ТИМОШЕНКО ЗАСУДЖЕНО НА 7 РОКІВ
Отправлено 11 жовтня 2011 - 12:12
Крім того він заявив, що позов НАК "Нафтогаз" щодо відшкодування збитків "підлягає задоволенню в повному обсязі"
Суддя відзначив, що враховуючи суспільно небезпечні дії Тимошенко він не бачить підстав для пом’якшення вироку.
Суддя назвав доведеним фактом завдання Тимошенко 1,5 мільярдів збитків "Нафтогазу".
За словами Квірєєва, докази свідчать про те, що підписання контрактів між ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтобаз" всупереч угодам попереднім Кабміну "відбулось виключно завдяки протиправним та одноосібним діям Юлі Тимошенко".
Що стосується даних Ernst & Young, що витрати "Нафтогазу" після укладання Тимошенко угод зменшилися, то суддя Кірєєв заявив, що висновки аудиторів пояснюються зменшенням спожитого Україною газу в тому році.
"Дії Тимошенко виходять за рамки її повноважень, що спричинило тяжку наслідки" ,- заявив суддя.
Тимошенко відбуватиме покрання на території київської області. У її строк буде включено пербування її у СІЗО.
|
Поддержали: 5 пользователи:
|
, , , ,
|
|
Поддержали: 3 пользователи:
|
, ,
|
|
Поддержали: 1 пользователь:
|
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 12:36
Цитата
Юлия Тимошенко, Где, когда: Украинская правда 14.06.2007 (с)
Тепер і ти, Юля, серед "многих людей"
Цитата
Юлия Тимошенко, На встрече с вкладчиками "Родовид-Банка" 31.07.2009 (с)
Цікаво, а сьогодні також відмовилась би?
Сообщение отредактировал extraterrestrial: 11 жовтня 2011 - 12:41
Отправлено 11 жовтня 2011 - 12:41
ну-ну побачимо як буде далі...
Цитата
нашли козу відбувайла, пропоную почитати що пишуть сусіди http://www.yaplakal....opic363585.html
Сообщение отредактировал sasha1132: 11 жовтня 2011 - 12:49
Отправлено 11 жовтня 2011 - 12:44
Цитата
Крім того він заявив, що позов НАК "Нафтогаз" щодо відшкодування збитків "підлягає задоволенню в повному обсязі"
Отправлено 11 жовтня 2011 - 12:50
extraterrestrial (11 жовтня 2011 - 12:44) писал:
Цитата
|
Поддержали: 15 пользователи:
|
, , , , , , , , , , , , , ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 13:05
extraterrestrial (11 жовтня 2011 - 12:44) писал:
|
Поддержали: 14 пользователи:
|
, , , , , , , , , , , , ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 13:07
не кричати треба, а реально діяти, а не бандитів у прем"єри ставити.
чекаємо наступну серію епопеї - зачудження Януковича і команди за Харківськські угоди - як акт продажу інтересів України і економічні збитки в кілька мільярдів
www.madkot.com.ua
icq 251958592
Отправлено 11 жовтня 2011 - 13:15
Цитата
"Я намерен обсуждать вопрос соблюдения демократии и прав человека в Украине на следующем саммите ЕНП для того, будем ли мы идти дальше к Соглашению об ассоциации. Я считаю, что мы должны прекратить переговоры", - говорится в заявлении Мартенса после оглашения приговора Тимошенко.
Президент ЕНП назвал судебный процесс над Тимошенко "постыдным для страны, которая заявляет о своих европейских стремлениях и намерениях подписать Соглашение об ассоциации".
"Обещания Януковича (президента Украины Виктора Януковича - ред.) освободить политических заключенных до сих пор не выполнены, что делает сотрудничество с украинскими властями очень сложным", - сказал он.
Цитата
«Киреев - нежелательный свидетель, и нет гарантии, что до рождества он не исчезнет, как это обычно бывает», - рассказал Небоженко.
|
|
|
|
|
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 13:26
Volyniaka (11 жовтня 2011 - 13:15) писал:
Цитата
"Я намерен обсуждать вопрос соблюдения демократии и прав человека в Украине на следующем саммите ЕНП для того, будем ли мы идти дальше к Соглашению об ассоциации. Я считаю, что мы должны прекратить переговоры", - говорится в заявлении Мартенса после оглашения приговора Тимошенко.
