Перейти до змісту

bobyk

Учасники
  • Постів

    40
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Встановив такий самий панасонік T-CAP 9kw, в жовтні 2021, сезон відпрацював. Виходить економніше ніж газом, якщо дивитись на рахунки, в найхолодніші місяці я платив за електроенергію 2700 грн, за отоплення будинку 100 кв.м, бойлер від теплового насоса гріється, плюс в мене в гаражі кондиціонер, на другому поверсі, там обігріваю собі офіс. В друга обігрів будинку газом, в рахунку 2400, + електроенергія 500 і це при тому, що він ще камін протоплює раз на 2 дні. Звичайно мало даних щоб стверджувати, що це супер штукенція, але я попередні роки отоплював твердотопливним котлом Пальче, величезна машина дров згоряла, + їх порізати, порубати, поскладати, зберігати, і найголовніше 2 рази на день закидати в котел. В такому порівнянні, це просто небо і земля, я на 7 небі від щастя ) Ставили хлопці з Луцька, замовляв теж через Луцький магазин сантехніки по Волі
  2. Питання: Купив будинок, планую утеплити до зими, тому, що вже опалюємо будинок на повну, аж грубки тріскаються, думаю зимувати буде дуже холодно в цьому будинку. Підкажіть чим краще утеплити, стіна змурована з пустотою між цеглою, тобто, з внутрішньої сторони в пів червоної цегли (12см), а з зовнішньої сторони в пів силікатної цегли (12см), між цеглою пустота приблизно 10см. На даний час розглядаю варіанти запінення пєноізолом пустоти між цеглою, а на наступний рік ще 5см пінопластом зовні утеплити, або до зими утеплити зовні 10см пінопластом. Підкажіть ще якісь варіанти, що краще?
  3. Хочу будувати будинок мансардний з керамоблоків, який фундамент потрібно заливати під керамоблоки, наскільки вони міцні і наскільки теплі, насправді?
  4. ... по іграшковому Шукаю де купити м'ясо
×
×
  • Створити...