Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

* * * * * 1 Голосов

Переход через ж/д, Стройка у "ТамТама"

Сообщений в теме: 155

#1 ursa

racing.lutsk.ua

• Команда форума
  • 12 822 сообщений
  • 1343 Поддержали
412

Отправлено 15 травня 2007 - 22:41

Пошёл я пару дней назад на базар и увидел такую картину - возле Пассажа, вокруг опоры моста, который уже неизвестно сколько пытаются построить, снесли все черепашки и освободили площадь. Сегодня проходил - она уже каким-то заборчиком обнесена частично.

Интересно, как легко далось её освободить? Наверное, целая война была за каждый квадратный метр :ok:

Кто-нибудь что-то слышал про строительство?
Keep smiling! Keep racing! :)

#2 pmk

Walkie-talkie

• Участники
  • 722 сообщений
  • 23 Поддержали
6

Отправлено 15 травня 2007 - 22:48

Супермаркет новій будут строить,конкуренцию Там Таму! Это серйозно! Не понимаю зачем он там нужен.

#3 creitmon

Прописаный

• Участники
  • 107 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 15 травня 2007 - 22:55

та блин задрали со своими супермаркетами в этом раёне их уже пипец как много................ Лутше б клуб построили хороший....... :ok:

#4 ursa

racing.lutsk.ua

• Команда форума
  • 12 822 сообщений
  • 1343 Поддержали
412

Отправлено 15 травня 2007 - 23:20

Супермаркет?
"Там-там", "Сільпо", "Барвинок", "Салют" и куча прочей торговой мелюзги... Действительно ужас!

А спуск с моста будет прямо на второй его этаж, что ли? Или вообще разберут эти опоры и моста не будет?

#5 Iron Death

Cannibal

• Power users
  • 1 220 сообщений
  • 0 Поддержали
3

Отправлено 16 травня 2007 - 01:56

Мост буде точно а шо під ним то не ясно!
Слухів ходить багато! Я чув шо під цим мостом буде не супермаркет а магазини!
Pain - made to order!!!

#6 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 16 травня 2007 - 04:12

Нє народ,супермаркетів як для Луцька в нас ще мало.А ті,що є слабенькі(ІМХО).ТАМ-ТАМ взагалі пародія,асортимент як на таку площу просто ніякий.Персонал-Жах!На любе питання-одна відповідь-"Я не з цього відділу!" Сільпо асортимент тоже слабий та й запаркуватись там біг трабл.Барвінок то взагалі-діскаунтер(ну тіпа самі дешеві товари,як в Німеччині,але якість ніяка).Ну хіба шось там Фуршет напів-супермаркет,а напів-гуртівня.
А нормального супермаркету-ніц.Чув,що ніяк не може знайти місце під супермаркет львівський "Арсен".Було б добре,якби він в нас зьявився.
Але сумніваюсь,що супермаркет буде на Варшавці.Біля супермаркету(у всякому разі нормального),має бути бааагато місця під паркінг.А його там немає.
Достоинства не так бросаются в глаза,как пороки.

#7 difoto

Хамидло

• Команда форума
  • 10 264 сообщений
  • 1597 Поддержали
573

Отправлено 16 травня 2007 - 07:24

хе...
а представьте себе маркетинговый ход: приехал на вокзал, перешел через ж/д и сразу попал в супермаркет? Логично по крайней мере! :D
Я уже и сам не знаю, где я стебусь, а где - нет.

#8 mix_forever

The Crow

• Power users
  • 5 264 сообщений
  • 202 Поддержали
82

Отправлено 16 травня 2007 - 08:46

Логично... И оригинально :D Чтоб попасть на тот же автовокзал придется пройти через весь супермаркет... Ну и человек авось что-то и купит :)
Создавайте легенды о себе - боги начинали с этого...
http://dominus.in.ua

#9 Vint

Walkie-talkie

• Участники
  • 847 сообщений
  • 1 Поддержали
2

Отправлено 16 травня 2007 - 09:48

если там будет супермаркет, то базар загнется окончательно...
Если человеку дать все, что он хочет, он наверняка захочет и то, чего раньше не хотел...

