-20 річного системника. Знайшов халявну LCD 19-ку за 250 грн. Без дефектів. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/montori-kompyutern-pratsyuyuch-IDTcaG3.html Сьогодні в наявності ще було 2 шт. Можливо буде корисним.
×
×
  • Створити...