Перейти до змісту

vadi9090

Учасники
  • Постів

    46
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

12 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. (Котел без контролера - це безконтрольні витрати газу чи світла до 30%)до 30% це занато голосно , але він контролюе одне приміщення.А остальні ? (А на нашому контролері вони зароблять менше ста гривень) - чим меньша закупочна ціна тим меньша накрутка . (Ніколи не чув, як автоматику Беретти чи Вайланта відправляють ремонтувати за кордон? і скільки це обходиться клієнту? Важко це оплачувати і викидати котла також не хочеться - бо стільки грошей відвалив. ТОму краще купувати українські котли...) я взагалі не чув щоб щось відправляли ремонтувати за кордон все ремонтують тут на Украіні ,а запчастини за кордону привозять частіше це made in China і українські котли комплектуются частково з відти. (Коли кажуть народу "ведіться" або "не ведіться" - то мають народ за стадо овечок. Але якщо в людини голова не лише для того, щод кепку носити, то вона подумає в силу своїх розумових здібностей, досвіду та логіки, і прийме рішення на свою користь.)Народ це суспільство яке складается з людей незалежно від іхньоі освіти , посади , розумових здібностей ,... Людина не може знати всього підсказувати треба но ненавязувати свою думку. (vadi9090, зніми кепку і погугли про ІЧ-опалення, поговори з людьми, які користуються ІЧ-опаленням, сам спробуй. Інакше залишишся за бортом еволюції...)ІЧ-промені прямолінійні чи не так?
  2. - дика фраза, насправді! якщо говорити про економію енергії (газу, кіловат) як таку, то встановлення котла - також не обгрунтовано - гіршої системи, аніж котел, не придумаєш. Великі втрати як самої енергії, так і її якості в процесі теплопередачі від пальника (тена), до води, батарей, повітря, тоді вже людини... але ж за сто років ми привикли до цієї ненормальності і забули про нормальне (читай, природне) опалення... Ідеальне сучасне опалення - це покімнатне ІЧ-опалення із автоматикою на кожну кімнату. Тоді врахується і "північна сторона", і період, коли нікого дома нема і мінливість погоди за вікном... Ідеальне інфрачервоне опалення в доісторичний період - ватра обкладена камінням для акумулювання тепла, потім піч, потім кахельна піч, потім камін... а ви все котел да котел... ІЧ-опалення весь будинок, разом із меблями, підлогою і т.д. перетворює на один великий акумулятор теплової енергії... А контролер покликаний контролюввати цей процес, щоб і тепло, і не дорого... Уявіть собі холодного вечора ви сидите біля вогню гріете руки, леце, живіт ,... а задне місце притому мерзне тому що інфрачервоне проміння гріе те на що попадае.Так само як і сонячне проміння і ( Ідеальне інфрачервоне опалення в доісторичний період - ватра обкладена камінням для акумулювання тепла, потім піч, потім кахельна піч, потім камін...) так і ( Ідеальне сучасне опалення - це покімнатне ІЧ-опалення із автоматикою на кожну кімнату. Тоді врахується і "північна сторона", і період, коли нікого дома нема і мінливість погоди за вікном...) так і кохане УФО яке рекламуется. А ви все котел да котел... Народ не ведітся на бариг які вам хочуть х...рню всунути.
  3. Чи можна відремонтувати це власноруч? Чи нема там нічого такого що після розбирання не складеться??? Чогось небезпечного? Можна ,але потрібно знати що і де розбирати проста порада : візьміть щітку прочистіть кожну дирку і тримайте постійно в чистоті . Чистий газ не горить а горить суміш газу і повітря в пропорціі 1:10 .
  4. Встановлення: котлів,колонок,газових плит,... монтаж систем: опалення,каналізаціі, водпостачання,... перенесення:котлів,колонок,газових плит,газопроводів,... Встановлення,заміна,перенесення,ремонт,... тел.0951285302
  5. кого цікавить більше: Я тут. _
  6. Vetal999 (В мене теж Данко12 глючний) котел тут непричому проблема в автоматиці в кожному випадку своі нюанси 1) Важко увімкнути: 1.1. Не спрацьовує п"єзозапальник (інколи хвилин 20 клацаю його) -перевірь: свічу ,дріт ,п"єзозапальник ,куда бє іскра. 2) Як п"єзозапальник спрацює, при відпускані ручки терморегулятора - знову затухає, і так можна програтися до години часу. -перевірь:полумя чи прогрівае дачик запальника,зєднання дачика з кнопкой. 3) Дуже часто котел затухає. Навіть коли на вулиці безвітряна погода. -перевірь:полумя чи прогрівае дачик запальника,зєднання дачика з кнопкой, тягу, дачик тяги
  7. Але як він працюватиме? працюватиме як завжди підійшов покрутив і 390 грн як дупу всунув.
×
×
  • Створити...