#10 difoto

Хамидло

• Команда форума
  • 10 264 сообщений
  • 1597 Поддержали
573

Отправлено 16 травня 2007 - 10:02

Просмотр сообщенияVint (May 16 2007, 10:48 AM) писал:

если там будет супермаркет, то базар загнется окончательно...

так думали и о Барвинке, и о Слоне, и тем более о Там-Таме! :)

Базару жить и жить, это я вам гарантирую, пока его не снесут на корню.

#11 Orfey

Мегафлудер

• Power users
  • 2 019 сообщений
  • 40 Поддержали
10

Отправлено 16 травня 2007 - 11:13

Наскільки я знаю супермаркет будують на пятачку між заправкою і зупинкою АС2, а там хочуть всежтаки доробити перехід

#12 Fantom

Walkie-talkie

• Участники
  • 870 сообщений
  • 106 Поддержали
19

Отправлено 16 травня 2007 - 13:12

zaHARE - а що для тебе значить нормальний супермаркет ?
In der großen Familie nicht kluven klatz-klatz!

#13 all`ok

(=

• Участники
  • 557 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 16 травня 2007 - 15:44

слышала, что мост взялся достраивать владелец рынка "Доминанта"... И все убраные торговые точки поместятся в один красивый магазин возле моста...

#14 Seva

Talking box

• Power users
  • 1 238 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 16 травня 2007 - 15:55

цим мостом будуть люди з вокзалу в цей магазин попадуть. бо він буде як пристройка до тієї споруди що має будуватись.

І ще 1 вересня на місці "ФОРМУЛИ" вже мають їздити трактори, там теж шось буде.
Всё, что меня не убивает, делает меня сильнее

#15 all`ok

(=

• Участники
  • 557 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 16 травня 2007 - 20:11

Формула - это где?

#16 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 16 травня 2007 - 20:44

базар автозапчастей, в самом начале (или конце?) улицы кравчука

#17 grosha

Шел мимо

• Участники
  • 73 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 16 травня 2007 - 20:50

Краще толкового моста поставили, ніж всіляки супермаркети!!!
День добрий!!!

#18 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 16 травня 2007 - 21:50

Просмотр сообщенияFantom (May 16 2007, 03:12 PM) писал:

zaHARE - а що для тебе значить нормальний супермаркет ?
Нормальный это когда:
1. Широта ассортимента соответствует площади магазина.
2. Когда не крутиш кругами по паркингу в поиске свободного места(как возле Сильпо)
3. Когда персонал относится к тебе как к гостю(хотел написать дорогому,но думаю что хотя бы так).
4. Когда выходишь из магазина и выбрасываешь список запланированых покупок,а не едешь докупаться в другой.
5. Когда на вопрос "А уксус в этом салате есть?",тебе не отвечают "А я його шо,робыла?" или бросаются нюхать.
6. Когда на вопрос "Есть ли у вас львовское мороженное?" не отвечают "Я не з цього виддилу".И ты стоишь как дурак и смотришь по сторонам на персонал,пытаясь угадать- Кто же из этого отдела?
7. Когда ты спрашиваешь "А какие апельсины у вас сладкие?" и тебе не отвечают "Ти шо дорожчи" или "испанськи,бо там теплише",а чесно говорят - "Сегодня такого сорта нет."
8. Когда ты свободно подходишь на кассу где стоит максимум 3-4 чела,а не 10 и половина кас не работает.
9.В конце концов тот в который ты приходишь(приезжаешь),не потому что он рядом или там акция,а потому что в прошлый раз ты купил все что хотел и при этом остался в хорошем настроении и сэкономил кучу времени.

#19 difoto

Хамидло

• Команда форума
  • 10 264 сообщений
  • 1597 Поддержали
573

Отправлено 16 травня 2007 - 22:31

дєвять пунктов... ето ж напісать надо!!
Давно я нє бил в супєрмаркєтє!
А..нєт, нєдавно бил у Там-Тамі :blink:
Спочатку ачумєл, шо нема мєст, шоб рюкзак оставить, а в послєдствіі вапсчє на касіршу наорал жостко, потому как потратіть 20 хвилин на покупку двох банок піва і двох шоколадок......... я в Там-Там більше - ні ногой!!!!

#20 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 18 травня 2007 - 05:54

Да,там-там и так не очень был,а после того,как континиум стал полным хазяином,то вообще это вонючка.Че туда люди ходят?Полазить,таблом пощелкать.Ну да ,че то там купить можна.Но они ж кричат шо это гипермаркет :blink: Они шо гипермаркетов не видели? Асортимент как в сельском магазине!Акции никакие!
Так что если вместо базара построят и запустят что то стоящее то я за.
Базары давно пора за город вынести.Как в Черновцах,Хмельницком.Если б это сделали лет 10 назад,то я думаю он реально был бы раз в 5 больше и мощнее.А так ему расти уже некуда.А раз расти некуда,то по всем законам бизнеса- <_<
И старый базар закрыть нужно.Вообще клоака какая-то.Все снести, сделать площадь брукивкой.Парочку кафешек летних и фонтанчиков. Ну и еще че нить.Харашоооо.Сидишь себе сочок попиваешь на замок любуешся.А то хачики там скоро свою страну там устроят.

#21 u4kuduk

А поговорить?

• Пользователи
  • 407 сообщений
  • 15 Поддержали
8

Отправлено 18 травня 2007 - 10:31

Варшавку взагалі закривають і переносять десь на Львівську, розважальний комплекс якись буде потипу Юванта але грамаднєй на парядок! Давно пора ці ацццтойні базари прикрити, або порядок навести, понаставляють в проходах прилавків, всі шось пхаються, тележки туди-сюди, по ногам луплять! Приходиш дамой і Гуппп, пол часа мене не трогать!!!

Я за маленькі зелені базарчікі, як по всій Європі!!! :)

#22 Chill

Sceptic

• Power users
  • 2 387 сообщений
  • 4 Поддержали
4

Отправлено 18 травня 2007 - 10:43

+1
Я еще заметил - в 90% случаев после походов по Варшавке у меня башка трещит :)
Никогда, повторяю, НИКОГДА после прогулки по луцким магазинам в центре или вообще - по огромным торговым площадям столичного Глобуса (по полдня) у меня голова не болела!
Энергетика у Варшавки паршивая :)
А насчет старого рынка - zaHARE - верно подмечено! Клоака хуже некуда! Сносить все нафиг!!!!!!!!!

#23 Yurik

Чудік

• Power users
  • 4 572 сообщений
  • 113 Поддержали
86

Отправлено 18 травня 2007 - 12:37

Так старий базар розрахований в основному на сільське населення, ті що живуть в місті там дуже рідко бувають, хібащо поряд живуть. А так з кожного автобуса який рано їде з села вивалюється куча народу, одні ще з собою тянуть кучу сумок і відер з молоком, сметаною, сиром щоб продавати, інші їдуть щоб щось купити. Проїзд там і так вузький і дорога в дуже паршивому стані + куча машин припаркована і ще автобуси стають де попало, бо ж людині яка має три чи більше сумок і ще й відра тяжко йти з зупинки яка там також переповнена. Так, що там або суттєво потрібно розширити дорогу, або кращий варіант винести базар за місто, поближче до села, десь в районі Ковельської зробити його, або ще далі.
Бажання необхідні, щоб життя постійно знаходилось в русі

#24 Shura

Банкир

• Модераторы
  • 8 989 сообщений
  • 5 Поддержали
7

Отправлено 18 травня 2007 - 15:00

Просмотр сообщенияu4kuduk (May 18 2007, 12:31 PM) писал:

Варшавку взагалі закривають і переносять десь на Львівську, розважальний комплекс якись буде потипу Юванта але грамаднєй на парядок! Давно пора ці ацццтойні базари прикрити, або порядок навести, понаставляють в проходах прилавків, всі шось пхаються, тележки туди-сюди, по ногам луплять! Приходиш дамой і Гуппп, пол часа мене не трогать!!!