Президент ЕНП назвал судебный процесс над Тимошенко "постыдным для страны, которая заявляет о своих европейских стремлениях и намерениях подписать Соглашение об ассоциации".
"Обещания Януковича (президента Украины Виктора Януковича - ред.) освободить политических заключенных до сих пор не выполнены, что делает сотрудничество с украинскими властями очень сложным", - сказал он.
Цитата
«Киреев - нежелательный свидетель, и нет гарантии, что до рождества он не исчезнет, как это обычно бывает», - рассказал Небоженко.
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
|
|
,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 13:48
- Сьогодні ЗЕКи провіряють народ на вшивість. Вони будуть рвать Юльку на ваших очах і слідкувати за вашою реакцією. Якщо всретесь, не вийдите на акції протестів, покажите себе трусами то ЗЕКи чітко це "срісуют" і зарахують вас до лохів. Ну а з лохами, самі розумієте, ніхто і ніколи не рахувався. Вас просто поріжуть як свиней. Кожного!!! В свій час.
|
Поддержали: 10 пользователи:
|
, , , , , , , , ,
|
|
|
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 13:53
Цитата
|
Поддержали: 6 пользователи:
|
, , , , ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 14:00
|
|
,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 14:21
Про це заявила від імені Євросоюзу верховний представник ЄС по зовнішній політиці Кэтрин Эштон, говориться в повідомленні прес-служби Євросоюзу
"Вердикт був винесений внаслідок судового процесу, який не поважає міжнародні стандарти щодо справедливого , прозорого і незалежного судового процесу, до яких я
неодноразово закликала у своїх попередніх заявах", - йдеться в її декларації.
"Це, на жаль, підтверджує, що юстиція застосовується вибірково в політично мотивованих переслідуваннях лідерів опозиції і членів колишнього уряду", - констатує Ештон.
"Це особливо розчаровує у випадку з країною, яка в даний час обіймає посаду голови Комітету міністрів Рада Європи", - заявила вона.
"ЄС закликає українські компетентні влади забезпечити чесний, прозорий і безсторонній процес по будь-якій апеляції в справі п. Тимошенко й по інших судових розглядах, що мають відношення до членів колишнього уряду", - говориться в заяві.
Отправлено 11 жовтня 2011 - 14:25
Воно то по суті так, тільки "роби що повинен і будь що буде", я б на місці Європи не бував всяких прогнозів а поступав по совісті - не підписував з нинішньої владою нічого.
Цитата
Сообщение отредактировал Korting: 11 жовтня 2011 - 14:26
Отправлено 11 жовтня 2011 - 14:29
|
|
,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 14:37
Біля Печерського суду столиці представники "Батьківщини молодої" роздають листівки з уривком роману С.Жадана "Депеш мод", де розповідається про те, як зробити коктейль Молотова. Про це повідомляє агентство "Українські національні новини".

Водночас, як написав у себе на сторінці в "Фейсбуці" бютівець Євген Суслов, таким чином представники "Батьківщини молодої" "пропагують українську літературу": "Сьогодні "Батьківщина молода" розпочала акцію з пропагування сучасної української літератури. Під Печерським судом наші активісти роздають листівку з такою цитатою з роману "Депеш мод" Сергія Жадана
Нагадаємо, сьогодні, під час оголошення вироку у справі Тимошенко, прихильники та противники Ю.Тимошенко влаштували мітинги на вулиці Хрещатик. Відбулися також сутички між прихильниками екс-прем`єра та правоохоронцями.
Як повідомляв УНІАН, начальник прес-служби ГУ МВС м.Києва Володимир Поліщук повідомив, що за громадським порядком на Хрещатику наглядають близько тисячі правоохоронців. Уніан
|
Поддержали: 4 пользователи:
|
, , ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 15:16
Цитата
http://censor.net.ua...nayiperov_video
Це не з кілерами тягатись... Тут усі "крєпкіє орєшкі"! Усі можуть заробити по Герою України!
|
|
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 16:21
Korting (11 жовтня 2011 - 13:48) писал:
- Сьогодні ЗЕКи провіряють народ на вшивість. Вони будуть рвать Юльку на ваших очах і слідкувати за вашою реакцією. Якщо всретесь, не вийдите на акції протестів, покажите себе трусами то ЗЕКи чітко це "срісуют" і зарахують вас до лохів. Ну а з лохами, самі розумієте, ніхто і ніколи не рахувався. Вас просто поріжуть як свиней. Кожного!!! В свій час.
|
|
,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 18:21
Phoinix (11 жовтня 2011 - 16:21) писал:
Korting (11 жовтня 2011 - 13:48) писал:
|
Поддержали: 3 пользователи:
|
, ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 18:51
А в данному випадку пiдходить лише одна приказка *Пани чублятся,а в крiпакiв лоби трiщать* не бiльше i не меньше

Даже если вас сьели, у вас есть два выхода !
всiх *невдоволених* стосуется, старайтесь вирiшувати всi питання в приватному порядку. Вся вiдкрита агрессивна оппозицiя вимушено агрессивно придушуется, щоб iншим не було повадно
|
|
, , , ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 21:23
Сьогодні Ялинкович перевіряє на слабину Росію,Европу ,весь світ і кожного з нас конкретно.
Ну і відповідно до кожного потім і відноситись буде.
050 02 66 738
|
Поддержали: 9 пользователи:
|
, , , , , , , ,
|
Отправлено 11 жовтня 2011 - 23:33
По словам Анны Герман, лидер «Батькивщини» в скором времени выйдет на свободу либо по решению Апелляционного суда, либо Верховная Рада декриминализирует ее статью.
Отправлено 12 жовтня 2011 - 00:03
Nokian (11 жовтня 2011 - 21:23) писал:
Сьогодні Ялинкович перевіряє на слабину Росію,Европу ,весь світ і кожного з нас конкретно.
Ну і відповідно до кожного потім і відноситись буде.
i не соромно ото Юлю утотожнювати з майданом ? Менi до цих пiр бридко,як згадаю,як зi сцени Юля розмовляла з людьми,як з даунами,як з дiтьми з садочка, оставалось тiльки всiм слюнявчики повьязати та пустушки до рота позапихувати. В кожного народу е моменти iсторii, якi народ старается не згадувати i якому за цi моменти соромно (нiмцi i фашизм наприклад), то особисто менi соромно за Юлю i Кличкiв на майданi
А на рахунок Росii та свiту , та в срацi вони нас мали разом з полiтичним становищем в нашiй краiнi, хто краще пролобiюе iх меркантильнi фiнансовi питання той i хороший. Наприклад,якщо Яник завтра заявить, що транзит газу по трубi з завтрашнього дня безкоштовний, то ще сьогоднi всi,хто мае зиск з газопроводу приiдуть i особисто нахезають Юльцi на голову. А якщо немае прямого зиску, то можна бомбами насадити *демократiю*, i *диктатора* приструнили i военно-промисловий комплекс балабаса заробив

Даже если вас сьели, у вас есть два выхода !
всiх *невдоволених* стосуется, старайтесь вирiшувати всi питання в приватному порядку. Вся вiдкрита агрессивна оппозицiя вимушено агрессивно придушуется, щоб iншим не було повадно
|
|
|
Отправлено 12 жовтня 2011 - 09:21
Цитата
Именно поэтому когда я написал слова «приговор Януковичу» - это все же была не оговорка. Конечно, он сейчас будет юлить, торговаться - но опять неправильно все оценит, где-то ошибется, кого-то не заметит, а кого-то зашибет. Он просто не может - правильно. Это не его работа. Его могла бы спасти кадровая интуиция, подбор «правильных людей», которые хотя бы предотвращали провалы - но такой интуиции у него тоже нет. Что поделаешь, это ведь тоже украинское ноу-хау - понимать недееспособность власти после того, как эта власть окапывается на высотах...
Виталий Портников
главный редактор и телеведущий канала TBi
http://lb.ua/news/20...Anukovichu.html
|
|
, , , ,
|
Отправлено 12 жовтня 2011 - 09:22
Тарас Чубай виклав на фейсбуці лінк на свою пісню "Вона" і добавив коментар:
"Хто почне асоціювати пісню з нашумілою подією -
той лох, бадиль і рагуль!
Приємного прослуховування..."
П.С. Лиш вона, лиш вона, сидітиме сумна..
|
Поддержали: 6 пользователи:
|
, , , , ,
|
|
|
,
|
Отправлено 12 жовтня 2011 - 15:47
|
|
, , , ,
|
Отправлено 12 жовтня 2011 - 20:56
Земля у нас еще богата,
Не умерла - что станет с ней? -
Порядка только маловато,
Приди же Янек и владей!
Бери себе и деткам рОдным,
Имей всех в дыры круглый год,
Твой личный враг есть враг народный,
На нарах пусть себе гниет.
Я раб, я винтик, мне приятно,
Что правит мной совсем дебил.
Не надо умных здесь - понятно?
Я так хотел, я получил.
Я за "Шахтер" переживаю
И гордость чувствую внутри,
Свою квартиру завещаю
Я Фирташу - на, все бери!..
|
|
|
Отправлено 12 жовтня 2011 - 22:06
Сьогодні очікувалась реакція української влади. Вона й була. Кабмін вирішував куди подіти гроші, які Юля Володимирівна внесе як штраф. А Янукович вручав нагороди чемпіонам і призерам чемпіонату світу з боксу 2011, в якому, до речі, наші спортсмени здобули рекордну кількість нагород. http://www.president...news/21548.html
Отправлено 12 жовтня 2011 - 22:24
yurgen (12 жовтня 2011 - 22:18) писал:
аби тільки вони з тієї сторони росли, що треба і косою не прикривались.
|
|
, , , ,
|
Отправлено 13 жовтня 2011 - 08:29
Dream (13 жовтня 2011 - 06:55) писал:
Та регіонали ще ті шутнікі!
Народный депутат от Партии регионов Владислав Лукьянов пообещал выяснить, по какому принципу дело против бывшего премьер-министра Украины Юлии Тимошенко попало к судье Родиону Кирееву.
"Я обращусь в суд. Я на самом деле не знаю, есть ли протокол, есть ли решение. Более того, я на 100% уверен, что, если бы решение принималось не случайно, то судья был бы гораздо опытнее и более подготовленным к этому процессу. Давайте выясним этот вопрос", - заявил Лукьянов.

А Міші Чєчєтову Пєтросян взагалі обзавідувався!
Отправлено 13 жовтня 2011 - 08:37
Цитата
Член спортивного комітету Бундестагу Франк Штеффель (Християнсько-демократичний союз) закликав УЄФА відібрати в України статус господаря чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Про це він заявив в інтерв`ю Handelsblatt Online, повідомляє "Німецька хвиля".
"УЄФА має можливість зробити символічний жест проти державного свавілля та політично забарвленого правосуддя. Країні, яка топче ногами права людини та правову державу, не можна надавати подіум для самопрезентації", - зазначив він.
"УЄФА регулярно забороняє матчі на стадіоні, де фани поводяться неналежним чином та панує безправ`я. Тому "коли країна зневажає право, її треба виключити", - вважає Штеффель.
Водночас християнський демократ зауважив, що якщо відібрати в України право приймати Євро, будуть в тому числі покарані футбольні уболівальники країни: "В такий спосіб буде чинитися максимальний тиск на українську владу з тим, щоб вона діяла у правовий та демократичний спосіб".
На думку Штеффеля, сім років ув`язнення для Тимошенко та 137 мільйонів євро штрафу не мають нічого спільного із правовою державою у Європі.
"Отже, Євро-2012 має проводитись не у двох країнах, а лише у демократичній Польщі", - підсумував він.
Як відомо, 11 жовтня Тимошенко була визнана винною в порушеннях при укладанні в 2009 році газових угод із Росією й засуджена до 7-ми років позбавлення волі.
Українська правда
Отправлено 13 жовтня 2011 - 08:54
Цитата
"Я обращусь в суд. Я на самом деле не знаю, есть ли протокол, есть ли решение. Более того, я на 100% уверен, что, если бы решение принималось не случайно, то судья был бы гораздо опытнее и более подготовленным к этому процессу. Давайте выясним этот вопрос", - заявил Лукьянов.
|
|
|
Отправлено 13 жовтня 2011 - 10:07
Цитата
http://www.pravda.co.../10/13/6662149/
|
Поддержали: 14 пользователи:
|
, , , , , , , , , , , , ,
|