sweetlena Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 17:24 Поділитися #251 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 17:24 Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки Але мабуть "ночь любві" відміняється Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 18:59 Поділитися #252 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 18:59 А у мене голубці. Правда, не я готувала, а мама - і через це вони ще смачніші. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oldspice Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 19:32 Поділитися #253 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 19:32 Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки Але мабуть "ночь любві" відміняється Из-за чеснока или гороха? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 22:00 Поділитися #254 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 22:00 Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки Але мабуть "ночь любві" відміняється Из-за чеснока или гороха? Та то вже як пощастить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 18:13 Поділитися #255 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 18:13 Мені вчора так захотілося млинців з Нутеллою, що словами не передати . На жаль, муки лишилась жменька і вийшло 6 маленьких млинців - але що то були за млинці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 07:51 Поділитися #256 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 07:51 А сьогодні планую млинці з шампіньйонами і шампіньйони, фаршировані м"ясом і посипані зверху сиром. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 08:25 Поділитися #257 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 08:25 А в нас вчора була жарена рибка - хокі. Смачно! А на рахунок млинців - я вже давно збираюсь зробити із згущеним молоком. Але, як то кажуть, зірки не сходяться ніяк Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 26 Листопада, 2010 в 21:28 Поділитися #258 Опубліковано 26 Листопада, 2010 в 21:28 Чоловік сьогодні порадував пловом, оскільки вже пора пізня, то смакуватиму завтра. А от коханому під коньячок...м-м-м...люкс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 18:11 Поділитися #259 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 18:11 Я сьогодні готувала десерт з дитинства - желе "Пташине молоко". Це фірмові ласощі моєї бабусі, а ще домашні трюфелі з дитячої суміші "Малыш". Трюфелі у мене ще тільки в планах, а желе вже є. Вершковий шар: 2 столові ложки желатину розчинити в 2 склянках молока, додати 1 літр вершків, 1 склянку цукру, 2 пакетики ванільного цукру. Довести до кипіння, розлити у формочки, охолодити. Шоколадний шар: 1 столову ложку желатину розчинити у 2 склянках молока, додати 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки како. Як схолоне, розлити зверху на вершковий шар. Ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:07 Поділитися #260 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:07 Я сьогодні готувала десерт з дитинства - желе "Пташине молоко". Це фірмові ласощі моєї бабусі, а ще домашні трюфелі з дитячої суміші "Малыш". Трюфелі у мене ще тільки в планах, а желе вже є. Вершковий шар: 2 столові ложки желатину розчинити в 2 склянках молока, додати 1 літр вершків, 1 склянку цукру, 2 пакетики ванільного цукру. Довести до кипіння, розлити у формочки, охолодити. Шоколадний шар: 1 столову ложку желатину розчинити у 2 склянках молока, додати 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки како. Як схолоне, розлити зверху на вершковий шар. Ням-ням Супер! І мене таким в дитинстві бавили І теж бабця) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaktus1990 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:23 Поділитися #261 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:23 Приготував різотто - цілий день угробив на це((( Рис арборіо знайшов тільки у 4 по рахунку супермаркеті. Так само і базилік з пармезаном. Але в принципі все вдалось P.S. У цей раз тільки невеличкі шматочки цибулі приргоріли - усе інше вийшло доволі пристойно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:48 Поділитися #262 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:48 А я наварила велику кастрюлю супу з гречкою і фрикадельками, щоб на 3 дні вистачило Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 08:33 Поділитися #263 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 08:33 І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа. А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 08:41 Поділитися #264 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 08:41 І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа. А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) О, шоколадна ковбаска - це щось! Моя мама робила її у вигляді торта - викладала все у каструльку, перешаровуючи вафлями (такими круглими, кольоровими). Потім в холодильник, а як торт застигав, виймала з форми і різала. Нашому дитячому захопленню не було меж! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 11:15 Поділитися #265 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 11:15 І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа. А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) О, шоколадна ковбаска - це щось! Моя мама робила її у вигляді торта - викладала все у каструльку, перешаровуючи вафлями (такими круглими, кольоровими). Потім в холодильник, а як торт застигав, виймала з форми і різала. Нашому дитячому захопленню не було меж! А ще крім ковбаски я люблю солодку картошку....ням-ням і готувати швидко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 11:05 Поділитися #266 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 11:05 Пішла жара на солодощі...зима бере своє Малеча сьогодні замовила вафелькі, перемазані вареним згущеним молоком Причому в наказовому порядку: "Мама, поки прийду з садочка..." Але мабуть залишу інтригу і задоволення, зробимо це РАЗОМ з нею, думаю радості буде значно більше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fatamorgana Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 13:16 Поділитися #267 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 13:16 В нас сьогодні плов ,знамениті гріночки з плавленим сирком (до речі ,дякую за рецепт GalinkaS ) і мяско по-албанськи з курячого філе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GalinkaS Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 14:25 Поділитися #268 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 14:25 А рецепт мяска по-албанськи? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fatamorgana Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:00 Поділитися #269 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:00 500 г курячого філе 2 цибулини 2 яйця 4 ст л майонезу 4 ст л муки,або крохмалу.(Особисто мені більше до смаку варіант з мукою) Мясо нарізаю кубиками,цибульку тру на тертку,добавляю яйця,майонез,муку,спеції до смаку,перемішую і в холодильник(мінімум на годину).Це все добре настоїться,потім ложкою викладаю на сковорідку,як млинці,і обсмажую з двох сторін. Можна споживати з будь-яким гарніром,можна з хлібом,просто як бутерброд(це вже хто як любить). Фото не викладу,бо вже немає що фотографувати. Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fatamorgana Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:00 Поділитися #270 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:00 Бачила такі ж рецепти зі свинини.Можете спробувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 20:01 Поділитися #271 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 20:01 Пішла жара на солодощі...зима бере своє Точно! Я нарешті купила форму для кекса і вчора спекла - простенький і дуже смачний: 100 г масла, 1 склянка цукру, 2 яйця, 1 склянка сметани, 1 пакетик ванільного цукру, 1 чайна ложка розпушувачу для тіста, половина чайної ложки солі, 1,5 склянки борошна. Викласти третину тіста в форму, посипати родзинками і цукром, змішаним з корицею. Знову викласти третину тіста+родзинки, цукор, кориця і наверх тісто, яке лишилось. Випікати 50-60 хв при температурі 175 С. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 20:32 Поділитися #272 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 20:32 А я наварила сьогодні велику кастрюлю щавлевого борщу з реберцями і зробила запіканку з картоплею, м"ясом і майонезом (правда, без сиру, бо його під рукою не виявилось ). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 11:04 Поділитися #273 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 11:04 В нас на обід червоний борщ і гріночки з часником Ще не смакували, але пахне божественно!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:09 Поділитися #274 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:09 Вы отписывайтесь...а я буду думать к кому сегодня вечером пойду в гости Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Caprichos Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:24 Поділитися #275 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:24 а у нас тушковане м"ясце з овочами і вермішелька... а ще є пиріг з грибочками і пиріг із сиром... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.