Я за маленькі зелені базарчікі, як по всій Європі!!! :mdr:

1. когда ж унесут варшавку на львовскую? :-)
2. ты давно в европе был? :-) то, что я видел - погрязнее варшавки на порядок
"звільни свідомість з рабства розуму" (с)

#25 Fantom

Walkie-talkie

• Участники
  • 870 сообщений
  • 106 Поддержали
19

Отправлено 18 травня 2007 - 15:19

[/quote]
Нормальный это когда:
1. Широта ассортимента соответствует площади магазина.
2. Когда не крутиш кругами по паркингу в поиске свободного места(как возле Сильпо)
3. Когда персонал относится к тебе как к гостю(хотел написать дорогому,но думаю что хотя бы так).
4. Когда выходишь из магазина и выбрасываешь список запланированых покупок,а не едешь докупаться в другой.
5. Когда на вопрос "А уксус в этом салате есть?",тебе не отвечают "А я його шо,робыла?" или бросаются нюхать.
6. Когда на вопрос "Есть ли у вас львовское мороженное?" не отвечают "Я не з цього виддилу".И ты стоишь как дурак и смотришь по сторонам на персонал,пытаясь угадать- Кто же из этого отдела?
7. Когда ты спрашиваешь "А какие апельсины у вас сладкие?" и тебе не отвечают "Ти шо дорожчи" или "испанськи,бо там теплише",а чесно говорят - "Сегодня такого сорта нет."
8. Когда ты свободно подходишь на кассу где стоит максимум 3-4 чела,а не 10 и половина кас не работает.
9.В конце концов тот в который ты приходишь(приезжаешь),не потому что он рядом или там акция,а потому что в прошлый раз ты купил все что хотел и при этом остался в хорошем настроении и сэкономил кучу времени.
[/quote]

Тут я з тобою згоден.
Там Там точно сюда не вписується..(якщо з якоюсь сумкою чи пакетом краще не йти, ніколи нема куда поставити), а Варшавку нафік - винести за місто! :mdr:
Більш-менш нормальний супермаркет, як ти і казаф, це - Фуршет.

#26 keepo

Просто людина

• Power users
  • 3 098 сообщений
  • 211 Поддержали
70

Отправлено 30 травня 2007 - 07:51

Хм, ще одна інфа: кажуть, що біля моста буде щось накшталт БУМа - магазин будматеріалів ітд. про добудову моста не чув :P
Акваріуми: виготовлення, обслуговування, консультації.
0979088130, 0953596348

#27 Rubik-on

Шел мимо

• Участники
  • 17 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 30 травня 2007 - 09:35

Інформація не 100% але є такий варіант:
Зліва від там-тама дитячий розважальний комплекс.
Зправа критий каток
Поживем-побачим :-)

#28 ursa

racing.lutsk.ua

• Команда форума
  • 12 822 сообщений
  • 1343 Поддержали
412

Отправлено 30 травня 2007 - 10:11

Другой вариант для "ТамТама"- каток, супермаркет стройматериалов и стоянка для ТИРов...

#29 info

А поговорить?

• Участники
  • 543 сообщений
  • 1 Поддержали
0

Отправлено 30 травня 2007 - 10:25

стоянка для ТИРов - это слишком "круто" для этого района, земля там наверное очень дорогая....
да и в том районе, ближе к мосту, нет нормальной "транспортной развязки", со стороны - ближе к церкви, я тоже не думаю...
хотя у нас все возможно..

#30 ursa

racing.lutsk.ua

• Команда форума
  • 12 822 сообщений
  • 1343 Поддержали
412

Отправлено 30 травня 2007 - 11:04

Я вот тоже раньше всё думал - куда же там ТИРы припарковать - и пришёл к выводу, что есть два варианта:

1. Возле церкви. Дорога идёт над Сапалаевкой до ещё одной новой церкви в и выходит на Карпенка-Карого напротив Зои Космодемьянской.
Недостаток - дорога проходит мимо будущего жилого массива (прямо посреди него) и детской поликлиники (хотя, разве у нас на такие мелочи кто-то обращает внимание?)

