ГЦ
Shura! С днём рождения!
Автор темы kmd, 02 лют 2011 11:21
Сообщений в теме: 56
Отправлено 02 лютого 2012 - 15:44
Хотя и не пересекался с этим человеком в инет пространстве но тоже присоединяюсь к поздравлениям.
И пользуясь случаем хочу спросить у старожилов борды: а почему его в перманентный бан отправили? если сохранились ссылки - скиньте.. и если он такой популярен, то почему он не может просто создать клон, и дальше общаться на форуме? пошел на принцип или просто забил на всё это дело?
И пользуясь случаем хочу спросить у старожилов борды: а почему его в перманентный бан отправили? если сохранились ссылки - скиньте.. и если он такой популярен, то почему он не может просто создать клон, и дальше общаться на форуме? пошел на принцип или просто забил на всё это дело?
Я спешу посмеяться над всем, иначе мне пришлось бы заплакать (С)Пьер-Огюстен де Бомарше
Отправлено 02 лютого 2012 - 17:02
поздравляю ,всього найкращого.
PS. може би на місяць-другий вернувся ,барахолку поганявби ,постів трохи набивби,
а то не хорошо якось вже тільки 6 місце по постах.
2getto
ніхто Шуру в бан не відправляв , рішив чоловік піти вмонастир підпілля , сам себе відлучив від Борди.
,як писали вище вилічився від бордозалежності.
PS. може би на місяць-другий вернувся ,барахолку поганявби ,постів трохи набивби,
а то не хорошо якось вже тільки 6 місце по постах.
2getto
ніхто Шуру в бан не відправляв , рішив чоловік піти в
For Those About To Rock - We Salute You
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
Отправлено 02 лютого 2012 - 17:08
Найкращі вітання -
всілляких гараздів -
вертайся до нас
всілляких гараздів -
вертайся до нас
|
Поддержали: 2 пользователи:
|
,
|
Отправлено 02 лютого 2012 - 17:51
getto (02 лютого 2012 - 15:44) писал:
Хотя и не пересекался с этим человеком в инет пространстве но тоже присоединяюсь к поздравлениям. 
п.с. Вітаю!
Отправлено 02 лютого 2012 - 18:18
Шурка, мої щирі вітання! Надіюсь, що ти нас читаєш, а така кількість привітань і сам факт, що тебе пам'ятають, цінують і поважають може все ж посприяють твоєму поверненню на борду?.. 
тому що не всі такі, як ге... як дехто.
почему он не может просто создать клон
Рідна мова дається народові Богом, чужа – людьми, її приносять на вістрі ворожих списів.
|
Поддержали: 3 пользователи:
|
, ,
|
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей