Яким оператором ви користуєтесь
Автор темы madkot, 05 кві 2011 07:58
Сообщений в теме: 69
Отправлено 08 січня 2012 - 11:52
Маю duos телефон. Тарифні плани - МТС простий - 1 коп. 1 сек на всі оператори України + так же 1 коп. 1 сек. нараховують за вхідні із всіх операторів України крім МТС (останій раз поповнював 1 червня на 30грн., телефоную в основному по справах, тому витрати невеликі + аз вхідні дзвінки витрати покривають вихідні) + Білайн Алло (користуюсь з 1-го дня появлення стартових пакетів білайн в Луцьку) - доплата 35 коп. за вхідні (крім київстар і білайн) і по 7 коп. перша хвилина на всі номери білайн, поповнював останій рах роки 2 тому, весь час вистачає грошей за вхідні. Білайн в основному для сім'ї, хоча наразі вся сім'я майже перейшла на мтс, тому буду носити лайф максмум захід замість білайна.
Сообщение отредактировал kozakOleg: 08 січня 2012 - 11:53
Отправлено 31 січня 2012 - 09:26
swen1989 (31 січня 2012 - 09:21) писал:
недавно, крім мтс і life, появився київстар. по якості - небо і земля. а мтс спортився....
та сама ситуція, маю ще номер КС + нема куди подіти бонуси за Домашній інтернет від КС
Ніколи не сперечайся з дурнем - люди можуть не помітити між вами різниці.
Отправлено 14 лютого 2012 - 23:20
Взагалi-то, корисне опитування.
Користуюсь моб. зв'язком з сiчня 2001, коли ще з телефонами ходили i по 4 сек. говорили :-). Спочатку пiвроку був UMC, але через те, що покриття не було там, де менi треба було перейшов на КС.
Зараз є всi 3:
- КС 9 рокiв 7 мiсяцiв (хто бiльше?)
- МТС 2 р. 7 мiс
- life ~ 1 рiк.
Якщо поїздити по заходу, то КС по якостi i площi покриття найкращий, на другому мiсцi по якостi покриття (як не дивно) life, а по площi покриття на 2 мiсцi МТС.
Вже рiк велись розмови про послугу мiграцiї з одного оператора на iнший зi збереженням номера, але поки-що це тiльки розмови. Думаю, що тодi б КС, або позбувся б великого % клiєнтiв, або б зменшив цiни
Користуюсь моб. зв'язком з сiчня 2001, коли ще з телефонами ходили i по 4 сек. говорили :-). Спочатку пiвроку був UMC, але через те, що покриття не було там, де менi треба було перейшов на КС.
Зараз є всi 3:
- КС 9 рокiв 7 мiсяцiв (хто бiльше?)
- МТС 2 р. 7 мiс
- life ~ 1 рiк.
Якщо поїздити по заходу, то КС по якостi i площi покриття найкращий, на другому мiсцi по якостi покриття (як не дивно) life, а по площi покриття на 2 мiсцi МТС.
Вже рiк велись розмови про послугу мiграцiї з одного оператора на iнший зi збереженням номера, але поки-що це тiльки розмови. Думаю, що тодi б КС, або позбувся б великого % клiєнтiв, або б зменшив цiни
Отправлено 22 лютого 2012 - 20:35
Отправлено 06 березня 2012 - 11:15
З 2003 по 2006 користувався UMC (контракт). Ціни були сумашедші. Пішов працювати в КС. Був змушений змінити оператора
про що зовсім не жалкую. Вже 5 років як не працюю в Київстар, але на МТС вжитті не проміняю. Якість зв'язку у КСа на висоті, що не скажеш про МТС
|
Поддержали: 1 пользователь:
|
|
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей