FunTom Опубліковано 6 Січня, 2011 в 19:33 Поділитися #26 Опубліковано 6 Січня, 2011 в 19:33 Ще дуже гарна Марагоджип Мексика (цю я навіть пробував)А ту яку варять на зупинках в кавоматах - це Робуста Уганда, міцна, гірка, дешева, як кажуть дешево і сердито, її саме через низьку вартість всі і беруть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andrew_Best Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:26 Поділитися #27 Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:26 "Ранок" від галка, натуральний напій на цикорію, і смачний і корисний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:34 Автор Поділитися #28 Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:34 щоб не читати хто шо п"є і як не любить розчинну каву, спробуй купляти каву не банками, а в стіках. недорого, і продегустуєш багато сортів. а хто би що не радив-все одно у тебе свій смак. а дійсно) я щось за каву в стіках і забув)) це вже напевно тому, що зі стіками асоціація 3 в 1 і так дальше) свіжозмелена і власноруч заварена кава...це ж ціле дійство. а ще під гарний настрій і не лише для себе ) хіба всякі там нескафе таке замінять?! )) Згідний на всі 100% Особливо як робиш не тільки собі і ще комусь, і людина отримує задоволення від звареної тобою кави Хто пробував чорний час із молоком? Колись десь у кіно побачив, спробував, сподобалось брр, лучше пива со сметаной Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:42 Поділитися #29 Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:42 Раніше, коли з дітьми на Світязь їздила, то брала із собою маленьку баночку розчинної "Якобс", цього року взяли кілька пачок її, але меленої, по 75 гр.- все ж краще. Окропом залити, настояти і не маєш присмаку кислоти, який відчуваєш після вжиття швидкорозчинної.І в стіках пробувала майже весь наявний асортимент - недобрі.А зупинилась на "Амбасадор" чорний в зернах, але її зараз перестали в Луцьк завозити. Є в Києві і Рівному. При випадку купуємо. А ще п'єм "Балерину". Вона троха м'якша, але якщо більше всипати у тюрку - то непогано виходить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vect0r Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:44 Поділитися #30 Опубліковано 6 Січня, 2011 в 20:44 Якщо поспішаю чи закрита точка із кавою - то купую Чібо Ексклюзів. Так як зовсім недавно працював на фірмі яка офіційно торгувала Чібо, то відмічу що їх на ринку кави є мінімум 3 види, себто виробника. Угорщина, Польща та Німеччина. До нас потрапляли різні партії, але партії що були з Німеччини розлітались "на ура" і просили ще. Самі продавці казали, що по якості небо і земля. Так що шукайте по можливості Чібо те, на якому немає жодного нашого слова Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nikandr Опубліковано 7 Січня, 2011 в 10:16 Поділитися #31 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 10:16 Як роблять каву: Працівники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області викрили склад, на якому реалізовували фальсифіковану розчинну каву. Понад 250 банок неякісної кави вилучили правоохоронці у луцького підприємця, котрий здійснював продаж напою під торгівельною маркою «Якобс». Про це інформують волинські правоохоронці. Протягом трьох місяців недобросовісний продавець реалізовував цей продукт зі свого складу, де велася лише оптова торгівля товару, а ціни на каву зовсім не відрізнялися від ринкових. За словами начальника сектору УДСБЕЗ Тараса Ковальчука, до їхнього відділу надійшла оперативна інформація щодо фальсифікату. Відразу працівники міліції здійснили перевірку, вилучили контрафактний товар та відправили його на перевірку. Виявилося, що у 50- та 100-грамових баночках не було жодної зернинки кави. Експертиза встановила, що до складу «сурогату» входили: мука, перетерта кора дуба, жолуді, каштани, ароматизатори та фарбники. На думку правоохоронців, напій надходив з однієї із областей України. Наразі спеціальна експертиза встановлює суму збитків, від якої і залежатиме, чи порушать проти підприємця кримінальну справу, чи йому доведеться сплатити лише штраф за адміністративне правопорушення. ссылка ...привезли мені пачку Якобз з Голандії - в порівнянні з ним, той якобз, що продаеється у нас це дійсно якісь сурогат з жолодів... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 7 Січня, 2011 в 10:47 Поділитися #32 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 10:47 Arden, я в половине случаев пью растворимый кофе, так как не всегда есть время возиться с гейзером или спуститься в кафе, а кофейку хочется. перебрав с десяток сортов доступных у нас на рынке, выбрал Carte Noire (кофе "черная карта" не имеет к нему отношения!). да, дороговато, зато действительно вкусно и похоже на настоящий, если заваривать при температуре воды 80-85 градусов. на втором месте Tchibo Gold, и кроме того, он более низкотемпературный. еще часто пил до этого Jacobs Monarch, но сейчас они просто достали своими "аромоксамитами" - пить можно только зажав нос. нескафе я перепробовал много сортов, даже не поленился купить "зеленый". помои, однозначно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 7 Січня, 2011 в 10:53 Поділитися #33 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 10:53 еще дополню, что из растворимых кофе достойны внимания только сублимированные. порошковые - это совсем уж эконом-класс или на любителя. и если вы его завариваете кипятком из чайника, то получатся помои из любого сорта. идеальная температура - 80 градусов (простейшая формула : вскипятить литр воды, подождать 10-15 минут при комнатной температуре) ps. для проверки температурного режима купите на dealextreme кухонный термометр - он и для зеленого чая пригодится Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 7 Січня, 2011 в 11:09 Автор Поділитися #34 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 11:09 Shkoder, я и не думал, что температура может влиять так сильно, воспользуюсь советом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 7 Січня, 2011 в 12:55 Поділитися #35 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 12:55 Температура велику родь грає, практично всі кавові апарати заварюють каву саме при 80 градусах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Marshall Опубліковано 8 Січня, 2011 в 10:06 Поділитися #36 Опубліковано 8 Січня, 2011 в 10:06 А в мене практично від всіх вільнодостуаних в магазинах кавовиї напоїх голова болить тому вживаю дуже рідко. але купив якось в Рівному в "Метро" колумбійську каву (80грн/100гр) - дуже сподобалась всім і в мене після неї ніяких негативних відчуттів не було. Також смакує кава "Каліманджаро" у Віденській каві (м.