2. С другой стороны, возле моста. Более удобное место. Поворот можно сделать возле "Сафрона" или заправки. Там как раз забор стоит...
Хотя для нормального функционирования этого поворота придётся значительно расширять занимаемую им территорию. Но вряд ли кто-то захочет ею делиться.
Сторить ещё один мост? Или углубляться под землю? Фантастика...

В ообщем, не совсем понятно. Есть, конечно, ещё вариант построения подземной стоянки (ведь в сам "ТамТам" въезд находится ниже уровня дороги, почему бы ещё не углубиться?) - а над ней построить супермаркет...

Но что гадать? Через какое-то время всё будет ясно :)

#31 Rubik-on

Шел мимо

• Участники
  • 17 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 30 травня 2007 - 12:18

Просмотр сообщенияursa (May 30 2007, 01:04 PM) писал:

Я вот тоже раньше всё думал - куда же там ТИРы припарковать - и пришёл к выводу, что есть два варианта:

1. Возле церкви. Дорога идёт над Сапалаевкой до ещё одной новой церкви в и выходит на Карпенка-Карого напротив Зои Космодемьянской.
Недостаток - дорога проходит мимо будущего жилого массива (прямо посреди него) и детской поликлиники (хотя, разве у нас на такие мелочи кто-то обращает внимание?)

Но что гадать? Через какое-то время всё будет ясно :)

Беручи до уваги ціну квартири в тому масиві, відповідно статус жильців, я думаю там просто ніхто недозвалить такого зробити.
Да і враховуючи кількість мам з калоясочками їм прийдеться будувати нову транспортну розвязку :)

#32 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 30 травня 2007 - 21:01

Просмотр сообщенияursa (May 30 2007, 12:11 PM) писал:

Другой вариант для "ТамТама"- каток, супермаркет стройматериалов и стоянка для ТИРов...
Третий вариант-каток,сумермаркет стройматериалов и склад ГСМ))) ;)
Если там сделают стоянку для ТИРов,то в этой стране точно ловить нечего!

#33 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 31 травня 2007 - 05:26

Ловить нечего вне зависимости от того, что построят возле Там-Тама...

#34 Fantom

Walkie-talkie

• Участники
  • 870 сообщений
  • 106 Поддержали
19

Отправлено 31 травня 2007 - 09:28

то точно, біля ТАУ-ТАМУ і так дитячий майданчик біля заправки... хіба ж це нормально ? :)
З.І. У нас запрвки строять де тільки схочуть, незважаючи на всякі норми, вимоги і т. д. і пофік шо поряд за пару метрів граються діти чи стоять жилі дома :)

#35 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 31 травня 2007 - 19:42

Тільки що,закінчився прямий ефір з міським головою Шибою.
Мені вдалось додзвонитись і запитати в нього про плани міськради стосовно ринків.Він сказав,що за місто їх виносити не будуть,а будуть будувати сучасні торгові центри.Мол тіпа варшавку вже будують,а на старий базар видно поки не знайшли інвестора.Але щось будуть робити.

Поза темою:
Загальне враження від ефіру ніяке.Шиба мямлить як двоєчнік біля дошки.На конкретні питання неконкретні відповіді.(тіпа як таджикі з "наша раша"-"Скажіть в нас 2 роки немає гарячої води,щось зробите?" -"Дякую,а мене Богдан.")Його питають чи наведуть порядок з бездомними собаками і чому міліція не контролює вигул собак без повідків і намордників.Він каже,та міліція з мотоциклістами не може розібратись.
Кароче як в анігдоті-
-Товариш прапорщик,чому нам в їдальні мяса не дають?
-Он бачиш,в ремонтної роти казарма шифером покрита,а в комендантської-бляхою?
-Ага.
-Ось так і вжитті одні люди вмирають-інші народжуються!"

