Перейти до змісту

Miro

Power users
  • Постів

    3 317
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    20

Miro став переможцем дня 30 листопада 2015

Miro мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 280 Професор

Відвідувачі профілю

27 133 перегляду профілю
  1. Куплю Нокію в хорошому стані, щось типу 1208. Глючні, побиті не пропонувати.
  2. Маю китайську копію під оригінал, оригінал витримав 3 роки, копія працює й досі (років 5-6 точно, й заряджаю ледь не кожен день), брав у почившому"Ябко" в "Порт-Сіті" ще за 300грн.. Різниця - копія трохи легша за оригінальне зарядне, не сильно, але відчувається.
  3. Брав ті шурупи, які були в наборі. Не заміряв, на слово працівникам повірив, що все в комплекті та нічого не треба буде допилювати.
  4. Шурупи, що закручувалися під направляючі, і які йшли в комплекті (до речі, їх не вистачало кілька шт), надто випирали. Шухляди погано виймались і навпаки. Прийшлось підточити болгаркою верхи їх шляпок. Після доробки усе запрацювало як належить. Збирав комод ще з двома друзями, в яких руки з потрібного місця, якщо що) Потім, дно шухляд надто слабеньке. Спробував закинути кілька речей, стало зрозуміло, що дно відвисає, і з часом може лопнути. Прийшлось купувати кутики на базарі, підсилювати. Взагалі, по доброму треба було поставити товстішу фанеру, але зробив досить надійно. От вже скільки часу пройшло, років зо 4, з дном усе ок.
  5. Ну так, два вечори я успішно "вбив" на це чудо)) Але зате зробив надійніше, ніж плануваллось виробником. Прийшлось добряче попрацювати і болгаркою, і шуруповертом.
  6. Це ті, що в Новій Лінії продавались? Як у зборі, так і в самозборі? Маю такий. Добра штука. Єдине, дно має здатність до прогинання під вагою, трохи слабеньке. Ціна завищена, правда, як за б.у.
  7. На морозі, до речі, не запалюється, хіба тримати її в кишені. Вогонь розпалювати незручно, тому що палець надто близько до полум'я, при тривалому використанні (понад хвилину-дві) опіки більш ніж можливі. Користуюсь такою вже понад 3 роки. Наступна запальничка значно зручніша у використанні. Сопло повернуте в інший від пальців бік. Опіки неможливі в принципі.
×
×
  • Створити...