Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Сьогодні на вечерю думаю зварити спагетті та піджарити мідії))) Отже рецепт мідій: БАГАТО часнику розрізаєм на половинки дістаєм серединку(стержень), нарізаєм цибульку(хто як любить).Спочатку чучуть піджарюєм часничок потім тудиж вкідаєм цибульку,як воно все капельку піджариться тоді вже в сковорідку кидаєм Мідії накриваєм кришкою на 3 хвилинки і ВУАЛЯ. Також в сковорідку до цього всього можна добавити трішки білого вина. :0003: Всім Приємного АПЕТИТУ!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Теж мідії до спагетті - оливкова олія, туди любі морепродукти, прогріти, дати часник, розмарин та на кінець трохи лимонного соку. сіль-перець. на здоров я.

але у нас на вечерю - бараняча ніжка (заздалегідь маринувалася...). вже 3ю годину в духовці мучиться. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я, для начала, поджарю на оливковом масле, нарезанное соломкой, куриное филе, добавлю шампиньёнчиков, а поздже добавлю мороженых овощей (Мексиканка ТМ Рудь) и в конце заправлю всё это томатным соусом (чуть-чуть по вкусу). Былоб замечательно запить всё винчиком, но низзя.(мне низзя, а вам - мона). Приятного вечера и аппетита!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробую вигадати рецепт тушкованих кальмарів (філе), на свій смак. Пізніше напишу що вдалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я, для начала, поджарю на оливковом масле, нарезанное соломкой, куриное филе, добавлю шампиньёнчиков, а поздже добавлю мороженых овощей (Мексиканка ТМ Рудь) и в конце заправлю всё это томатным соусом (чуть-чуть по вкусу). Былоб замечательно запить всё винчиком, но низзя.(мне низзя, а вам - мона). Приятного вечера и аппетита!

А Masik знає толк в кулінарії...це офігєнно смачно :0079:

На вечерю готувала таку смакоту, тільки морожені овочі замінила свіжим болгарським перчиком, помідором і цибулькою, потім додала трошки часничку. А з келихом вина...м-м-м!

П.С. А саме смачно (і трохи підло), коли на сковорідці лишається ще трошки, потім вничку ще тягати по шматочку. Блін, Masik, то реально вкуснятіна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене сьогодні порадували смачною домашньою піцою. хотів і фотки викласти - та вже нема чого фотати... :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Овсянка, сер"....

Треба худати :(

добре вам - у вас вівсянка...

у мене тільки зелений чай з лимоном :)

ото й вся вечеря...бідуємо худаємо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні готувала чебуреки, тісто місила за новим рецептом - воно виявилось таким смачним! Я вдруге в житті їла такі смачні чебуреки (перший раз - в Криму в узбеків).

Складові для тіста: 2,5 склянки борошна, 1 склянка води, 1 столова ложка горілки, 1 яйце, 2 столові ложки олії, 0,5 чайної ложки солі.

Закип"ятити воду з сіллю і олією. Заварити в ній півсклянки борошна, швиденько розмішуючи, щоб утворилось якомога менше грудочок (заварювання частини борошна робить тісто м"яким і еластичним). Все це охолодити. Потім додати яйце, горілку, решту борошна і замісити тісто. Воно не має липнути до рук, а якщо все-таки липне, додати ще борошна. Дати постояти не менше години (оцей момент мені трохи незрозумілий - для чого воно має стояти, якщо дріжджів в ньому нема, а значить підійти воно не може?:blink:). Моє тісто стояло хвилин 45, бо дуже вже хотілось вечеряти:D.

Вийшло 20 чебуреків - смачних, ммм.....:P Певно, завтра ще готуватиму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агов,що вже тиждень ніхто не вечеряє? :) Чи щось дуже смачне готуєте, і ділитися не хочете?

В нас сьогодні на вечерю гарбузяна кашка :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піца :)

традиційно на вихідних - чоловік вдома- значить готує піцу :)

а я на кухню ні ногою :) ну хіба за шматочком піци...

лєпота...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агов,що вже тиждень ніхто не вечеряє? :) Чи щось дуже смачне готуєте, і ділитися не хочете?