А взагалі в нього на всі питання майже одна відповідь-"Щось будемо робити,щось придумаємо.Сказать не можу,шоб не зглазить!"
Мапет-шоу!

#36 ART

Вірю в Україну

• Power users
  • 1 165 сообщений
  • 0 Поддержали
3

Отправлено 31 травня 2007 - 20:23

Кстаті слухі ходять шо "ТАМ ТАМ" буде біля себе ще одного магазіна строїти. Тіпа продовження.
Хто вбив Джона Кенеді?

#37 Zevs_Isver

кенолог

• VIP пользователи
  • 11 516 сообщений
  • 833 Поддержали
270

Отправлено 31 травня 2007 - 20:42

лучше бы сделали нормальную развязу возле ТамТама,
а то и разворот и выезд из тамтама и остановка и переход и заправка - всё на кучу
и чем думали когда делали.... жопой наверное
Zevs Isver

#38 ART

Вірю в Україну

• Power users
  • 1 165 сообщений
  • 0 Поддержали
3

Отправлено 31 травня 2007 - 21:09

Напевно!
Хто вбив Джона Кенеді?

#39 borius

Прописаный

• Участники
  • 272 сообщений
  • 0 Поддержали
0

Отправлено 01 червня 2007 - 08:02

Просмотр сообщенияART (May 31 2007, 09:23 PM) писал:

Кстаті слухі ходять шо "ТАМ ТАМ" буде біля себе ще одного магазіна строїти. Тіпа продовження.
А я слыхал, там будут строить развлекательный комплекс (кино, боулинг, кафе и т.д.)
Тише едешь - хрен приедешь...

#40 Rubak

Прописаный

• Участники
  • 125 сообщений
  • 8 Поддержали
5

Отправлено 03 червня 2007 - 18:42

Постараюся внести ясність на рахунок паркану біля недобудованого мосту.
Будувати будуть там не супермаркет, який похожий на ТАМ-ТАМ, а збудують торговельний центр, в якому розмістять "БУТІКІ" (шось схоже до ЮВАНТА), а потім здадуть їх в аренду.
Знести існуючі павільйони їм вдалося легко :) , бо вони власники цієї території. Вони це ВКФ "Домінанта".
Будівля буде 2-ох поверхова з підвалом.
Вот вам і проста арифметика: на однаковій площі в тричі більше торговельних павільйонів.
А чи добудують вони міст - то ХЗ. (напевно ні, н...х воно їм треба?).

ЗЫЙ: а ТАМ-ТАМ з боку прибудує торговельно-розважальний центр.

#41 Гость_max-2_*

• Guests
  • Поддержали

Отправлено 03 червня 2007 - 19:15

Блин... Опять чушь типа "Слона" и "Имиджа" ... кому оно нужно?

не понимаю ...

#42 REDAKTOR

"Votre ami:)"

• Power users
  • 2 121 сообщений
  • 197 Поддержали
127

Отправлено 03 червня 2007 - 19:28

будівельники, які там працюють, кажуть що це буде, дійсно - кінотеатр, і розважальний комплекс!
Я думаю, їм немає сенсу обманювати!!! Хоча...
Але якщо це правда, то я б і не проти!!!
Різного роду ...маркетів вже більше ніж людей, які там можуть скуповуватись, а от, наприклад, кінотеатр - долбаний і забитий, запльований!!! За ним не особо бажають слідкувати, він просто обуза, від якої не наважуються позбавитись!!!
Тому побудувати новий і зручний, з кафешкою, з кількома різними сеансами на день, з реальними знижками для студентів і іншої братії, так як це в інших містах України - логічно! Це принесе прибуток!!!
Тим паче район - убойний...

#43 serega

Chert

• Administrators
  • 3 081 сообщений
  • 28 Поддержали
40

Отправлено 03 червня 2007 - 20:14

Студентів на мило!!!! :))
Ніяких знижик чи поблажок, "завдяки" їм на роботу тяжко добиратись, так що - мочити!

