Сьогодні у відділенні, що знаходиться біля "Слона" зі мною трапилась не дуже приємна історія. Мені потрібно було здійснити платіж на суму 200 грн. Черга, в яку я стала, налічувала близько 5-6 чоловік, одна каса була закрита і касир була обіді. В цій черзі я простояла 40 хв.
Але не в цьому суть. Я розумію, що може, касир новенька, виникли якісь проблеми, з ким не буває. Мене роздратувало інше - мене запитали одразу чи є я клієнтом банку і чи в мене є його картка. Я відповіла, що клієнтом я є, але картки з собою немає. Тоді в мене відмовились приймати платіж, мотивуючи це тим, що Приват приймає платежі лише від своїх клієнтів!!!!!!!Я взагалі терпляча людина, але на цей раз зірвалась. Це що за дискримінація??? В усього населення що мають бути картки від Привата????? Якщо банк прийняв таке рішення, то що важко розмістити таку інформацію прямо над касою? а то я прочекала 40 хв. в черзі і просто маю піти додому?? Невже касир не може перевірити за моїм прізвищем, чи я є їх клієнтом, якщо вже таке правило ввели? Я що мала вгадати, що приват придумав нові правила? І чого я маю носити з собою депозитку, щоб заплатити за щось?
Після того як я все це сказала мій платіж таки прийняли.