В нас сьогодні на вечерю гарбузяна кашка :ok:

Sweetlena, а виклади, будь-ласка рецепт, а то я дуже люблю страви з гарбуза, а рецептів знаю не так багато, про гарбузову кашу знаю тільки з манкою рецепт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у нас сьогодні було всього багато. Півдня на кухні протупала. Все традиційне і просте, але по-домашньому смачне: запечене м'яско, голубці, крученики, різноманітні салатики, а на десерт - тортик. Ще ліпила пельмені - багато - багато, бо братик дуже любить. Але замісила забагато тіста, то були ще й вареники з вишнями. У нас з літа пів морозилки вишнями мороженими закладено. І дуже добре ліпити, коли вишні ще заморожені, вони тверденькі і ніякого зайвого соку. А коли зварити - як зі свіжими. Чомусь ця страва припала до смаку усім найбільше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агов,що вже тиждень ніхто не вечеряє? :) Чи щось дуже смачне готуєте, і ділитися не хочете?

В нас сьогодні на вечерю гарбузяна кашка :ok:

Sweetlena, а виклади, будь-ласка рецепт, а то я дуже люблю страви з гарбуза, а рецептів знаю не так багато, про гарбузову кашу знаю тільки з манкою рецепт

В рецепті нічого особливого, просто і смачно - так готувала моя бабуся. :ok:

Отож, нарізаю невеликими шматочками гарбуз, заливаю водою і ставлю варити до готовності. Готую так би мовити "начинку" - то може бути відварений рис (знаю що готують ще із пшоном) або "затірка" - замішується густе-густе тісто, береться в руки по невеликому шматочку і ніби розтирається долонями, так, щоб виходили такі маленькі кульки.

Вже відварений гарбуз розімняти товкачем (попередньо зливши воду), додати туди відварений рис (пшоно) або неварену затірку. Далі додаємо молоко, крапельку солі, масла, цукор до смаку. Чекаємо доки покипить кілька хвилин. Додаємо гарного настрою і посмішку для рідних. Все, страва готова. Смачного! :)

Ось знайшла трошки може доступніше, що таке затірка http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%82%D1%96%D1%80%D0%BA%D0%B0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут  Ванус ще ділився рецептом.

А я найшла стареньку вирізку з газети з рецептами для гарбузи з курагою, сиром, запіканка. Спробувала найпростіший, з яблуками, сподобалось.

Дрібно порізаний гарбуз і яблука (1кг /600 гр), цукор, масло, сіль, вода (півсклянки). Тушкувати до готовності. Подавати з корицею і горіхами.

Я для малюка збила блендером, вийшло таке ніжне і смачне пюре! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піца :)

традиційно на вихідних - чоловік вдома- значить готує піцу :)

а я на кухню ні ногою :) ну хіба за шматочком піци...

лєпота...

а виклади рецепт заганяння на два дні чоловіка на кухню? В нього інших справ більше немає? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут  Ванус ще ділився рецептом.

А я найшла стареньку вирізку з газети з рецептами для гарбузи з курагою, сиром, запіканка. Спробувала найпростіший, з яблуками, сподобалось.

Дрібно порізаний гарбуз і яблука (1кг /600 гр), цукор, масло, сіль, вода (півсклянки). Тушкувати до готовності. Подавати з корицею і горіхами.

Я для малюка збила блендером, вийшло таке ніжне і смачне пюре! 

Думаю, для діток - то сама корисність і смакота! Моя маленька вчора вперше спробувала гарбузяну кашку, "казала", що :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихідних троха наготувалася, в батьків було 30 років шлюбу :g15:

Готувала поетапно))) піццу робила, налисники з творогом і яблуками з медом, качку з рисом запекла, рибні котлетки (додаю в фаршик кріп - нямка)...

до речі, дівчатка, начиталася ваших страв з гарбуза і якось ніяк не можу наважитися, якось сей продукт мене обійшов, знаю, що свекруха кашу з нього варить, може спитаю рецептик, спробую зготувати та й напишу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піца :)

традиційно на вихідних - чоловік вдома- значить готує піцу :)

а я на кухню ні ногою :) ну хіба за шматочком піци...

лєпота...

а виклади рецепт заганяння на два дні чоловіка на кухню? В нього інших справ більше немає? :)

ну, певно, буду я рецептами ділитися! ще й такими!!! :)

у кожної свій рецепт...свої секрети...

:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після вихідних у Тещі сьогодні влаштую розгрузочний день. Тьощі респект за те що так зятя приймає!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Теща" з великої літери... певно далеко живе? ;)

на відстані 110км але за провіантом їздим раз на 2-3 тижні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене сьогодні на порядку денному заготовка вітамінів на зиму

Дійсно корисна штука! Всяким "Афлубінам" ще далеко :)

Теж раніше постійно робили, тепер призабули, а дарма... Дякую erica, що нагадала :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...