Львів) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 8 Січня, 2011 в 10:54 Поділитися #37 Опубліковано 8 Січня, 2011 в 10:54 Marshall, аллергия на беспонтовость? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Marshall Опубліковано 8 Січня, 2011 в 12:28 Поділитися #38 Опубліковано 8 Січня, 2011 в 12:28 Marshall, аллергия на беспонтовость? не впевнений що саме на безпонтовость, а от на поганий кофе точно. а "тестувати" на собі всі сорит кави - немаю бажання Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nova Опубліковано 8 Січня, 2011 в 12:49 Поділитися #39 Опубліковано 8 Січня, 2011 в 12:49 можете вважати мене варятом, але я віддаю перевагу нерозчинній каві залитій кипятком Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S-driver Опубліковано 8 Січня, 2011 в 13:35 Поділитися #40 Опубліковано 8 Січня, 2011 в 13:35 Хоча я й погоджуюсь з твердженням - "Хороший кофе растворимым не бывает", все ж частіше (через брак часу) вживаю розчинну каву (перевагу надаю Carte noire або Davidoff (Rich aroma)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 8 Січня, 2011 в 19:40 Поділитися #41 Опубліковано 8 Січня, 2011 в 19:40 А як правильно заварювати нерозчинну каву? Якщо без турочки.В кружку залити кип"ятком не можна? (тобто як краще) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 9 Січня, 2011 в 18:01 Автор Поділитися #42 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 18:01 А як правильно заварювати нерозчинну каву? Якщо без турочки. В кружку залити кип"ятком не можна? (тобто як краще) Якщо вже заливати в кружку то тільки кип’ятком, інакше вона не "сяде", а буде плавати. Ну а як варіант купити кавоварку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 9 Січня, 2011 в 19:59 Поділитися #43 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 19:59 Купил себе гейзерную кофеварку и остановился на Lavazza Qualita Oro или Lavazza Qualita Rossa, но исключительно из Италии, так как, купленный в Украине кофе, очень,очень ... отличается по вкусу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 9 Січня, 2011 в 20:19 Поділитися #44 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 20:19 аналогично. пользуюсь гейзером если есть время. причем не только на заварку, а еще и на уход за гейзером (остудить, помыть сразу после заварки, просушить). молоть кофе тоже, разумеется, стоит только перед заваркой и ровно столько, сколько нужно на порцию. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 9 Січня, 2011 в 20:51 Поділитися #45 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 20:51 А як правильно заварювати нерозчинну каву? Якщо без турочки.В кружку залити кип"ятком не можна? (тобто як краще)і де купити булочку(с) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andrew_Best Опубліковано 9 Січня, 2011 в 21:33 Поділитися #46 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 21:33 Хароша кофеварка, але як перший раз робив то той гейщер мало не на стелі був. А взагалі стоїть без діла зараз. Поперше якись смак (зовсім інший) від звичаного, можливо дійсно потрібно заварювати тільки справжню каву, то звичайна ширпотреб виходить якась не смачна. Ну і плюс треба кожен раз розкручувати, мити, сушити, так як нижня частина вона з чавуну якшо не помиляюсь, і якшо не висушити можуе цвісти там Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 9 Січня, 2011 в 22:39 Поділитися #47 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 22:39 гейзеры обычно алюминиевые, очень редко попадаются медные и керамические. чугуний - это экзотика какая-то.. мыть надо по причине того, что остатки кофе с предыдущих заварок добавят неприятный привкус, испортят прокладки и могут подгореть. есть еще недорогой "французский" вариант экспресс-кофеварок. они стоят в пределах $10 за бюджетную версию и работают на кофе любого помола. принцип - отжим через сетку : скорость приготовления сравнима с растворимым кофе. но вкус ближе к заваренному кипятком в кружке, разве что гуща не плавает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 9 Січня, 2011 в 23:09 Поділитися #48 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 23:09 Використовую аналогічний 800мл девайс для заварки чорного чаю та пуера, фільтрує практично ідеально Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 10 Січня, 2011 в 06:36 Поділитися #49 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 06:36 Температура велику родь грає, практично всі кавові апарати заварюють каву саме при 80 градусахгм.. цікаво, а як бути із тими апаратами, що каву заварюють парою. (Ще з радянських часів!!) Температура пари явно не 80°С а значно більше. Тим паче що кава навряд чи толком завариться при такій температурі. 80-90° це температура для заварювання капучіно та зеленого чаю. Якщо ти маєш на увазі кавомати (нескафе і їм подібні) то там так - десь 80°. Але там і кава розчинна! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chatte Опубліковано 10 Січня, 2011 в 10:26 Поділитися #50 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 10:26 80-90° це температура для заварювання капучіно та зеленого чаю. І то розчинного капучіно По-моєму, розчинну каву кавою можна називати дуже відносно. Я люблю робусту. Міцну, гірку, з шоколодним смаколиком вприкуску Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.