Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

Інтернет від airbites

Сообщений в теме: 1048

#1001 Nick85

Шел мимо

• Участники
  • 68 сообщений
  • 2 Поддержали
0

Отправлено 27 березня 2012 - 19:44

:_40: думав це в мене одного так

#1002 Alexasha

Шел мимо

• Участники
  • 81 сообщений
  • 10 Поддержали
4

Отправлено 27 березня 2012 - 20:27

В начале всё было хорошо, чем дальше, тем хуже, и это - не самый худший результат, буду менять прова.
Это мои 100/100

Изображение

Сообщение отредактировал Alexasha: 27 березня 2012 - 20:39

реболл на ИК станции ICQ 489335273

Поддержали: 1 пользователь:

#1003 kellax

Шел мимо

• Участники
  • 87 сообщений
  • 5 Поддержали
4

Отправлено 28 березня 2012 - 10:47

Просмотр сообщенияNick85 (27 березня 2012 - 18:12) писал:

В мене сьогодні закінчився акційний період 30 Мб/c і стало 20Мб/с. Так в контакті навіть музику послухати не можна - іде з ривками. Про відео 360-480р взагалі мовчу. На ютубі ситуація трохи краща але теж що в кеш загрузиться зразу і відтворюється. Запасу немає ніякого. Хоча spedtest показує чесно всі 20 Мбіт. Так це що нехватка тих 10 Мбіт так відчувається?
Включаемо мозги! Ти тянеш з якогось одного сервака і якщо він перегружений чи ще якісь проблеми (щас доси розгулялися по нету) то ясен пень буде тормозити. Музика вконтакті і у мене на роботі на ДГ глючила... Постав торрента якогось спробуй стянути...побачиш...

#1004 Diss

Прописаный

• Участники
  • 121 сообщений
  • 71 Поддержали
25

Отправлено 28 березня 2012 - 12:16

Ви ставите вай фай модеми безкоштовно))?
де у Вас є безкоштовний вай фай?

#1005 lord

Шел мимо

• Участники
  • 52 сообщений
  • 4 Поддержали
3

Отправлено 28 березня 2012 - 12:49

Просмотр сообщенияAlexasha (27 березня 2012 - 20:27) писал:

В начале всё было хорошо, чем дальше, тем хуже, и это - не самый худший результат, буду менять прова.
Это мои 100/100

Изображение

Була так сама проблема на прийом була низька швидкість
на віддачу висока
Проблема була в свічі

#1006 Alexasha

Шел мимо

• Участники
  • 81 сообщений
  • 10 Поддержали
4

Отправлено 28 березня 2012 - 17:37

Просмотр сообщенияlord (28 березня 2012 - 12:49) писал:

на віддачу висока
Проблема була в свічі
Где ты видишь высокую скорость на отдаче и какой свич? Проверялось при прямом подключении.

#1007 R9 Fenomen

Прописаный

• Участники
  • 211 сообщений
  • 89 Поддержали
12

Отправлено 28 березня 2012 - 20:12

Просмотр сообщенияAlexasha (28 березня 2012 - 17:37) писал:

на віддачу висока
Проблема була в свічі
Где ты видишь высокую скорость на отдаче и какой свич? Проверялось при прямом подключении.
Ого ,ты свич обошел ))

#1008 Alexasha

Шел мимо

• Участники
  • 81 сообщений
  • 10 Поддержали
4

Отправлено 28 березня 2012 - 20:14

Просмотр сообщенияR9 Fenomen (28 березня 2012 - 20:12) писал:

Ого ,ты свич обошел ))
То уже не моё оборудование.

#1009 R9 Fenomen

Прописаный

• Участники
  • 211 сообщений
  • 89 Поддержали
12

Отправлено 28 березня 2012 - 20:17

Просмотр сообщенияAlexasha (28 березня 2012 - 20:14) писал:

Просмотр сообщенияR9 Fenomen (28 березня 2012 - 20:12) писал:

Ого ,ты свич обошел ))
То уже не моё оборудование.
так нужно звонить и решать проблему... у них хорошая тех. поддержка, думаю помогут...

#1010 Alexasha

Шел мимо

• Участники
  • 81 сообщений
  • 10 Поддержали
4

Отправлено 28 березня 2012 - 20:21

Просмотр сообщенияR9 Fenomen (28 березня 2012 - 20:17) писал:

так нужно звонить и решать проблему... у них хорошая тех. поддержка, думаю помогут...
Я у них почти полтора года, неужели думаешь, что не знаю номер саппорта?

#1011 R9 Fenomen

Прописаный

• Участники
  • 211 сообщений
  • 89 Поддержали
12

Отправлено 28 березня 2012 - 20:24

Просмотр сообщенияAlexasha (28 березня 2012 - 20:21) писал:

Просмотр сообщенияR9 Fenomen (28 березня 2012 - 20:17) писал:

Я у них почти полтора года, неужели думаешь, что не знаю номер саппорта?
Знать номер, мало....

#1012 Alexasha

Шел мимо

• Участники
  • 81 сообщений
  • 10 Поддержали
4

Отправлено 28 березня 2012 - 20:30

Просмотр сообщенияR9 Fenomen (28 березня 2012 - 20:24) писал:

Знать номер, мало....
Были. Перед тем два раза кабель меняли. Больше 50 на 50 не выжали, но то был удачный момент, стабильности нет, вот о чём разговор.

#1013 lord

Шел мимо

• Участники
  • 52 сообщений
  • 4 Поддержали
3

Отправлено 29 березня 2012 - 11:25

Просмотр сообщенияAlexasha (28 березня 2012 - 17:37) писал:

на віддачу висока
Проблема була в свічі

http://myairbites.ne...pic,2274.0.html

#1014 lord

Шел мимо

• Участники
  • 52 сообщений
  • 4 Поддержали
3

Отправлено 29 березня 2012 - 13:13

В свичи айрбайта
ставлять його десь на горищі

Була така швидкість Изображение
Просто кабель засунули в інший порт
Зараз така
Изображение

Сообщение отредактировал lord: 29 березня 2012 - 13:15

#1015 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 233 сообщений
  • 990 Поддержали
340

Отправлено 29 березня 2012 - 14:55

lord, спробуй сервери різні. В штати в австралію, росію.

#1016 dual

А поговорить?

• Участники
  • 306 сообщений
  • 440 Поддержали
48

Отправлено 29 березня 2012 - 15:10

Просмотр сообщенияZheny@ (29 березня 2012 - 14:55) писал:

lord, спробуй сервери різні. В штати в австралію, росію.
Серваки тут не допоможуть, хіба покажуть, де в прова проблеми з зовнішнім каналом. А от подивитись, чи не працює раптом мережева карта в режимі 10Мбіт/с або Half Duplex не завадить. І якщо режим - не 100 full, то там і треба копати

Сообщение отредактировал dual: 29 березня 2012 - 15:11

2B OR NOT 2B = FF

#1017 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 233 сообщений
  • 990 Поддержали
340

Отправлено 29 березня 2012 - 15:23

Маю на увазі, що львів і Київ трошки географічно в різних сторонах :) І зачасту на різні сервера в одній країні можуть бути різні швидкості.
Про карту згоден. Але, якщо "залип" порт - то поки в інший не втикнуть - не буде швидкості.

#1018 ptk

А поговорить?

• Участники
  • 515 сообщений
  • 9 Поддержали
4

Отправлено 29 березня 2012 - 20:49

Просмотр сообщенияKernel (26 вересня 2011 - 08:10) писал:

Просмотр сообщенияTUBORG (25 вересня 2011 - 15:30) писал:

такий роутер TP-LINK TL-R460 не підійде для IPTV ?
.... не бачу підтримки мультикасту ....

мо цікаво буде, сьогодні перепрошив все гут...

з апартної версії 4 остання прошивка є підтримка "IGMP function."

#1019 Alexasha

Шел мимо

• Участники
  • 81 сообщений
  • 10 Поддержали
4

Отправлено 30 березня 2012 - 19:22

TTL при пинге шлюза не великоват?

Прикрепленные изображения

• Прикрепленное изображение: Clip_21.jpg

#1020 bytheway

Шел мимо

• Участники
  • 58 сообщений
  • 16 Поддержали
3

Отправлено 30 березня 2012 - 20:13

На початку місяця до airbites підключився мій друг, за моєю рекомендацією. Вчора отримав бонус - місячну оплату за інет. Дрібниця, але приємно.

#1021 Микола Тарасенко

Прописаный

• Участники
  • 208 сообщений
  • 74 Поддержали
10

Отправлено 30 березня 2012 - 21:19

Просмотр сообщенияbytheway (30 березня 2012 - 20:13) писал:

На початку місяця до airbites підключився мій друг, за моєю рекомендацією. Вчора отримав бонус - місячну оплату за інет. Дрібниця, але приємно.

я підключився до airbites за рекомендацією команди розробників і техпідтримки Домашнього Інтернету від Київстар :)
вони як бонус отримали залишок коштів на моєму особовому рахунку.
ну і, звісно, за рекомендацією людей на борді, за що їм і спасібо...

Сообщение отредактировал Микола Тарасенко: 30 березня 2012 - 22:18

#1022 Bambaclay

А поговорить?

• Участники
  • 438 сообщений
  • 61 Поддержали
20

Отправлено 05 квітня 2012 - 08:59

От і я у п'ятницю став абонентом airbites!

Але питання одне - в мене вже -11грн з копійками! Коли та проплата, що я давав монтажникам, надходить на рахунок мені? Вже завтра тиждень часу буде з дня підключення - а грошиків нема! +ще має бонус впасти за підключення від друга!
With best regards! Я ж білий і пухнастий. Піу-піу...

#1023 Микола Тарасенко

Прописаный

• Участники
  • 208 сообщений
  • 74 Поддержали
10

Отправлено 05 квітня 2012 - 16:00

Просмотр сообщенияBambaclay (05 квітня 2012 - 08:59) писал:

От і я у п'ятницю став абонентом airbites!

Але питання одне - в мене вже -11грн з копійками! Коли та проплата, що я давав монтажникам, надходить на рахунок мені? Вже завтра тиждень часу буде з дня підключення - а грошиків нема! +ще має бонус впасти за підключення від друга!

мені десь за тиждень прийшла, не хвилюйтеся, всьо буде. я теж, признатись, насторожився свого часу, але гроші були зараховані.

Поддержали: 2 пользователи:

#1024 R9 Fenomen

Прописаный

• Участники
  • 211 сообщений
  • 89 Поддержали
12

Отправлено 05 квітня 2012 - 17:07

а ще краще подзвонити їм, і напомнити... тоді , ще бистріше прийдуть...

#1025 PlaymaN

Шел мимо

• Участники
  • 5 сообщений
  • 1 Поддержали
0

Отправлено 24 квітня 2012 - 18:40

Люди добрі, підкажіть коли буде можливість підключитися до Airbites в районі Цукрового заводу (вул. Польова в часності)? Вже пів району хоче нормальний інтернет, а тут окрім ОГО нічого немає :( Чи варто просити у інших провайдерів?

Сообщение отредактировал PlaymaN: 24 квітня 2012 - 18:41

#1026 Kernel

Прописаный

• Участники
  • 173 сообщений
  • 9 Поддержали
7

Отправлено 25 квітня 2012 - 08:41

Просмотр сообщенияPlaymaN (24 квітня 2012 - 18:40) писал:

Люди добрі, підкажіть коли буде можливість підключитися до Airbites в районі Цукрового заводу (вул. Польова в часності)? Вже пів району хоче нормальний інтернет, а тут окрім ОГО нічого немає :( Чи варто просити у інших провайдерів?

.... інформації по даному районі не має, буде відпишусь ....
Pentium II/Pentium II Xeon/Celeron (266.62-MHz 686-class CPU)

#1027 kozakOleg

Talking box

• Участники
  • 921 сообщений
  • 20 Поддержали
18

Отправлено 06 травня 2012 - 10:12

Величезні проблеми з інтернетом. З дні тому він просто пропав. iptv та вхід на авторизацію (авторизовує) працює. Інтернету немає. Про тех підтримку говорити не хочеться, телефони їх вже обірвав, говорять в них все впрорядку. Проблема на всіх 3х компютерах, вже видалив антивірус, користуюсь IE, на кинув кабелі напряму. Все почалося з пропадань інтернета 1,5 тижня тому. Зараз щоб таки почати користуватись нетом доводиться в керуванні компютером перезавантажувати DHCP Client та DNC Client, тоді відключати локальну мережу, вийняти кабель, знову ввімкнути мережу та втикнути кабель. Тоді зявлюється. Тільки виймаєш кабель все повторюється. А потрібно налаштувати роутер! Ніяк не виходуть. Мабуть буду розривати договір. Думаю проблема свіча, хоча тех. підтримка розповідає казки про тех. стан компютерів, антивіруса ...

Поддержали: 4 пользователи:

#1028 8a8asik

iCity-man

• Power users
  • 1 332 сообщений
  • 96 Поддержали
50

Отправлено 06 травня 2012 - 11:08

Просмотр сообщенияkozakOleg (06 травня 2012 - 10:12) писал:

Величезні проблеми з інтернетом. З дні тому він просто пропав. iptv та вхід на авторизацію (авторизовує) працює. Інтернету немає. Про тех підтримку говорити не хочеться, телефони їх вже обірвав, говорять в них все впрорядку. Проблема на всіх 3х компютерах, вже видалив антивірус, користуюсь IE, на кинув кабелі напряму. Все почалося з пропадань інтернета 1,5 тижня тому. Зараз щоб таки почати користуватись нетом доводиться в керуванні компютером перезавантажувати DHCP Client та DNC Client, тоді відключати локальну мережу, вийняти кабель, знову ввімкнути мережу та втикнути кабель. Тоді зявлюється. Тільки виймаєш кабель все повторюється. А потрібно налаштувати роутер! Ніяк не виходуть. Мабуть буду розривати договір. Думаю проблема свіча, хоча тех. підтримка розповідає казки про тех. стан компютерів, антивіруса ...
мені здається одиничний випадок, а що у сусідів?
По рзелульаттам илссеовадний, не иеемт занчнеия, в кокам пряокде рсапожолены бкувы в солве.

#1029 kozakOleg

Talking box

• Участники
  • 921 сообщений
  • 20 Поддержали
18

Отправлено 06 травня 2012 - 11:24

Просмотр сообщения8a8asik (06 травня 2012 - 11:08) писал:

мені здається одиничний випадок, а що у сусідів?
у сусідів інші провайдери... Можливо в когось в домі підключений ще аірбітес, але х.з. в кого.
Мені здається вся проблема в свічу, але х.з., як вирішити цю проблему, оператори в основному радять - видаліть антивірус,..., або якщо налаштовується то згодом те ж саме - зверху описано...

#1030 Beavis

Шел мимо

• Участники
  • 6 сообщений
  • 3 Поддержали
4

Отправлено 06 травня 2012 - 15:05

Здравствуйте, если у Вас возникли проблемы с доступом в интернет, пожалуйста обращайтесь за помощью не на форум board.lutsk.ua, а на официальный форум myairbites.net.ua/forum/ вам быстрее помогут. Оставьте пожалуйста свой номер договора и наши специалисты помогут Вам в кратчайшие сроки. Спасибо.

#1031 freemanlutsk

Прописаный

• Участники
  • 124 сообщений
  • 35 Поддержали
9

Отправлено 06 травня 2012 - 16:19

аналогічна ситуація, з середи мучусь, служба підтримки дістала, таке враження що сидять роботи і говорять одне і теж.Тещо обриває на роутері (роутер працюючий перевіряв в знайомого теж на аірбайтсі), на ноутбуці, на ПК навіть не зважають, одне звучить від них "з нашим обладнанням все гаразд", за n-ним звінком всетаки один із "роботів" з СП сказав що передасть заявку системному дміністратору, якщо і він нічим не зарадить буду розривати договір.
Я все розумію, можливо збій каналу,обладнання і т.д., но коли людині з СП "плюєш в обличчя, а він каже шо дощ іде" і так к-ка раз і різним,то бажання користуватись послугами даного провайдера пропадають. :(
Контакти: тел. О66 55О 44 39 icq. 37724662два

#1032 kozakOleg

Talking box

• Участники
  • 921 сообщений
  • 20 Поддержали
18

Отправлено 06 травня 2012 - 18:58

Просмотр сообщенияBeavis (06 травня 2012 - 15:05) писал:

Здравствуйте, если у Вас возникли проблемы с доступом в интернет, пожалуйста обращайтесь за помощью не на форум board.lutsk.ua, а на официальный форум myairbites.net.ua/forum/ вам быстрее помогут. Оставьте пожалуйста свой номер договора и наши специалисты помогут Вам в кратчайшие сроки. Спасибо.
відписав в приват, але так як деякі ваші спеціалісти ігнорять і весь час тільки одне і говорять у вас проблема з антивірусом, то з комп'ютером, але я кажу що в мене 3 комп'ютери і тиждень тому все було норм., а тут різко стало погано.... Якщо проблема не вирішиться на днях, то буду розривати договір. І доречі також це досить бісить коли ваші оператори або кладуть трубку коли на моє питання не можуть відповісти, або говорять якусь маячню і все зводячи - це проблеми у вас, то спочатку була у роутері, тепер підєднаний напряму, то у антивірусі - видалив його, то у браузері - тепер на IE, то у компі, але ж у мене їх 3 - і на всіх одне і те ж саме, ледь налаштували нетбук, але боюсь виймати кабель щоб підключити його чи до роутера чи до ноутбука оскільки знову пропаде і знову вирішення проблеми затягнеться на декілька годин роблячи із тебе дурня...

Сообщение отредактировал kozakOleg: 06 травня 2012 - 19:32

#1033 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 233 сообщений
  • 990 Поддержали
340

Отправлено 06 травня 2012 - 21:32

Ото ви нитіки. Дістало. ПЕРШИЙ раз якась проблема і все - соплі, договір розривати. Мамі в спідницю поплачте!!!
Он на ДГ проблеми тижнями висіли і нічого. На КС теж не фонтан, і сидять.
В мене за рік були граблі один раз, після грози в минулому році, то що, теж треба було розривати договір?

Дочекайтеся понеділка, хай прийдуть техніки і перевірять.

Поддержали: 6 пользователи:

#1034 freemanlutsk

Прописаный

• Участники
  • 124 сообщений
  • 35 Поддержали
9

Отправлено 06 травня 2012 - 21:40

Просмотр сообщенияZheny@ (06 травня 2012 - 21:32) писал:

Ото ви нитіки. Дістало. ПЕРШИЙ раз якась проблема і все - соплі, договір розривати. Мамі в спідницю поплачте!!!
В мене за рік були граблі один раз, після грози в минулому році, то що, теж треба було розривати договір?

Женя, при чому тут нитіки? Якби вони сказали що в них якась проблема, зачекайте к-ка годин, днів і все буде гуд, ніхто б сюди ніц не писав. Так вони з тебе дурня роблять! Кажуть шо в них все добре, но на насправді далеко не добре.

ПС: якщо ти працюєш в консолі і в тебе постійно "Write failed: Broken pipe", як думаєш приємно? я від сусіда зацепив вай-фай, бо не реально працювати!
Контакти: тел. О66 55О 44 39 icq. 37724662два

#1035 Tum@n

Modest genius

• Модераторы
  • 3 815 сообщений
  • 220 Поддержали
82

Отправлено 06 травня 2012 - 21:55

Проблема більшості колл-центрів у тому, що усіх гребуть в один потік і кидають на першу лінію підтримки,
де консультанти по папірцю проходять усі пунки.
Не так давно читав статтю по організації 'ідеального' колл-центру для провайдера (якщо знайду додам пруф).
Так ось там кожен оператор відмічав декілька галочок по яким система могла оцінити рівень знань абонента,
характер розмов. Також система аналізує частоту звернень і їх характер.

Як результат якщо я за рік зателефонував всього 2-3 рази і мою проблему в результаті вирішував технічний спеціаліст вище першої лінії,
то на 4тий раз коли я зателефоную, мене одразу перенаправить на технічного спеціаліста.
Таким чином буде економитись час першої лінії підтримки та мій, бо проблему можна буде вирішити одразу з людиною, яка має хоч якісь важелі.

Поддержали: 7 пользователи:

#1036 ZLOvSmetane

Прописаный

• Участники
  • 106 сообщений
  • 6 Поддержали
10

Отправлено 06 травня 2012 - 22:36

http://myairbites.net.ua/forum/ сюда "срать"...здесь намного быстрее помогут.. :0003:
Украинские автодороги занесены в культурный фонд Юнеско, как уголки нетронутой природы

#1037 kozakOleg

Talking box

• Участники
  • 921 сообщений
  • 20 Поддержали
18

Отправлено 07 травня 2012 - 19:59

Приходили сьогодні техніки, 40 хв. все налаштовували інтернет через кабель, обгадили мій роутер, сказали потрібно викинути. Налаштували через кабель, вистачило після їх відходу десь на 30 хв. Знов на телефон техпідтримки присів, ніяк не можу дотелефонуватися, цього місяця точно буде + 50 грн. за телефон. Зараз на Utel сиджу.

#1038 Beavis

Шел мимо

• Участники
  • 6 сообщений
  • 3 Поддержали
4

Отправлено 07 травня 2012 - 22:47

Просмотр сообщенияfreemanlutsk (06 травня 2012 - 21:40) писал:

Просмотр сообщенияZheny@ (06 травня 2012 - 21:32) писал:

Женя, при чому тут нитіки? Якби вони сказали що в них якась проблема, зачекайте к-ка годин, днів і все буде гуд, ніхто б сюди ніц не писав. Так вони з тебе дурня роблять! Кажуть шо в них все добре, но на насправді далеко не добре.

ПС: якщо ти працюєш в консолі і в тебе постійно "Write failed: Broken pipe", як думаєш приємно? я від сусіда зацепив вай-фай, бо не реально працювати!
Здравствуйте, оставьте пожалуйста номер договора, вам помогут в решении проблемы.

#1039 Bambaclay

А поговорить?

• Участники
  • 438 сообщений
  • 61 Поддержали
20

Отправлено 08 травня 2012 - 11:13

На Кравчука вчора теж з год 18,30 (що я замітив) не було інтернету десь до 21,00 год....
With best regards! Я ж білий і пухнастий. Піу-піу...

#1040 PiRATE

Прописаный

• Участники
  • 118 сообщений
  • 59 Поддержали
34

Отправлено 08 травня 2012 - 11:35

Просмотр сообщенияBambaclay (08 травня 2012 - 11:13) писал:

На Кравчука вчора теж з год 18,30 (що я замітив) не було інтернету десь до 21,00 год....
ага) вчора глючив інет, сьогодні пропав) позвонив, сказаи що на протязі години зроблять, а зробили за 5хв.)
Изображение

#1041 SaShurik

А поговорить?

• Участники
  • 351 сообщений
  • 16 Поддержали
11

Отправлено 08 травня 2012 - 17:15

Здається все вирішили. Сьогодні зранку інет через кабель без проблем підключався. Самі передзвонили з тех. служби запитували про роботу, допомогли налаштувати і роутер (пропонували свій dir 300 на декілька днів для тесту). Так і потрібно працювати з клієнтами!

Сообщение отредактировал SaShurik: 08 травня 2012 - 17:16

#1042 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 233 сообщений
  • 990 Поддержали
340

Отправлено 08 травня 2012 - 18:44

ну вот. А ви соплі розвісили.

#1043 SaShurik

А поговорить?

• Участники
  • 351 сообщений
  • 16 Поддержали
11

Отправлено 08 травня 2012 - 18:50

Просмотр сообщенияZheny@ (08 травня 2012 - 18:44) писал:

ну вот. А ви соплі розвісили.
До чого це ви говорите?
Якби я не написав тут і не описав ситуації зі мною б навряд би зв'язалися, тобто проблему не вирішили б оскільки те що я телефонував на тел. службу підтримки протягом декількох днів ніякого ефекту не дала - тільки трата часу, та і дотелефонуватися дуже проблематично було.
А про форум airbites я взагалі не знав....
Але поки вдячний за те, що все таки вирішили проблему хлопцям із тех. підтримки, пока це перший день без збоїв за останій тиждень, а то і більше.

#1044 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 233 сообщений
  • 990 Поддержали
340

Отправлено 08 травня 2012 - 19:37

SaShurik, це я до того, що не варто нити розповідати про проблему ТУТ. На цьому форумі, який до провайдера не має відношення ніякого, окрім як згадки про нього.
І до того, що я кщо є проблема, то її вирішують. І якщо є проблема, то варто дзвонити на тех. підтримку, щоб питання вирішилося.

#1045 R9 Fenomen

Прописаный

• Участники
  • 211 сообщений
  • 89 Поддержали
12

Отправлено 12 травня 2012 - 12:46

Просмотр сообщенияZheny@ (08 травня 2012 - 19:37) писал:

SaShurik, це я до того, що не варто нити розповідати про проблему ТУТ. На цьому форумі, який до провайдера не має відношення ніякого, окрім як згадки про нього.
І до того, що я кщо є проблема, то її вирішують. І якщо є проблема, то варто дзвонити на тех. підтримку, щоб питання вирішилося.
Почему?? я хочу видеть отзывы о этом провайдере , и хорошие и плохие... сам пользуюсь им, интересно слышать людей как решали проблемы... и сам буду писать если будут лаги... пока что все ок... не было проблем з сентября не разу не пропадал инет ...Или мы должны только писать грабли Дата Група и Киевстара?? а айрбайтс типа идеален??

Сообщение отредактировал R9 Fenomen: 12 травня 2012 - 12:49

Поддержали: 4 пользователи:

#1046 Zheny@

silent observer

• Команда форума
  • 15 233 сообщений
  • 990 Поддержали
340

Отправлено 12 травня 2012 - 12:57

R9 Fenomen, типу майже ідеальний. Доведу:

За рік-2 користування УТК - граблів і падінь швидкості було ВАГОН.
За 2 роки користування ДГ - теж вистачало проблем, хоча й вирішувалися оперативно.
за 1 рік КС - танці з бубном були кілька місяців після підключення, допоки не купив роутер, проблем стало менше (вони не зникли).
За 1 рік користування АБ - ОДНА проблема була за рік, після грози. Тобі в мене згоріла мережева карта. (Сам винен - міг і дрота вийняти). Більше ніяких проблем. І ціна - більш, ніж конкурентна.

Вже говорили про це не один раз на форумі, якщо є проблема - писанина на заборі її не вирішить. Дзвоніть на службу підтримки, там оперативніше приймуть міри.

Коли у мене болить зуб, я не пишу про це на борді, а йду до лікарів лікувати, чи видаляти - їм краще знати.

#1047 R9 Fenomen

Прописаный

• Участники
  • 211 сообщений
  • 89 Поддержали
12

Отправлено 12 травня 2012 - 13:05

Ты всё равно о своем =)) пусть будет так, может и не вырешать здесь проблему, но люди будут знать что такое может быть....

#1048 SaShurik

А поговорить?

• Участники
  • 351 сообщений
  • 16 Поддержали
11

Отправлено 12 травня 2012 - 13:09

... скажу, що на техпідтримку видзвонив 3 дні (рахунок на телефон накрутив по повній) толку жодного. Як тільки
kozakOleg - мій брат відписав на борду, одразу відписали йому в ЛС, прийшли техніки подивились (правда вини не визнали), наступного дня зявився інет, передзвонили і сказали що змінили порт, запропонували допомогу в налаштуванні роутера. Як виявилось, поганий піар на найбільшому луцькому форумі нікому непотрібен.

Сообщение отредактировал SaShurik: 12 травня 2012 - 13:10

#1049 Микола Тарасенко

Прописаный

• Участники
  • 208 сообщений
  • 74 Поддержали
10

Отправлено 12 травня 2012 - 14:16

Я, наприклад, саме завдяки цьому форуму взнав про airbites, а коли почалися трабли з КС благополучно змінив провайдера. І задоволений. Так само, коли тут пишуть про якісь проблеми ти вже готовий до них і коли, наприклад, вирубає нет, то хоч знаєш, що робити. Так що мені здається, що правильно коли тут лишають свої відгуки про проблеми і шукають допомогу. Так-то.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право