#44 Гость_max-2_*

• Guests
  • Поддержали

Отправлено 03 червня 2007 - 20:45

serega, Ти шо на роботу на траліку їздиш?

#45 REDAKTOR

"Votre ami:)"

• Power users
  • 2 121 сообщений
  • 197 Поддержали
127

Отправлено 03 червня 2007 - 20:52

to_serega
Я б радив бути обережнішим, студентів на сайті - багаааааааааааато :)

#46 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 03 червня 2007 - 22:04

Міст будуть добудовувати однозначно,така умова мерії до власників "Домінанти".При чому Шиба вже це озвучив.
Будівництво торгових центрів типу Юванта на місці ринків широко практикується по всій Україні і не тільки.Тут ми відстали.
З багатьма згідний на тому місці набагато краще було б збудувати розважальний центр для всіх категорій населення Луцька.Такий центр дозвілля та сімейного вихідного дня.Шановні власники Домінанти-безплатна їдея!
ЗІ:
Можу ще обрадувати всіх чуткою про те,що в Луцьку буде аквапарк.Рік-два часу.

#47 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 04 червня 2007 - 05:42

аквапарк в луцке - это уже далеко не новость, скорее баян :D

http://glavred.info/...9/154209-6.html
19.10.05 // 15:42
На Волыни появится детский еврогородок
"....Заинтересованность в сотрудничестве с немецкой организацией уже выразили представители фирмы «Кронберг енд Шуберт», поэтому не исключено, что городок станет одним из элементов разветвленной инфраструктуры завода. Не против присоединиться к проекту и ПП «ВИР», представители которого не только заинтересовались строительством детской площадки, но и высказали намерение свести на территории областного центра аквапарк. ...."

#48 Alto®WoLF

Talking box

• Участники
  • 927 сообщений
  • 5 Поддержали
5

Отправлено 04 червня 2007 - 07:01

Полный отстой. Может и построят но сомневаюсь что хоть кто-то из нынешнего руководства пронимается заботой о нашем будущем поколении... какой АКВАПАРК??? Разве "замутят" с немцами :D и пару денег себе "срубят" мол ммм домик нужно себе достроить или "МАЙБАХ" прикупить :P . А вкладывать в город деньги? нет! Это когда-то промышленники и обеспеченные люди еще в доворелюционные времена строили и вкладывали, стремились обустроить город и хоть что-то оставить после себя своим нащадкам... а теперь? Делайте выводы
Вы здесь спите а там Родину снегом заметает!

#49 Rubak

Прописаный

• Участники
  • 125 сообщений
  • 8 Поддержали
5

Отправлено 04 червня 2007 - 07:08

Просмотр сообщенияREDAKTOR (Jun 3 2007, 09:28 PM) писал:

будівельники, які там працюють, кажуть що це буде, дійсно - кінотеатр, і розважальний комплекс!
Я думаю, їм немає сенсу обманювати!!! Хоча...

Який кынотеатр? о.О
Ви що? Подумайте хто на ринку ходитиме в кінотеатр? Це буде тупо!
Я вам говорю що там буде точно торговельний центр.

ЗЫ. а будівельники кажуть те шо сказали говорити власники домінанти.

#50 zaHARE

Джива

• Power users
  • 3 947 сообщений
  • 350 Поддержали
148

Отправлено 04 червня 2007 - 07:36

Наскільки я знаю,аквапарк однозначно буде.Хто його збудує не знаю,але зацікавленність в ньому мають кілька компаній.Мерія тут ні при чому.Всі гроші інвестиційні,мабуть навіть не луцькі.
Що буде на варшавці побачимо через рік-два,коли забудують повністю до автостанції.У всіх містах торгові центри роблять в комплексі з розважальними.Це стандарт!Що будується зараз в першу чергу х.з.,але в комплексі має бути торгово-розважальний центр.В кого є знайомі в архітектурі,хай роспитають.Проекти зазвичай розглядають задовго до будівництва.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право