Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки :D Але мабуть "ночь любві" відміняється :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А у мене голубці. Правда, не я готувала, а мама - і через це вони ще смачніші:ok:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки :D Але мабуть "ночь любві" відміняється :P

Из-за чеснока или гороха? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки :D Але мабуть "ночь любві" відміняється :P

Из-за чеснока или гороха? :)

Та то вже як пощастить :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені вчора так захотілося млинців з Нутеллою, що словами не передати :). На жаль, муки лишилась жменька і вийшло 6 маленьких млинців - але що то були за млинці :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сьогодні планую млинці з шампіньйонами :rolleyes: і шампіньйони, фаршировані м"ясом і посипані зверху сиром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас вчора була жарена рибка - хокі. Смачно!

А на рахунок млинців - я вже давно збираюсь зробити із згущеним молоком. Але, як то кажуть, зірки не сходяться ніяк :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік сьогодні порадував пловом, оскільки вже пора пізня, то смакуватиму завтра. А от коханому під коньячок...м-м-м...люкс :ok:

post-6229-0-70928700-1290806896_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні готувала десерт з дитинства - желе "Пташине молоко". Це фірмові ласощі моєї бабусі, а ще домашні трюфелі з дитячої суміші "Малыш". Трюфелі у мене ще тільки в планах, а желе вже є:).

Вершковий шар: 2 столові ложки желатину розчинити в 2 склянках молока, додати 1 літр вершків, 1 склянку цукру, 2 пакетики ванільного цукру.

Довести до кипіння, розлити у формочки, охолодити.

Шоколадний шар: 1 столову ложку желатину розчинити у 2 склянках молока, додати 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки како. Як схолоне, розлити зверху на вершковий шар.

Ням-ням:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні готувала десерт з дитинства - желе "Пташине молоко". Це фірмові ласощі моєї бабусі, а ще домашні трюфелі з дитячої суміші "Малыш". Трюфелі у мене ще тільки в планах, а желе вже є:).

Вершковий шар: 2 столові ложки желатину розчинити в 2 склянках молока, додати 1 літр вершків, 1 склянку цукру, 2 пакетики ванільного цукру.

Довести до кипіння, розлити у формочки, охолодити.

Шоколадний шар: 1 столову ложку желатину розчинити у 2 склянках молока, додати 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки како. Як схолоне, розлити зверху на вершковий шар.

Ням-ням:)

Супер! І мене таким в дитинстві бавили:) І теж бабця)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приготував різотто - цілий день угробив на це(((

Рис арборіо знайшов тільки у 4 по рахунку супермаркеті. Так само і базилік з пармезаном. Але в принципі все вдалось :):smile-zachot: P.S. У цей раз тільки невеличкі шматочки цибулі приргоріли - усе інше вийшло доволі пристойно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я наварила велику кастрюлю супу з гречкою і фрикадельками, щоб на 3 дні вистачило :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм

Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа.

А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм

Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа.

А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) :rolleyes:

О, шоколадна ковбаска - це щось! Моя мама робила її у вигляді торта - викладала все у каструльку, перешаровуючи вафлями (такими круглими, кольоровими). Потім в холодильник, а як торт застигав, виймала з форми і різала. Нашому дитячому захопленню не було меж!:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм

Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа.

А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) :rolleyes:

О, шоколадна ковбаска - це щось! Моя мама робила її у вигляді торта - викладала все у каструльку, перешаровуючи вафлями (такими круглими, кольоровими). Потім в холодильник, а як торт застигав, виймала з форми і різала. Нашому дитячому захопленню не було меж!:P

А ще крім ковбаски я люблю солодку картошку....ням-ням і готувати швидко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішла жара на солодощі...зима бере своє :rolleyes:

Малеча сьогодні замовила вафелькі, перемазані вареним згущеним молоком :ok: Причому в наказовому порядку: "Мама, поки прийду з садочка..." Але мабуть залишу інтригу і задоволення, зробимо це РАЗОМ з нею, думаю радості буде значно більше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас сьогодні плов ,знамениті гріночки з плавленим сирком (до речі ,дякую за рецепт GalinkaS ) і мяско по-албанськи з курячого філе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 г курячого філе

2 цибулини

2 яйця

4 ст л майонезу

4 ст л муки,або крохмалу.(Особисто мені більше до смаку варіант з мукою)

Мясо нарізаю кубиками,цибульку тру на тертку,добавляю яйця,майонез,муку,спеції до смаку,перемішую і в холодильник(мінімум на годину).Це все добре настоїться,потім ложкою викладаю на сковорідку,як млинці,і обсмажую з двох сторін.

Можна споживати з будь-яким гарніром,можна з хлібом,просто як бутерброд(це вже хто як любить).

Фото не викладу,бо вже немає що фотографувати. :)

Смачного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішла жара на солодощі...зима бере своє :rolleyes:

Точно!:) Я нарешті купила форму для кекса і вчора спекла - простенький і дуже смачний: 100 г масла, 1 склянка цукру, 2 яйця, 1 склянка сметани, 1 пакетик ванільного цукру, 1 чайна ложка розпушувачу для тіста, половина чайної ложки солі, 1,5 склянки борошна. Викласти третину тіста в форму, посипати родзинками і цукром, змішаним з корицею. Знову викласти третину тіста+родзинки, цукор, кориця і наверх тісто, яке лишилось. Випікати 50-60 хв при температурі 175 С.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я наварила сьогодні велику кастрюлю щавлевого борщу з реберцями і зробила запіканку з картоплею, м"ясом і майонезом (правда, без сиру, бо його під рукою не виявилось :)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас на обід червоний борщ і гріночки з часником :ok: Ще не смакували, але пахне божественно!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...